Mraulina Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 A Teresa czekała na telefon! Podaję jej nr na priva. Dzwoń! Quote
malagos Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Malusia ma już domek? Czy dopiero w planach? Quote
Mraulina Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Są chętni na jamnika. Ale dotąd nikt nie wszedł w kontakt z pośredniczką - p. Teresą z Krakowa! Telefon p. Teresy podałam na priva. Quote
basia0607 Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Dzwonilam do Mrauliny, podala mi nr. do pani Teresy, dzwonilam do p Teresy ale to też pies nie dla niej ale dla państwa B. Pod podanym nr, zglasza sie ktos inny a nie państwo B. Jak narazie sami pośrednicy a ja kazdemu wszystko opowiadam od początku. Quote
basia0607 Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Czy ktoś kto zna chętnych na jamnisie może do nich pójść , pokazać zdjecia ,wybadać sytuacje ? To dla mnie drugi koniec Polski, wydzwaniam i nie udaje mi sie porozmawiać z konkretnymi osobami. Quote
Mraulina Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Rozmawiałaś z Terenią? Terenia jest osobą całkowicie oddaną zwierzętom, znaną wśród krakowskich kociarzy. Ma teraz na tymczasie 2 koty aż z Częstochowy. Ręczę za nią. Quote
basia0607 Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Dzwonilam do Teresy, ona podala mi ten nr. telefonu. dziewczyny , czy ktoś może osobiście pojść do tych ludzi, porozmawiac i ewentualnie przeprowadzic wizyte przedadopcyjną ? Jesteście w Krakowie a ja nad morzem ! Quote
malagos Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Może w tytule poproście o kontakt dziewczyny z Krakowa, tam jest wiele dogomanek! Tyle czasu zmitrężonego, a psinka cierpi! Quote
mt91 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Witam, Usłyszałam o Kamie od pani Teresy z Krakowa i chciałam dowiedzieć się coś więcej o ten biednej jamniczce. [RIGHT]Joanna T. z Krakowa [/RIGHT] Quote
Rybc!a Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Zdjęcia jamniczki: Śpiewaczka. Bardzo często bywam w schronisku i znam jamnisię. Jako, że wiedziałam, iż Basia jest jamniczarą, powiedziałam jej o Kamie i poprosiłam by założyła wątek, bo sama mam adopcyjnych ponad 50. Jamnisia jest bardzo sympatyczną psiną, zawsze prędko podbiega do ludzi, cieszy się i merda ogonkiem. Zgadza się z psami w boksie. Quote
basia0607 Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 mt 91, to jest osoba zaineresowana jamnisią. Wreszcie się dodzwonilam i porozmawialam z panią. Stracili nagle swojego ukochanego jamnika i chcą dać dom innemu. Jezeli wszystko pójdzie pomyslnie Kama będzie krakowianką. Tylko trzeba szukac taniego transportu bo to drugi koniec Polski. Nie spytalam Pani czy ktos z ich znajomych jeżdzi po kraju, może przewóz łączony ? Rybcia za chwilę wklei nowe zdjęcia szczęściary ! Quote
Rybc!a Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Ja już oferowałam, że sukę mogę przewieźć do Krakowa, za zwrotem kosztów paliwa. Chciałabym być najpierw pewna, że TO WSPANIAŁY DOM... Quote
Mraulina Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Teresa zna tych państwa. Ich poprzednia jamnisia była pieskiem ogromnie trudnym, ale kochali ją bardzo, dostosowując swoje życie do jej wymagań. Ja bym się nie wahała - bo się w międzyczasie jamnisia nabawi zapalenia płuc... albo w jej psychice powstaną zmiany nie do naprawienia. Należy działać szybko! Quote
basia0607 Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Wszystko na dobrej drodze. Szukamy transportu albo kasy na przewiezienie psa po kosztach. Dziewczyny pytajcie znajomych czy ktos jedzie w naszym kierunku ? Quote
basia0607 Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Domek dzisiaj zrezygnowal z naszej jamniczki. Myśle , ze znalazl bliżej siebie jakąś jamnicza biedę , trudno, nie mam pretensji. Nasz dziewczynka nadal wyplakuje swego czlwieka ! Kocham wszystkie jamniki bez wzgledu czy sa u nas czy w innym schronisku . Quote
basia0607 Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Temu domkowi zaproponowalam jamnisie ze schroniska w Sosnowcu i jutro jada po nią. Ciesze się , że innej schroniskowej biedulce poszczęscilo sie ! Quote
ada1 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 basiu a moze jakies fotki tej bidulki:placz: Quote
basia0607 Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Zdjęcia naszej jamnisi są na początku ! Quote
Rybc!a Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Wiecie co, ona chyba jest młodsza niż ją wcześniej oceniłyśmy. Quote
basia0607 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Ona w rozpaczy gryzie kraty !!! Pcha nosek do wolnośći !! i płacze ! Quote
Recommended Posts