Hanah Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Amelka jest na adopcje.org i psyimy Quote
Esia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 czy da radę jeszcze gdzieś małą poogłaszać ? Quote
mysza 1 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Domek natychmiast potrzebny, nie umiem robić banerków niestety. Quote
Hanah Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Sunia będzie miła pobraną krew na badania. Jak beda wyniki i konsultacja lekarska to dam Wam znać Amelka do góry Quote
Hanah Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Amelka jest leczona w schronisku, z oczkami jest dobrze Quote
desdemona Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 jak to sie stalo ZE SUNIA MA OCZY W TAKIM STANIE Quote
Hanah Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 juz po badaniach , morfologia i biochemia, (dla zainteresowanych 54 zł.) Badania wyszły wszystkie w normie.:multi: Ale sunia niestety jest chora. Trzymajcie za nią mocno kciuki, bo potrzebne, jest słabo............ Nie reauguje na leki. Jutro będę wiedzieć więcej po południu.Ale to wieczność dla niej:-(:-(:-( Sunia przesyła podziękowania. Ona jest jednym jakochańszych psiaczków, jakie spotkałam w schronisku. Amelko jesteś moją kochaną sunieczką. Trzymaj sie maleńka do jutra i przetrwaj. Fredzik czuwa nad Tobą Quote
desdemona Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Oby Tylko Doszla Do Zdrowia. Nie Wazne, Jak Szybko, Byle By Do Niego Doszla. Quote
Brucio Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 zrobie Amelce banerek jesli jeszcze potrzebny ,macie jakis tekst czy mam wymyslic cos? Quote
Brucio Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 nikogo nie bylo, zrobilam banery.Nie wiem czy tekst taki moze byc.Mam nadzieje ze z Amelka wszystko w porzadku :( 500x100 pikseli 250x100 pikseli 125x100 pikseli Quote
bumerang Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 czekamy za wiadomościami - co konkretnie jest małej?? Quote
Marka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 mama nadzieję, że to coś do wyleczenia... :sad: Quote
Hanah Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Myślałam, żeby dzisiaj nic nie pisać na tym wątku, ale wiem ze czekacie na informacje. Zatem napisze kilka słow. Prawde mówiąc nie wiadomo na 100% co jej jest. Natomiast stan jest słaby i na dzień dzisijeszy szukanie domu prawdopodobnie nie ma sensu. Ale to nigdy nie wiadomo. Jęsli dom znajdzie się natychmaist i chojna osoba, którą stać na diagnostykę to byłabym szczęśliwa, w innym przypadku wolę nie myśleć co będzie. Do sedna. Pewnie chcecie wiedzieć co jej jest. Ale to co napiszę to będa fakty i proszę aby ten wątek nie roszerzał się o insynuacje chorób i tego so się powinno zrobić a co nie. Jeśli macie jakieś sugestie, albo spotkałyście się z takimi objawami piszcie na pw, lub na mój mail, lub dzwońcie 607 38 39 20. Ta wydzielina ropna koloru zielono -zółtego była okropna w jej oczkach, po podaniu antybiotyku, gentamycyny i przemywaniu było lepiej. Nie było wydzieliny z nosa. Natomiast sunia zaczęła mieć problemy z chodzeniem. Teraz jej stan sie pogorszył - wystąpiło porażenie kończyn. Amelka nie reaguje na lecznie objawowe. Miała robione badania laboratoryjne na krew - morfologia, rozmaz, biochemia. Wszystko wyszło w normie. Na dzień dzisiejszy nie ma 100%wej diagnozy. Amelka dostaje dobre leki, ale nie reaguje na nie. Niestety nie moge jej zabrac aby miała ciepło i spokoj i trochę miłości i expresową diagnostykę. Nie mam pieniędzyi miejsca i to jest podstawowa kwestia. Musze bezradnie patrzeć na to co się z nią dzieje. Jeśli możecie zaoferować pomoc i chociaż kilkudniowy tymczas od już to proszę :multi::multi::multi::multi::multi: ogromnie !!!! Licze na kolejkę po Amelkę;) Rozliczenie za Amelkę będzie na forum ogólnym niebawem. Quote
Esia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Biedna Amelka czy ktoś może pomóc? Napisz w tytule wątku że ona jest b.chora i pilnie potrzebuje choćby DT Quote
fona Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Hanah, kto ja leczy? Schroniskowy wet? Ona chodzi czy leży? tytuł zmien moze Quote
Hanah Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 zrobiłam test elisa - wynik ujemny Quote
Hanah Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 dom tymczasowy w okolicy natychmiast jutro mozna ją dowieźć Prosze zlitujcie sie nad amelką Quote
Recommended Posts