Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kiedy był robiony test? Moi weci mówili ze nie w każdej fazie daje miarodajny wynik.

Mnie to też wygląda na nosówkę - ale nie jestem wetem. To tylko taka intuicja po setkach przeczytanych historii...

Posted

a ja uważam, że to nie to... weci myślą o tym, sprawdzamy wszystkie ewentualności.

Amelka błaga o dom tymczasowy i pomoc finansową- potrzebne są badania, najlepiej na SGGW to wszystko bardzo dużo kosztuje a ja jeszcze nie dostałam zwrotu kasy po wyjezdze do niemiec i jestem na minusie 2000.... i wcale nie napisałam o zero za duzo;/

Amelka dziś tak na mnie patrzyła, podniosła łepek i na chwile spjrzała- nienawidze stac, patrzeć i nic nie móc zrobić :(

Posted

agata, ile????

stan moich bazarków: 110 stól (na pol ze slepka)
19 kubek
jakis maly grosik z avonu
14 LittleMy ksiazka

i dostalam jeszcze gotówke, jutro skonsultuje, ale mam nadzieje, ze Dorota nie bedzie miala nic przeciwku przeznaczeniu jej na ratowanie Amelki.

Czy ona ma takie objawy jak Misiek?

figa, dobry pomysl, Hanah, napisz do Tweety

Posted

Dziewczyny , czy nie można Amelce jakoś pomóć ! Mloda i niczemu nie winna, może tymczas ?
Moze zalozyć skarpetę, ? pomóżmy Hani bo nie spi po nocach. Wzięla ślepka na tymczas a zostawila Amelke i teraz nie śpi po nocach .

Posted

fona nie wiem ile. myślę, że każda pomoc jest bezcenna. jutro dokładnie przeanalizujemy wszystko z wetami.
wtedy bede wiedziala na czym stoimy. uznalysmy z hania ze nie odposcimy tej sprawy, z miskiem juz nie zdazylysmy- teraz musi byc inaczej.
Haniu mówiłam Ci jeśli byś nie zabrała ślepki ona by pewnie już nie żyła

Posted

kazda kasa sie przyda
tak naprawde nie wiem ile bedziemy musiały wydac na nia.

Jutro chcemy ją zawiźć na sggw, każda kasa sie przyda.

Aukcja cegiełkowa - mogą robić fundacje, wtow. a myni jestesmy.

Pilnie DT, trzeba ja natychmiast zabrac do domu.

Posted

Próbuję znaleźć kogoś, kto by ją wziął na DT, strasznie ciężko. Rozsyłam tez prośby o wpłaty. Ja mam na koncie 22 zł:-(, moge wpłacić 20. Grosz, ale cóż. Podajcie mi tylko numer konta.

Posted

ale wiem, że pieniądze są potrzebne na już - więc dzisiaj wpłacę Hani 100 zł na poczet tego bazarku (jeśli po licytacji wyjdzie mniej - reszta będzie ode mnie, jeśli więcej - po zakończeniu przeleję resztę).

Czy możesz i mnie podać konto, poprosze znajomych o pilne wsparcie

Posted

mysza 1 napisał(a):

Czy możesz i mnie podać konto, poprosze znajomych o pilne wsparcie

Właśnie wysłałam zapytanie do Hanah na PW, bo na wątku nie znalazłam tego numeru - zrób to samo! :-)