Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lulka']bardzo serdecznie dziekujemy :loveu::loveu::loveu:

pomożcie choć troszku, nawet drobne wpłaty się liczą :-([/QUOTE]
Lulka, poprosze o detale konta plus kod SWIFT (dla zagranicy). dorzucé sié dla suni.

Posted

Dowiedzcie sie prosze jakiej wielkosci jest sunia i jak ma sie do innych małych suczek .Miałabym domek w W-wie .Wysyłam juz Pani link do wątku.
Mieszkałaby z koleżanka 2 letnia sunia.i czy utrzymuje choc trochę czystosc?

Posted

[quote name='gamoń']Dowiedzcie sie prosze jakiej wielkosci jest sunia i jak ma sie do innych małych suczek .Miałabym domek w W-wie .Wysyłam juz Pani link do wątku.
Mieszkałaby z koleżanka 2 letnia sunia.i czy utrzymuje choc trochę czystosc?[/quote]

dzieki gamon, zaraz wysylam pytanko do Agi
dziewczyny mowia ze niewielka, ale wiesz maja zazwyczaj z rottkami do czynienia:)

suczka jest juz po sterylce

Posted

Aga mowi, ze sunia jest bardzo spokojna, ale nie moze jej w tej chwili sprawdzic bo Ruda miala sterylke, jak tylko sie wygoi, to sama podjade do kliniki i zapoznam sie z sunia, bede mogla wiecej powiedziec

Posted

to byl poczatek ciazy, u nas robi sie sterylki aborcyjne, zeby jak najmniej bezdomnych zwierzat sie rodzilo, tu jest dramat :shake: sa tysiące bezdomnych zwierzat, ktore zyja w skandalicznych warunkach w schroniskach, na ulicach....

Posted

Wiesci z kliniki sa takie że sunia jest bardzo łagodna, cichutka, przymilna i wdzięczna. Nie brudzi w swojej klatce gdzie przebywa po zabiegu. Została juz wysterylizowana, w kwesti szczeniaków cąłkowicie zgadzam się z Lulką.
Nie jest miniaturowa, ale mała, pod kolanko, wydaje mi się że waży ok 8kg. Mozna ja obejrzec codziennie o dowolnej porze w Warszawie na ul. Tatatkiewicza 10a w lecznicy weterynaryjnej.

Posted

Lulka napisał(a):
to byl poczatek ciazy, u nas robi sie sterylki aborcyjne, zeby jak najmniej bezdomnych zwierzat sie rodzilo, tu jest dramat :shake: sa tysiące bezdomnych zwierzat, ktore zyja w skandalicznych warunkach w schroniskach, na ulicach....

masz racjé, ale to dosc smutne...

Posted

wiem i tez bym wolala, zeby takich sytuacji nie bylo, ale niestety w tym kraju jeszcze nam daleko do tego :-(
ale wierz mi gorsze jest patrzec jak w schronisku choroby dziesiatkuja maluchy, patrzec jak odchodza w cierpieniu bo wszyscy maja to w dupie, albo jezdzic z umierajacymi szczeniakami do uspienia..........sterylki aborcyjne to jest mniejsze zło

Posted

jest w klinice, 10 dni pobytu plus zabieg to koszt 350 zł, potem musi isc do kogos na tymczas (raczej nierealne) lub do hotelu za 450 zł miesiecznie - hotelu nadal szukamy .......

Posted

bardzo dziekuje mestudio i emilia2280 za pomoc :loveu:

sunia do 19 musi opuscic klinike a nie mamy nadal zadnego namiaru na hotelik :placz:
Warszawiacy nie znacie zadnego miejsca? to jest na prawde mala symatyczna sunia
dogaduje sie ze wszystkimi jak trzeba