Hanah Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Witam po przerwie. Prosze o pw, osoby ktore wpłacały pieniadze. Kto chce ile zwrotu. Figa 33 i Marka juz napisały, moge resztę z ich kwoty przeznaczyc na ślepkę. Przyjeciel dostał zwrot. Prosze napiszcie. Nie chce bez potrzeby przetrzymywac tych pieniedzy. Quote
mysza 1 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Hanah napisał(a):Witam po przerwie. Prosze o pw, osoby ktore wpłacały pieniadze. Kto chce ile zwrotu. Figa 33 i Marka juz napisały, moge resztę z ich kwoty przeznaczyc na ślepkę. Przyjeciel dostał zwrot. Prosze napiszcie. Nie chce bez potrzeby przetrzymywac tych pieniedzy. Ja tez odpisałam, moja wpłatę możesz przeznaczyć na jakiegos psiaka lub po prostu pokrycie kosztów leczenia Amelki i Tasmana. Quote
Hanah Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Przepraszam mysza1, rzeczywiście nie zauważyłam. Ty napisłas jako pierwsza juz wczesniej, dlategomi umknęło. Jak wszyscy sie skontaktuja to na ogólnym napisze jak wyglądaja finanse i ile na którego psa dalej przechodzi. Dziękuje za wsparcie Quote
fona Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Do wszystkich będących na niewłaściwym stanowisku: Przez miedzę mają tak: http://milanowek.schronisko.net/aktualnosci.html Milanówek napisze, że odszedł pies Wilczek... a Żyrardów uśpi Amelke, Tasmana i inne psy, bezimienne... bez mrugnięcia okiem... Quote
LittleMy Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 :-( one mogly wygrac tak jak ona http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104417 Quote
agata-air Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 :( niedługo pewnie otworzą schron... a to nasz nowy podopieczny http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9427833#post9427833 Quote
magdawi Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 agata-air jaka jest aktualnie sytuacja w schronie? Dużo psów zachorowało? Quote
Hanah Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 kochani Osoby , ktore nie napisały co zrobic z pieniazkami prosze o predka odpowiedx. Czekam do niedzieli. Potem przekładam te kase na diagnostyke i leczenie slepki, suni ze schroniska, ktora jest u mnie na tymczasie. Musze szybko sie z nia uporac , dlatego juz nie moge czekac na wiadomosci od Was. Jesli ktos , ma co przeciwko to niech pisze na pw, aby szybko. Niedlugo wracam do pracy, wiec czekam na propozycje domu dla niej. Dlatego tez nie chce dalej zwlekac z badanimi dla niej,bo potem to juz nic nie zrobie. Quote
fona Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 moze pw do tych osób? napisalas, ze zamykasz watek... Quote
Hanah Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Nie zamykam wątku. Umarł smiercią "naturalną" Została kasa i pytam czy moze przejsc na konto innych. Kazdy dostał pw Quote
figa33 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 nie zamykaj Hanah wątku , jak by były jakieś wieści o schronisku to by było fajnie..ale może jest to dla Ciebie przykre.. Tak naprawdę jest to wątek Amelki i Tasmana [*] [*] Pozdrowienia od jednego , kochanego , rudego pieska:lol: Quote
agata-air Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 watku nie zamkniemy chocby po to zeby wszystkim zainteresowanym napisac po otwarciu schronu jak wyglada sytuacja. wedlug informacji nie jest źle... Quote
Recommended Posts