Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ehhhh wynika z tego, że on mógł mieć starszego właściciela i tak strasznie tęskni :-( kurcze - może on sie zagubił? a starsi ludzie nia mają internetu, mogą nie pomyśleć, żeby sprawdzić w schronisku :-(

Poznanianki a może by popytać u wetów w Pozku czy nie szukał ktoś zaginionego sznupa? To by pasowało bo on ani zagłodzony, tylko taki grubszy jakby właśnie ktoś starszy go pieszczochał... :placz: serce mi pęknie zaraz...

Posted

Jezeli starsza osoba byla jego opiekunem, to byc moze zmarla, a pies zostal wyrzucony na ulice... W walce o majetnosci czesto nie ma miejsca na zwierzeta ktore czest cierpia o wiele bardziej niz reszta rodziny.

Posted

Sznupek z kolegą grubaskiem...
Na tym zdjęciu patrzy za tym starszym panem, o którym pisałam powyżej...

Chociaż dom tymczasowy potrzebny dla tęskniącego sznupeczka...

Tak, jak pisała malawaszka - po "rozeznaniu" psiaczka w DT jest większa szansa na stały dom...

Posted

[quote name='xxxx52']dogomanianki ,czy tych bud nie jest za malo,gdyz sa 3 pieski a 2 budy i to male:crazyeye:

Tak jest w wielu klatkach...:-( A nawet jeszcze gorzej - więcej psów na te dwie budy, dziury w betonie...
Sznupek i jego towarzysze, to jeszcze nie mają nagorzej...

[SIZE=5]Piękny sznaucer średni szuka domu... Czeka...

[/URL

Posted

[quote name='enia']Dziewczyny a co z tymczasem u Wandy Sz.?
Boziu jaki on smutny aż serce pęka........:shake:

Wanda pisała, że do piątku Jej nie będzie... Miała przemyśleć... Myślę, że sznupciowi byłoby u Niej w DT dobrze - tylko mnie ten drób przeraża... Czy to nie przerośnie chłopaka, no i przy najlepszych chęciach Wandy... Z drugiej strony sznupcio w tym schronie taki biedny...

PIĘKNY SZNAUCER SZUKA DOMU... CZEKA...

Jutro odwiedziny u sznupeczka...

Posted

enia napisał(a):
Dziewczyny a co z tymczasem u Wandy Sz.?
Boziu jaki on smutny aż serce pęka........:shake:

Właśnie wróciłam i już zdążyłam przeczytać zaległe wpisy. Psiaka bardzo mi szkoda tak jak wielu innych, które są w podobnej a często gorszej sytuacji.
Nastraszyliście mnie kłopotami jakie mogą mnie czekać w DT ze sznupkiem.
Nie wycofuję się jednak. Jeżeli moja propozycja DT odpowiada, proszę określcie na jakich warunkach sznupek byłby u mnie i jak to widzicie.
Pies będąc u mnie, byłby u starszej osoby. Pies w schronisku siedzi od listopada i może niepotrzebnie nie przeciągajmy tego.