Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwonilam do Mrauliny, podala mi nr. do pani Teresy, dzwonilam do p Teresy ale to też pies nie dla niej ale dla państwa B. Pod podanym nr, zglasza sie ktos inny a nie państwo B. Jak narazie sami pośrednicy a ja kazdemu wszystko opowiadam od początku.

Posted

Czy ktoś kto zna chętnych na jamnisie może do nich pójść , pokazać zdjecia ,wybadać sytuacje ? To dla mnie drugi koniec Polski, wydzwaniam i nie udaje mi sie porozmawiać z konkretnymi osobami.

Posted

Rozmawiałaś z Terenią?
Terenia jest osobą całkowicie oddaną zwierzętom, znaną wśród krakowskich kociarzy. Ma teraz na tymczasie 2 koty aż z Częstochowy. Ręczę za nią.

Posted

Dzwonilam do Teresy, ona podala mi ten nr. telefonu. dziewczyny , czy ktoś może osobiście pojść do tych ludzi, porozmawiac i ewentualnie przeprowadzic wizyte przedadopcyjną ? Jesteście w Krakowie a ja nad morzem !

Posted

Witam,
Usłyszałam o Kamie od pani Teresy z Krakowa i chciałam dowiedzieć się coś więcej o ten biednej jamniczce.

[RIGHT]Joanna T. z Krakowa
[/RIGHT]

Posted

Zdjęcia jamniczki:

Śpiewaczka.

Bardzo często bywam w schronisku i znam jamnisię. Jako, że wiedziałam, iż Basia jest jamniczarą, powiedziałam jej o Kamie i poprosiłam by założyła wątek, bo sama mam adopcyjnych ponad 50.

Jamnisia jest bardzo sympatyczną psiną, zawsze prędko podbiega do ludzi, cieszy się i merda ogonkiem. Zgadza się z psami w boksie.

Posted

mt 91, to jest osoba zaineresowana jamnisią. Wreszcie się dodzwonilam i porozmawialam z panią. Stracili nagle swojego ukochanego jamnika i chcą dać dom innemu. Jezeli wszystko pójdzie pomyslnie Kama będzie krakowianką. Tylko trzeba szukac taniego transportu bo to drugi koniec Polski. Nie spytalam Pani czy ktos z ich znajomych jeżdzi po kraju, może przewóz łączony ? Rybcia za chwilę wklei nowe zdjęcia szczęściary !

Posted

Teresa zna tych państwa. Ich poprzednia jamnisia była pieskiem ogromnie trudnym, ale kochali ją bardzo, dostosowując swoje życie do jej wymagań.

Ja bym się nie wahała - bo się w międzyczasie jamnisia nabawi zapalenia płuc... albo w jej psychice powstaną zmiany nie do naprawienia. Należy działać szybko!

Posted

Domek dzisiaj zrezygnowal z naszej jamniczki. Myśle , ze znalazl bliżej siebie jakąś jamnicza biedę , trudno, nie mam pretensji. Nasz dziewczynka nadal wyplakuje swego czlwieka ! Kocham wszystkie jamniki bez wzgledu czy sa u nas czy w innym schronisku .