Anek211 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [LEFT]Witam Wszystkich zaangażowanych w transport i pomoc Kamy Przeczytałam wątek na forum 'dogomanii'. Nie zdawałam sobie sprawy, że tyle osób będzie zaangażowanych w tą sprawę. Widzę, że wystąpiły problemy. Wszystkie jesteście wspaniałe i jestem pełna podziwu dla każdej z Was. Nie jest ważne to jaką Kama ma smycz czy obrożę, dla mnie nie ma to najmniejszego znaczenia.. Dziękuję wszystkim za wielkie zaangażowanie i ...przykro mi ze strat poniesionych na rzecz dowozu Kamy do mnie, do Krakowa (mam na mysli posiusiane ubranie i zanieczyszczony samochód). Chętnie pokryję wszelkie koszty- zarówno te związane bezpośrednio z transportem, jak i poniesionych szkód. Przykro mi, że nie mam mozliwości osobistego odbioru Kamy. Pani Basiu, jestem bardzo wdzięczna za pomoc i Pani zaangażowanie, tym samym jednak jest mi przykro, że poprzez chęć pomocy nam i Kamie, naraziła się Pani na niepotrzebne nieporozumienia i przykrości. Gorąco pozdrawiam i pozostaję pod wrażeniem wspaniałej działalności. Ps. Myśle, że wszelkie niepowodzenia dowozu naszej Kamy do Krakowa, nie zniechęcą Pani do dalszej działalności na rzecz zwierząt. Gorącą pozdrawiam Anna M [/LEFT] Quote
nescca Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Pani Aniu..... bardzo cieszę się z tego co Pani tu napisała. Nie mogę doczekać się kiedy sunia będzie już u Pani. Pozdrawiam ciepło..... Quote
tamb Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Czując się odpowiedzialna za adopcję Kamy dziękuję: 1.Pani Ani, że daje jej wspaniały dom 2. Basi0607 za założenie wątku, przechowanie jedną dobę suni, zakup obroży i smyczy. 3.Rybc! i jej tacie za wypatrzenie płaczącej suni w schronisku, wykup i przewiezienie jej do Basi. 4.Asiaz za założenie wątku transportowego i darowiznę na rzecz suni 30 zł 5.Itske i jej TŻ za bezpłatny transport suni z Elbląga do Warszawy. 6.Poker i Argat za darowizny na rzecz Kamy po 20zł 7.hop! za przechowanie suni u siebie w mieszkaniu, zapewnienie wspaniałej opieki, która potrwa do niedzieli, sfinansowanie odrobaczenia, odpchlenia, kupno obróżki i smyczy. Dużo osób zaangażowało się w pomoc Kamie i to w tym wątku jest najważniejsze. Jestem pewna, że Kama u pani Ani będzie szczęśliwa a na dogo pojawią się zdjęcia z nowego domu. Quote
nescca Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Tamb....może przelicz jeszcze na godziny i minuty czas jaki sunia spędziła u basi0607? Quote
Itske Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Anek211 napisał(a): Krakowa (mam na mysli posiusiane ubranie i zanieczyszczony samochód). Chętnie pokryję wszelkie koszty- zarówno te związane bezpośrednio z transportem, jak i poniesionych szkód. Przykro mi, że nie mam mozliwości osobistego odbioru Kamy. a mnie przykro nie jest - tylko się ciszę, że suniek będzie miał dom!:multi: spodenki TZ oddał do pralni i dostał pochwałę, że jest dzielny :eviltong: a poza tym wytłumaczono mi, że takie obsiusianie przynosi szczęście, to ja też poproszę, bo na razie tylko TZ obsiusiany, czuję się poszkodowana:placz:, bo też chce być szczęśliwa:lol: serdeczności i pozdrowienia!!!!!!! :loveu: Nie wiem, czy ma Pani doświadczenie ze schronowymi psiakami, ja za każdym razem niezwykle dobrze trafiałam i miałam (i mam) fantastyczne zwierzaki - czego Pani z całego serca życzę! Byłoby mi bardzo miło, zobaczyć zdjęcia Kamy z nowego domku (jak już tam będzie) i poczytać o niej, jak się miewa Quote
basia0607 Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='Rybc!a'] Czy w tym tlumie znajdziecie Kamę ? Stoi jako pierwsza, potem Milka, dziadzio Gucio, Malinka za schrociska z Ostrowii i Parys / kupiony od rolnika/ Quote
Itske Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 tamb napisał(a):Czując się odpowiedzialna za adopcję Kamy dziękuję: 2. Basi0607 za założenie wątku, przechowanie jedną dobę suni, zakup obroży i smyczy. . Jak ma być tak sprawiedliwie i szczegółowo - to Basia oprócz troskliwej opieki wiozła jeszcze sunię wieczorem na trasę warszawską do mojego TZ-ta a Tomb również włozyla sporo czasu w organizację transportu i adopcji. a w międzyczasie były telefony i czas i energia z wielu stron - dziewczyny, nie bądźmy drobiazgowe! Kto ma wielkie serce niech okaże wielkoduszność i będzie ponad nieporozumienia. Rybc!u pozdrowionka - niedługo będziemy miały stałą linię transportową od Ciebie do w-wa:evil_lol: Pani Aniu - mój wkład byl stosunkowo niewielki - ale jeszcze raz chcialbym wyrazić radość, że Kama znalazła u Pani dom! I to z mojego rejonu - patriotyzm lokalny we mnie gra! Quote
Itske Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 basia0607 napisał(a):Czy w tym tlumie znajdziecie Kamę ? Stoi jako pierwsza, potem Milka, dziadzio Gucio, Malinka za schrociska z Ostrowii i Parys / kupiony od rolnika/ Basiu - czy to Twoje takie fajne przegubowce i ten kudłacz? i Czy to Ty na zdjęciu? no cóż, nie dziwię się TZ-owi - był pod wrażeniem! Quote
basia0607 Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Itske ,to ja powinnam wyprać spodnie Twojego Tz-ta, ponieważ Kama miala jechać w transporterku a ja uprosilam p.Piotra aby nie wkladal jej tam ! Quote
basia0607 Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Moja ferajna , plus 13 w przytulisku ! A czy Piotr przekazał , że macie zaproszenie do nas ? Toć to tak blisko ! Quote
Itske Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 basia0607 napisał(a):Moja ferajna , plus 13 w przytulisku ! A czy Piotr przekazał , że macie zaproszenie do nas ? Toć to tak blisko ! Aaaa, no tego mi nie powiedział!:mad: może wybiera sie sam:evil_lol: dzięki wielkie! :lol::multi: Na pewno kiedyś się wprosimy! ojoj, 4 plus 13, to ja ze swoimi 5 odpadam:oops: czy koń emeryt trochę mnie ratuje? Quote
Itske Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 basia0607 napisał(a):Itske ,to ja powinnam wyprać spodnie Twojego Tz-ta, ponieważ Kama miala jechać w transporterku a ja uprosilam p.Piotra aby nie wkladal jej tam ! Spoko! Prania ci u nas dostatek - coś Ci podrzucę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Anek211 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Dobry wieczór dziękujemy za opiekę i wiadomosci o Kamie. Czekamy na nią z niecierpliwością. Cieszymy się ze jest zdrowa i radosna. Prosimy o info kiedy wyrusza z Warszawy do Krakowa. Jeszcze raz bardzo dziękujemy Pani oraz wszystkim zaangażowanym w całą akcje. Gorącą pozdrawiamy i obiecujemy relacje na bieżąco ;) A.M Quote
Argat Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Celina12']No i...co dalej słychać???? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106146 Quote
Recommended Posts