Lulka Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 okazuje sie ze sunia jest bardzo grzecznym, cywilizowanym psiakiem. Jako ze DT pracuje to sunia zostaje sama w domu nic nie niszczy, nie sika. Mała jest lagodna, spokojna. Ale wpycha sie regularnie do lozka :evil_lol: chodzi na smyczy, potrzeby fizjologiczne zalatwia w 5 minut, jest kompletnie nieabsorbujaca, tak jakby psa nie było ;) komu taki ideał??? :loveu: bardzo bym chciala podziekowac wszytskim za pomoc, za bazarki :multi: Jo37 przywiozla mi dzis kaske, kupila na bazarku ksiazke i jeszcze fanty na bazarek podarowała :loveu: dziekuje bardzo bardzo przyda sie na odrobaczenie, szczepienia małej no i ewentualny hotel - choc teraz ma tak dobrze, szkoda ze nie na stałe :-( Quote
Lulka Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 mestudio napisał(a):Wpłynęły pieniążki z bazarku dla sunieczki, co prawda brak jeszcze jednej wpłaty, ale robię przelew na całość. Oto rozliczenie: danka1234-20 zł kaskaab - 6 zł Ania i Kropka - 10 zł LittleMy - 11 zł Elżbieta Cieszyn - 5 zł Oczywiście oprócz tego wpłynęły koszty wysyłki, które zostają na moim koncie. Wysyłam na wskazane na pw konto sumę 57 zł. Mam nadzieję, że sunia znajdzie domek przynajmniej tymczasowy, będę tu zaglądała. dorzuce rozliczenie: wczesniej jak pislam bylo: 40 Retka z forum rottkow 175 x 2 Emilia 100 Marta z forum rottkow 15 mestudio + te 57 co powyzej ;) 50 Jo37 daje razem 612 :multi: po odjeciu 200 ktore wziela pani doktor (wilekie dzieki za duza znizke, bo mialo byc 350) :loveu::loveu::loveu: na koncie suni zostaje 412 zł Quote
Lulka Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 sunia szuka domu!!!! dalam troche ogloszen w necie moze bedzie odzew Quote
morisowa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Zuzia (tak ja nazwał poprzedni dt) od 1,5 godziny u mnie: Przestraszona na razie, taka skołowana kolejna zmianą, leży przy drzwiach i nie rozumie czemu znów została porzucona w obcym miejscu. Quote
emilia2280 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Morisowa, jutro Zuzia będzie innym pieskiem jak się oswoi. PS. do kiedy mozesz ją trzymac? Quote
Lulka Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 jejku jakia bidulka przerazona jak ja bralam z lecznicy tez byla taka biedna...potem jak ja zostawialam w dt to nie chciala zostac....szybko sie oswoi...szczegolnie ze trafila pod wspaniale skrzydla :multi::multi::multi: Morisowa jestes kochana ze ja wzielas :loveu: sunia ma swoja pulę kaski-dzieki obecnym tu cioteczką :loveu: i bedzie na odrobaczenie i szczepienia i jedzenie ;) Quote
Lulka Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 nowy bazarek dla suni http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9361401#post9361401 Quote
morisowa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 dziewczyny... ... sunia już nie u mnie.... juz pisząc tamtego posta miałam na to nadzieję, bo juz byłam umówiona, ale wolałam nie wspominać. właśnie ją wydałam do adopcji :bigcool: z ogłoszenia Kajtka (mój tymczas), tylko, że Kajtek byłby za duży i za żywy. A jak mi opisali co chcą, to ona idealnie pasowała. I na żywo też nie mieli wątpliwości, że Zuza to jest TO. Przyjechała matka z córką (dla nich pies) ale też z babcią i przyjaciółką mamy, bo to wielki dzień i każdy chciał być :p Pies dla córki lat 12. Ale to pies wymarzony i wyczekiwany od 2 lat. Mieszkanie na Ursynowie, matka i ojciec mieli juz kiedyś psy. To będzie ich pierwszy w nowej rodzinie. Dziewczynka fajna, sprawia wrażenie rozsądnej. Pogadałam z całą rodziną, nie miałam powodu, by im odmówić wydania psa. Wcześniej pytałam Agnieszkę P czy mogę sunię wydać do adopcji. Tak więc Zuza ma nowy dom na stałe. Wiedzą, że mają ją odrobaczyć, a za jakiś czas zaszczepić. Umowa podpisana. Mamy być w kontakcie. Quote
Lulka Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 jezu....Morisowa!!! :multi: no Iza mi mowila, ze jestes szybka w te klocki, ale nie przypuszczałam, ze az tak :crazyeye: suuuuuuuuper :loveu::loveu::loveu: teraz pytanko do sponsorów....co robimy z kasą??? Mam gdzieś odsyłać czy mogę nieskromnie zaproponować następna bidę :oops: Agnieszka jadąc w zeszłą sobotę po 6 rottków ze schronu w Kaliszu.....znow znalazła psa......jest to duzy pies w typie sznaucera, pies był w stanie skrajnego wycięczenia, ledwo stał na nogach Agnieszka zabrała go do samochodu i zostawiała go w hotelu w Lodzi, psiak dochodzi do siebie, ale wiadomo kasa potrzebna :shake: więc jesli pozwolicie to może na sznaucia??? :oops: Quote
Jo37 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Wspaniale ,że sunia znalazła dom . Jak zobaczyłam zdjęcie mordki to gdyby nie to,że moja Amber siedziała przy mnie pomyślałabym ,że to moja sunia . Quote
mestudio Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Oczywiście, że pieniążki dla następnego psiaczka. Ja jeszcze mam do wpłaty 25 zł z bazarku bo doszedł ostatni przelew w piątek. Quote
Lulka Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 dzieki Ci wielkie mestudio, a co na to inni sponsorzy? Jo37? Emilia? Morisowa - co u suni??? Quote
morisowa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Sunia miewa się dobrze, smsowałam z panią. Zadomowiła się, nie sprawia problemów, obie strony zadowolone :lol: Teraz pani akurat chora, ale potem mamy się spotkać, to będę mogła więcej napisać. No ale najważniejsze, że jest dobrze. Quote
Recommended Posts