Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to nie możliwe :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Lala??!! przecież ona tego nie przeżyje!! jak można psa po miesiącu oddać do schroniska??!! i to jej trzeci powrót, przecież ona już całkiem się załamie... :placz::placz::placz: Ludzie jak tak można??

Mam nadzieję że Grecie się poszczęściło

Posted

dowiedziałam się że właściciel ją oddał po pojechał do Egiptu i jak wróci to ją odbierze.
No ale ja pierd... jak ma kase na egipt to psu hotel zafundować nie może.... Jak ją zobaczyłam to przeszłam jeszcze raz by upewnić czy to ona...

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:....normalnie mnie szoknęło .....jak można ....pojechać sobie i oddać psa ...jakoś nie wierze ...obym sie myliła :diabloti:...że on po nią wróci :shake:

Z za domeczek GRECI .....:kciuki:

Posted

Lalą ugryzła jakąs babcie która wchodziła na posesje, właściciela nie było, bo jest w Egipcie i ma po nią przyjśc jak wróci. :) Więc nie tak źle

A Gretę z Pakerem pomyliłam, ale i Pakerowi się nie poszczęściło bo siostra czy córka właścicielki miała alergie, i dziś biedaczek wrócił.

Posted

Kora- napisał(a):
Lalą ugryzła jakąs babcie która wchodziła na posesje, właściciela nie było, bo jest w Egipcie i ma po nią przyjśc jak wróci. :) Więc nie tak źle

A Gretę z Pakerem pomyliłam, ale i Pakerowi się nie poszczęściło bo siostra czy córka właścicielki miała alergie, i dziś biedaczek wrócił.

:shake::shake::shake:a ja już liczyłam że chociaż jednej się poszczęściło :razz:

Posted

Kurdę czy Ci ludzie w ogóle myślą??
Lala wróciła dwa razy do schroniska, bo pilnowała, (gryzła obcych), facetowi to się spodobało, właśnie chciał psa stróża który nikogo nie wpuści, nawet chciał ją oddać bo nie pilnowała, a teraz jak pilnuje to też nie dobrze i też ma wrócić... No ludzie litości :wallbash::wallbash::wallbash:
Poza tym Lala z takim życiorysem potrzebuje specjalnej uwagi i opieki, żeby już wiedziała że schronisko to nie jest jej dom itd... a tu nagle do schronu...
I jeszcze Greta nie poszła to już w ogóle okropne wieści...

Posted

a byłam na forum ciapkowym i wiem co i jak. Więc Pan wyjechał do Egiptu a psy zostały pod opiekom kogoś innego i w tym czasie trafiła Lala do schroniska. Więc dlatego czekamy aż Pan wróci z Egiptu bo nie ma kto jej odebrać.
A tym czasem Greta na pierwszą.

Posted

to świetnie ;) już we wtorek będę to go będę zabierać ;) on jest cudowny :loveu:
Greta z resztą też jest rewelacyjna tylko potrzebuje ciup więcej czasu żeby się do człowieka przekonać. 2-3 spacery i już wie z kim ma do czynienia ;)

Posted

Dziś spacerek z całym boksem się szykuje ;) Greta, Reksio no i ich trzeci kompan którego nie znam a którego będę miała okazję poznać dzięki kolejnej wolontariuszce ;)

Posted

Gretę i jej towarzyszkę jak się okazało przeniesiono do innego boksu. Mają teraz więcej miejsca ;) Mój upatrzony Reksio znalazł domek :multi::multi::multi:
Tak więc spacerek się odbył w następującym gronie. Greta, jej towarzyszka imieniem Fuga i mały bullowaty szczylek ;)

Posted

też o tyle lepiej że przeniesiono ją na bardziej "wyeksponowany" boks i łatwiej ją będzie dostrzec ;) Oby tylko docenili ją przyszli właściciele;)