Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

juz po badaniach , morfologia i biochemia, (dla zainteresowanych 54 zł.)

Badania wyszły wszystkie w normie.:multi:

Ale sunia niestety jest chora. Trzymajcie za nią mocno kciuki, bo potrzebne, jest słabo............
Nie reauguje na leki. Jutro będę wiedzieć więcej po południu.Ale to wieczność dla niej:-(:-(:-(

Sunia przesyła podziękowania. Ona jest jednym jakochańszych psiaczków, jakie spotkałam w schronisku.

Amelko jesteś moją kochaną sunieczką. Trzymaj sie maleńka do jutra i przetrwaj.
Fredzik czuwa nad Tobą

Posted

Myślałam, żeby dzisiaj nic nie pisać na tym wątku, ale wiem ze czekacie na informacje.
Zatem napisze kilka słow.

Prawde mówiąc nie wiadomo na 100% co jej jest. Natomiast stan jest słaby i na dzień dzisijeszy szukanie domu prawdopodobnie nie ma sensu. Ale to nigdy nie wiadomo. Jęsli dom znajdzie się natychmaist i chojna osoba, którą stać na diagnostykę to byłabym szczęśliwa, w innym przypadku wolę nie myśleć co będzie.
Do sedna. Pewnie chcecie wiedzieć co jej jest. Ale to co napiszę to będa fakty i proszę aby ten wątek nie roszerzał się o insynuacje chorób i tego so się powinno zrobić a co nie. Jeśli macie jakieś sugestie, albo spotkałyście się z takimi objawami piszcie na pw, lub na mój mail, lub dzwońcie 607 38 39 20.

Ta wydzielina ropna koloru zielono -zółtego była okropna w jej oczkach, po podaniu antybiotyku, gentamycyny i przemywaniu było lepiej. Nie było wydzieliny z nosa. Natomiast sunia zaczęła mieć problemy z chodzeniem. Teraz jej stan sie pogorszył - wystąpiło porażenie kończyn. Amelka nie reaguje na lecznie objawowe.

Miała robione badania laboratoryjne na krew - morfologia, rozmaz, biochemia. Wszystko wyszło w normie.

Na dzień dzisiejszy nie ma 100%wej diagnozy.

Amelka dostaje dobre leki, ale nie reaguje na nie.

Niestety nie moge jej zabrac aby miała ciepło i spokoj i trochę miłości i expresową diagnostykę. Nie mam pieniędzyi miejsca i to jest podstawowa kwestia. Musze bezradnie patrzeć na to co się z nią dzieje.

Jeśli możecie zaoferować pomoc i chociaż kilkudniowy tymczas od już to proszę :multi::multi::multi::multi::multi: ogromnie !!!!

Licze na kolejkę po Amelkę;)

Rozliczenie za Amelkę będzie na forum ogólnym niebawem.