Wola Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Grecia to sunia która od dawna przebywa w schronisku, choć nie jest stara. Ma około 5 lat. To sunia o wyjątkowej urodzie. Jest bardzo łagodna i przesympatyczna. Zawsze bardzo wdzięczna za jakiekolwiek zainteresowanie i kontakt z człowiekiem. Nie wymaga wiele, może mieszkać zarówno w ogrodzie jak i w mieszkaniu. Świetnie dogaduje się z samcami. Jest uległa i chętna do współpracy. Zapewne szybko nauczy się i dostosuje do warunków i wymagań domowników. W schronisku trudno ją wypatrzeć. Większość czasu spędza bowiem w budzie. Ma jednak wciąż nadzieje, wciąż czeka, aż przyjdzie po nią ktoś kto nie odstawi jej potem do boksu tylko zabierze ze sobą. Greta znalazła już swój ciepły kąt :) Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Arial]Śmigaj fajna dziewczynko na 1szą ....[/FONT] Quote
Wola Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 i ja podrzucę Grecię ;) Dzięki Cioteczki za pomoc;) Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Arial]w górę Grecia.................[/FONT] Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [FONT=Arial]hopkaj w górę ..................[/FONT] Quote
Wola Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 no i na wieczór ja też podrzucę Grecię;) Quote
Alicja Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [FONT=Arial]do góry Greciu .............[/FONT] Quote
Alicja Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [FONT=Arial]I znów na 1 szą ....może ktoś wreszcie zobaczy Grecię ....[/FONT] Quote
Wola Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Byliśmy dziś z Gretą na spacerze i z jednym z jej towarzyszy z boksu który jest, od czasu gdy go ujrzałam, moim ulubieńcem. Nawet luzem mi nie wieje, zawsze wraca. Taki maluch a podskoczyć to potrafi do twarzy, bo na rączki chce. Założę mu wątek jak będę miała zdjęcia, młodziaszek jest jeszcze(koło 3 lat). Ale to wąteczek Greci więc o niej też coś naskrobię :) A więc Grecia już się do nas przekonała. Nie jest taka nieufna w stosunku do nas. Z wielką radością poszła z nami na spacer. Ale trzeba przyznać siłę to ona ma. Trzeba ją będzie nauczyć chodzić na smyczy, albo przynajmniej wytłumaczyć że spacer nie ucieknie. Będzie następny;) Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [FONT=Arial]Super Grecia ...szkoda tylko że jej zalet nikt nie chce zauważyc ...i zabrac do domu aby moga wychodzic na spacerki z własną pańcią ... no i dawaj tu koleżkę ;) [/FONT] Quote
Wola Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Kolegę, kolegę jej towarzysz to chłop ;) Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Wola']Kolegę, kolegę jej towarzysz to chłop ;) [FONT=Arial]przecie napisałam KOLEŻKĘ :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a nie koleżankę ;)....[/FONT] Quote
Wola Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 :D:D:D:D:D Czytać nie umiem :D:D:D:D wybacz :D:D:D:D tak zwana dysleksja :roll: Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Wola']:D:D:D:D:D Czytać nie umiem :D:D:D:D wybacz :D:D:D:D tak zwana dysleksja :roll: [FONT=Arial];)...... za to Greta maszeruje do góry [/FONT] Quote
Wola Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 No dobra. W tym tygodniu nie mam szans żeby jechać do schroniska. Będę dopiero w przyszłym ale... Ale za to po wizycie (jak dorwę kogoś z aparatem) wrzucę jej kolegę na dogo i może dorobi się i Greta większej ilości zdjęć. Quote
Recommended Posts