Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Grecia to sunia która od dawna przebywa w schronisku, choć nie jest stara. Ma około 5 lat. To sunia o wyjątkowej urodzie.
Jest bardzo łagodna i przesympatyczna. Zawsze bardzo wdzięczna za jakiekolwiek zainteresowanie i kontakt z człowiekiem. Nie wymaga wiele, może mieszkać zarówno w ogrodzie jak i w mieszkaniu. Świetnie dogaduje się z samcami. Jest uległa i chętna do współpracy. Zapewne szybko nauczy się i dostosuje do warunków i wymagań domowników.
W schronisku trudno ją wypatrzeć. Większość czasu spędza bowiem w budzie. Ma jednak wciąż nadzieje, wciąż czeka, aż przyjdzie po nią ktoś kto nie odstawi jej potem do boksu tylko zabierze ze sobą.

Greta znalazła już swój ciepły kąt :)

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byliśmy dziś z Gretą na spacerze i z jednym z jej towarzyszy z boksu który jest, od czasu gdy go ujrzałam, moim ulubieńcem. Nawet luzem mi nie wieje, zawsze wraca. Taki maluch a podskoczyć to potrafi do twarzy, bo na rączki chce. Założę mu wątek jak będę miała zdjęcia, młodziaszek jest jeszcze(koło 3 lat).
Ale to wąteczek Greci więc o niej też coś naskrobię :) A więc Grecia już się do nas przekonała. Nie jest taka nieufna w stosunku do nas. Z wielką radością poszła z nami na spacer. Ale trzeba przyznać siłę to ona ma. Trzeba ją będzie nauczyć chodzić na smyczy, albo przynajmniej wytłumaczyć że spacer nie ucieknie. Będzie następny;)

Posted

[FONT=Arial]Super Grecia ...szkoda tylko że jej zalet nikt nie chce zauważyc ...i zabrac do domu aby moga wychodzic na spacerki z własną pańcią ...

no i dawaj tu koleżkę ;)
[/FONT]

Posted

No dobra. W tym tygodniu nie mam szans żeby jechać do schroniska. Będę dopiero w przyszłym ale... Ale za to po wizycie (jak dorwę kogoś z aparatem) wrzucę jej kolegę na dogo i może dorobi się i Greta większej ilości zdjęć.