Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

17.01 - sunia jest po sterylce, ma czas do soboty, poniewaz na miejsce w klinice czekaja nastepne chore psy. Nie mamy jej dokąd zabrac!! Co najwyzej na paluch :-( Pomozcie, przeciez musi gdzies byc jakis hotel.

wlasnie dzwonila Agnieszka, ze przy drodze na Warszawe stoi bidula i sie trzesie na tym mrozie, jest mała i młoda.......
co robic??? do schronu bez sensu :shake:
moze ma ktos jakis tymczas??? Moze platny domek tymczasowy lub tani hotelik niedaleko Wawy???
Pomozcie prosze :placz::placz::placz:

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy ma ktos jakis pomysl
bez sensu oddawac malenstwo w takie zimno do schronu :shake:
nikt nie zna zadnego hoteliku, tymczasu platnego????

moze ktos pomoc finansowo? :modla:

Posted

na razie wiadomo ze to mała, młoda suczka, zmarznieta, zwinela sie w samochodzie w kulke i poszla spac
trudno cos wiecej na te chwile powiedziec, dziewczyny byly caly dzien w trasie, zostawily sunie w lecznicy, bo nie bylo gdzie ja umiescic, ale do jutra trzeba ja zabrac :shake: tylko nie wiadomo gdzie :shake:

Posted

zdjecia dopiero jutro, bo Aga miala awarie i musiala natychmiast wyjechac sluzbowo

sunia jest grzeczna, pani doktor okreslila ją na ok 1 rok

jak tylko beda foty to wkleje i dam ogloszenia

Posted

wkleje info z innego forum od Gosiaczka:

"Aga po drodze znalazła jeszcze jedna suczkę...co prawda nie rottek, tylko dużo duzo mniejsza. Mieszkała w tekturowym pudełku na stacji benzynowej w Radomiu. Trzesła sie z zimna ...i Aga niewiele myśląc zapakowała ja do auta. Sunia jest bardzo grzeczna, malutka (taka pod kolanko, spokojnie mozna ja wziąśc na rączki waży ok6kg). Na razie jest w klinice na tatarkiewicza sterylizowana...jest młodziutka, ma max rok. Aga to ma serduszko "

kochani bardzo prosimy o wsparcie na sterylke (sunia moze byc w ciazy :shake:) i pobyt w lecznicy potrzeba 350 zł :-(
bardzo prosimy chociaz drobne wplaty :modla:

Posted

Poproszę o namiary na konto na pw, coś tam dorzucę. Jutro wystawię dla suni bazarek z kilkoma drobiazgami. A Wy szukajcie jej domku jakiegokolwiek. Jestem przekonana, że inni też się dorzucą:-).

Posted

przesle na pw moje konto, na nie zbieram tez z bazarkow i potem wszystko zbiorczo wysle do lecznicy albo do Agi, pod opieką ktorej jest sunia znajdka