Edi100 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Amelko oby Twoje oczka udało się wyleczyć:( Quote
fona Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Zrobię Amelce bazarek. Tylko muszę się dobrze rpzejrzeć, czego jeszcze nie zdążyłam spieniężyć ;) Klejnotów! :) Quote
agata-air Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 :D ja za jakies 3 miesiace bede mogła spieniezyc klejnoty...Majkiego:P fono to ci dzis wypisałam to bedzie na amelke, miska i slepke... my z hania juz to rozdzielimy jakos. do kogo nam zabraknie do tego dołoże Quote
fona Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Kolezanka chce mi dac stół, jesli go dostane, bedzie na Amelke. O ile ktos kupi oczywiscie, bo co Amelce po stole ;) Quote
akucha Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 To wygląda na zapalenie rogówki, przerabiam to obecnie z moją suką. Przy takich ropnych wybroczynach musiałam oko płukać Rivanolem. Wkraplałam za pomocą wacika rivanol do oka i zbierałam paskudztwo, które wypłynęło. Pomogło. Został mi antobiotyk w kroplach BIODACYNA 0,3% i Corneregel, żel na odbudowę rogówki. Jest otwarty, moze być jeszcze stosowany przez 5 tygodni. Jeśli wet zleci te lekarstwa, to mogę przesłać. Biedna mała :shake: Quote
fona Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Zanim przyjedzie stół: bazarek avon i oriflame, zapraszam na zakupy, pełna oferta z aktualnych katalogów, teraz dla Amelki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102924 Quote
Hanah Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 znalazłam jej zdjęcie zlistopada, była wtedy zdrowa Quote
agata-air Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 moje piękne suczydło...:( wyslalam ja 2 osoba które szukaja małej suni, może Quote
Edi100 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Bardzo się zmieniła:( choroba ją zmieniła:placz: Quote
Hanah Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 strasznie wychudła teraz, to jest już zupełnie inna sunia. Amelko hop do góry:multi: Quote
Hanah Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Akucha, z tego wszystkiego zapomniałm Ci podziękowac. Jęsli to oczywiście będzie ten sam lek to sie z Tobą skontaktuje pw. Quote
fona Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 tak myslalam, ze to ona! ona gruba byla, bo byla w ciazy... :( potem gdzies mi zaginela, chodzilam po schronie i jej szukalam, a potem juz nie bylam w schronie Amelko, wiec jestes! Teraz juz sie nie zgub i domek niech sie znajdzie. Quote
Hanah Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Z kiedy masz te zdjęcia? Ona zaszław ciąże w schronie? tam rodziła? Quote
fona Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Hanah']Z kiedy masz te zdjęcia? Ona zaszław ciąże w schronie? tam rodziła?[/quote] We wlasciwosciach zdjecia mam date 2 kwietnia 2007 Rodzila w schronie, po czym jej szczeniaki zabito, wtedy 3/4 suk bylo w ciazy :( Quote
Esia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Amelia pokazuj się... poprosimy o info jak zdrówko suni Quote
Hanah Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Bede dzisiaj w schronie to Wam powiem co z nią sie dzieje. Quote
madziamn Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Jejku Strasznie Te Oczka Wyglądają, Czy Widział Ją Wet? Quote
Hanah Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Dzisiaj widziałam sunie, jej oczka wyglądają już o wiele lepiej. Amelka dzisiaj dużo zjadła i nawet merdała kitką. Dzisja widziała ją weterynarz ze schroniska i Amelka dostała zastrzyk, jest lepiej z oczkami. Szukamy dla niej domku!!! Zgłaszajcie się Quote
Hanah Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Zamieszczę później nowe fotki Amelki Quote
Hanah Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Dzisiaj już padam z nóg, fotki będa jutro. Quote
Kasia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Poprosze również numer konta na PW.;) W czwartek przeleję grosika. I podniosę sunie na pierwszą stronę!!! Quote
Recommended Posts