GameBoy Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 już się zaspisałam do licytacji :eviltong: Quote
emilia2280 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Lulka']bardzo serdecznie dziekujemy :loveu::loveu::loveu: pomożcie choć troszku, nawet drobne wpłaty się liczą :-([/QUOTE] Lulka, poprosze o detale konta plus kod SWIFT (dla zagranicy). dorzucé sié dla suni. Quote
Lulka Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 kochane jestescie :loveu: zaraz wysle pw, bo musialam ten SWIFT zdobyc :evil_lol: Quote
Lulka Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 kto moze pomoc suni??? bardzo prosimy o wsparcie finansowe :-( info o jakims tanim hoteliku bardzo potrzebne.... Quote
Lulka Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 okazało sie, ze sunia jest w ciazy, 6 szczeniakow .... prosimy o wsparcie :modla: Quote
Lulka Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 w czasie sterylizacji sie okazało :shake: Quote
gamoń Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Dowiedzcie sie prosze jakiej wielkosci jest sunia i jak ma sie do innych małych suczek .Miałabym domek w W-wie .Wysyłam juz Pani link do wątku. Mieszkałaby z koleżanka 2 letnia sunia.i czy utrzymuje choc trochę czystosc? Quote
emilia2280 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Lulka']w czasie sterylizacji sie okazało :shake:[/QUOTE] Lulka, i co stalo sié z tymi pieskami, zaszyliscie sunié spowrotem? Quote
Lulka Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='gamoń']Dowiedzcie sie prosze jakiej wielkosci jest sunia i jak ma sie do innych małych suczek .Miałabym domek w W-wie .Wysyłam juz Pani link do wątku. Mieszkałaby z koleżanka 2 letnia sunia.i czy utrzymuje choc trochę czystosc?[/quote] dzieki gamon, zaraz wysylam pytanko do Agi dziewczyny mowia ze niewielka, ale wiesz maja zazwyczaj z rottkami do czynienia:) suczka jest juz po sterylce Quote
Lulka Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Aga mowi, ze sunia jest bardzo spokojna, ale nie moze jej w tej chwili sprawdzic bo Ruda miala sterylke, jak tylko sie wygoi, to sama podjade do kliniki i zapoznam sie z sunia, bede mogla wiecej powiedziec Quote
emilia2280 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 suczka po sterylce a szczeniaki? nie udalo sie pewnie uratowac? Quote
Lulka Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 to byl poczatek ciazy, u nas robi sie sterylki aborcyjne, zeby jak najmniej bezdomnych zwierzat sie rodzilo, tu jest dramat :shake: sa tysiące bezdomnych zwierzat, ktore zyja w skandalicznych warunkach w schroniskach, na ulicach.... Quote
gosiaczek&mobil Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Wiesci z kliniki sa takie że sunia jest bardzo łagodna, cichutka, przymilna i wdzięczna. Nie brudzi w swojej klatce gdzie przebywa po zabiegu. Została juz wysterylizowana, w kwesti szczeniaków cąłkowicie zgadzam się z Lulką. Nie jest miniaturowa, ale mała, pod kolanko, wydaje mi się że waży ok 8kg. Mozna ja obejrzec codziennie o dowolnej porze w Warszawie na ul. Tatatkiewicza 10a w lecznicy weterynaryjnej. Quote
Lulka Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 dzieki Gosiaczku za info ;) kto moze jeszcze wspomoc sunie? :modla: psow przybywa jak grzybow po deszczu, a z kasą krucho :-( Quote
emilia2280 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Lulka napisał(a):to byl poczatek ciazy, u nas robi sie sterylki aborcyjne, zeby jak najmniej bezdomnych zwierzat sie rodzilo, tu jest dramat :shake: sa tysiące bezdomnych zwierzat, ktore zyja w skandalicznych warunkach w schroniskach, na ulicach.... masz racjé, ale to dosc smutne... Quote
Lulka Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 wiem i tez bym wolala, zeby takich sytuacji nie bylo, ale niestety w tym kraju jeszcze nam daleko do tego :-( ale wierz mi gorsze jest patrzec jak w schronisku choroby dziesiatkuja maluchy, patrzec jak odchodza w cierpieniu bo wszyscy maja to w dupie, albo jezdzic z umierajacymi szczeniakami do uspienia..........sterylki aborcyjne to jest mniejsze zło Quote
emilia2280 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 do kiedy sunia ma oplacony hotel czy gdzie ona jest po zabiegu? Quote
Lulka Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 jest w klinice, 10 dni pobytu plus zabieg to koszt 350 zł, potem musi isc do kogos na tymczas (raczej nierealne) lub do hotelu za 450 zł miesiecznie - hotelu nadal szukamy ....... Quote
emilia2280 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 no to moze tylko isc do hotelu (jesli nie DT oczywiscie). mozemy zaczác zbierac na hotel. ile (jesli) sunia ma teraz na koncie po odjéciu tych 350zl? Quote
Lulka Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 juz pisze dotychczasow wplaty 40+175.67+100+15=330.67 czyli na hotelik nic nie ma :shake: Quote
mestudio Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Troszkę zaraz wpadnie z aukcji bazarkowej, a potem wystawię następny bazarek dla ślicznej psinki. Potem tzn jutro najszybciej:-), a we wtorek najpóźniej. Quote
Lulka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 bardzo dziekuje mestudio i emilia2280 za pomoc :loveu: sunia do 19 musi opuscic klinike a nie mamy nadal zadnego namiaru na hotelik :placz: Warszawiacy nie znacie zadnego miejsca? to jest na prawde mala symatyczna sunia dogaduje sie ze wszystkimi jak trzeba Quote
mestudio Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Wystawiłam suni kolejny bazarek, może się sprzeda za parę groszy. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9290398#post9290398 Tak mi szkoda takich psinek:-(. Sama mam taką podrabianą wilczycę z ulicy zabraną, zresztą nie jedną. Quote
Recommended Posts