Agappe Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 karenina napisał(a):Akity nie było ani jednej sztuki! dziękuję za informacje :) Quote
bety Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 karenina napisał(a):Akity nie było ani jednej sztuki! bety napisał(a):Amerykańskiej też???????? Jakby się jakaś znalazła - to bardzo ładnie poproszę :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Znalazłam, że pierwszego dnia miały być 3 sztuki o nr kat. 599-601, a drugiego 4 o nr 524-527. Może tak trochę ułatwię. :lol: Pzdr Quote
PARSONRK Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='karenina']My juz wróciliśmy z 3 CACIBami i skonczonym INTerchampionatem :loveu: Było więcej Polskich sukcesów, ale niech sie sami chwala.:terazpol: Gratulacje :multi: my skromnie ..... żartuję:evil_lol: Dzidzia 2x BOB, pierwszego dnia wraz ze Zw Młodziezy =- Mł Ch Słowenii, drugiego dnia z CACIB-em Emir w oba dni CACIB :loveu::multi: cieplutko było :):) Quote
simbik Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Sylvia_76']Dogi niemieckie W oba dni :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Di Maggio ME - I dosk, CAC, CACIB, BOB Gianicolo ME (Bluś) - I dosk, CJC, Gianicolo ukończył Mł. Ch. Słowenii Bravo!!! [quote name='karenina']My juz wróciliśmy z 3 CACIBami i skonczonym INTerchampionatem :loveu: Było więcej Polskich sukcesów, ale niech sie sami chwala.:terazpol: [quote name='PARSONRK']Gratulacje :multi: my skromnie ..... żartuję:evil_lol: Dzidzia 2x BOB, pierwszego dnia wraz ze Zw Młodziezy =- Mł Ch Słowenii, drugiego dnia z CACIB-em Emir w oba dni CACIB :loveu::multi: Gratulację :multi::multi::multi:, szczególnie dla znajomych dogów :lol:. Czy ktoś mógłby mi podać stawkę dogów niemieckich (deutsche dogge) - może być fotka/skan z katalogu na mail simbik@op.pl Quote
Basik Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ja co prawda z opóźnieniem przesyłam bardzo, bardzo wielgachne gratki dla naszej ekipy!!!!!!!!!!! Bardzo proszę o skan, lub foto z katalogu labrador retriever i dog argentyński - please!!!!!!!!!!!! Oto mój adres hodowla_matrix@poczta.onet.pl Quote
Judit Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 trochę czasu minęło... ale może ktoś mi poda stawkę seterów szkockich gordonów, irlandzkich czerwono-białych i cocker spanieli angielskich? baaardzo proszę :p Quote
Recommended Posts