Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od pewnego czasu w Elbląskim schronisku przebywa młodą beżowa suczka. Okropnie marznie i piszczy do każdego przechodzącego człowieka.
Nie jest świadoma swojej sytuacji i biegnie gdy tylko ktoś pojawi się na horyzoncie. Kama ciągle czeka i leci uradowana do krat a potem dlugo patrzy tymi swoimi jeszcze dziecięcymi oczami .

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdyby ktoś jej zrobił allegro bylabym szczęsliwa. Ja nic a nic z takich rzeczy nie potrafię. Jamnisię wystawiam za Rybcię bo Ona wzieła sobie na glowę za dużo psow . Widzialam jak sprząta się boksy w ktorych jest Kama. Leje się zimną wodą pod ciśnieniem przy okazji mocząc psy, one potem dygotają z zimna. Bralam rok temu w takiej sytuacji szczeniaka bo by zamarzł na moich oczach. Jamniki mają taką krótką sierść ! Sunia ma ok. 2 lata.

Posted

wiesz, nie mówię o genotypie, ale tylko fenotypie (wygladzie)...:eviltong:
Moja Pelasia to z wygladu prawdziwy jamnik, ale np. jamniczka którą miałam na tymczasie i która znalazła dom w Kowarach, mimo że reklamowana jako "jamniczka" z jamnika miała tylko wzrost :evil_lol:

Posted

Gdy bylam w schronisku, jamnisia nie wyszla z pomieszczenia , bylo bardzo zimno na dworze. Bazuję tylko na relacji Rybci bo chcę jej pomóc w adopcjach a jamnikowate to moja milośc.Mnie sie wydaje , ze ma troche wyższe łapki. Malgosiu , Malinka tez jest mix a kocham ta zarazę z calego serca ! To juz nie ten pies ! Ryba mowi ,ze w sobote zrobi nowe zdjecia.