GoniaP Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Dziękuję Wam dziewczyny, że pilnujecie sznupeczka.... Ja też szukam dla niego wyjścia, mimo, że milczę, ale na razie bezskutecznie :shake: Quote
malawaszka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 ehhhh wynika z tego, że on mógł mieć starszego właściciela i tak strasznie tęskni :-( kurcze - może on sie zagubił? a starsi ludzie nia mają internetu, mogą nie pomyśleć, żeby sprawdzić w schronisku :-( Poznanianki a może by popytać u wetów w Pozku czy nie szukał ktoś zaginionego sznupa? To by pasowało bo on ani zagłodzony, tylko taki grubszy jakby właśnie ktoś starszy go pieszczochał... :placz: serce mi pęknie zaraz... Quote
malawaszka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 a ten grubasek, o którym piszesz Chandler to ten :-( straszny psi dramat bo taki pies nie ma szansy żadnej na adopcję... Quote
puzzle Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Jezeli starsza osoba byla jego opiekunem, to byc moze zmarla, a pies zostal wyrzucony na ulice... W walce o majetnosci czesto nie ma miejsca na zwierzeta ktore czest cierpia o wiele bardziej niz reszta rodziny. Quote
malawaszka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 też o tym pomyślałam niedźwiadku, ale wolałam napisać bardziej optymistyczną wiadomość :roll: Quote
Chandler Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Sznupek śpi w budzie, a widać jego kudłatego towarzysza (ten psiak lubi smaczki w odróżnieniu od sznupcia) Sznupek obudził się. I znowu smutny... Quote
Chandler Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Sznupek z kolegą grubaskiem... Na tym zdjęciu patrzy za tym starszym panem, o którym pisałam powyżej... Chociaż dom tymczasowy potrzebny dla tęskniącego sznupeczka... Tak, jak pisała malawaszka - po "rozeznaniu" psiaczka w DT jest większa szansa na stały dom... Quote
AnkaG Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Smutny pewnie tęskni. Bej co pojechał z naszego schronu do Wisły też był taki smutas. Quote
xxxx52 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 dogomanianki ,czy tych bud nie jest za malo,gdyz sa 3 pieski a 2 budy i to male:crazyeye: Quote
Chandler Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='xxxx52']dogomanianki ,czy tych bud nie jest za malo,gdyz sa 3 pieski a 2 budy i to male:crazyeye: Tak jest w wielu klatkach...:-( A nawet jeszcze gorzej - więcej psów na te dwie budy, dziury w betonie... Sznupek i jego towarzysze, to jeszcze nie mają nagorzej... [SIZE=5]Piękny sznaucer średni szuka domu... Czeka... [/URL Quote
monita Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Jak czytam co pisze Chandel to bardzo mi smutno :-( Quote
malawaszka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 kurcze co to zrobić :-( ten pies przeżywa straszną tragedię... dusi to w sobie... Quote
Chandler Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 PIĘKNY SZNAUCER SZUKA DOMU... TĘSKNI i CZEKA... Quote
Edi100 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Boszsz, On jest naprawdę super piękny! I taki samotny:placz: Quote
Chandler Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Dwuletni sznupek szuka domu. Czeka na odpowiedzialnego właściciela. Będzie wspaniałym przyjacielem... [SIZE=3] Quote
malawaszka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 :placz: smuteczek czeka i tęskni... Quote
malawaszka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 ma czterech obserwatorów na allegro :roll: czemu nikt się nie odzywa? :placz: Quote
puzzle Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Jezeli on nalezal do starszej osoby to pewnie bedzie kochanym spokojnym psem... Dlaczego nie moge go zabrac do siebie...... Quote
enia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Dziewczyny a co z tymczasem u Wandy Sz.? Boziu jaki on smutny aż serce pęka........:shake: Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 jest to bardzo możliwe, ale wiesz jak to jest - to wszystko są tylko nasze domysły... a jaka jest prawda wie tylko on biedak... :-( Quote
agata56 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 ten pies mrnieje w oczach:( bidulek:( Quote
Edi100 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 agata56 napisał(a):ten pies mrnieje w oczach:( bidulek:( W dodatku usycha z tęsknoty za człowiekiem:placz: Quote
Chandler Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='enia']Dziewczyny a co z tymczasem u Wandy Sz.? Boziu jaki on smutny aż serce pęka........:shake: Wanda pisała, że do piątku Jej nie będzie... Miała przemyśleć... Myślę, że sznupciowi byłoby u Niej w DT dobrze - tylko mnie ten drób przeraża... Czy to nie przerośnie chłopaka, no i przy najlepszych chęciach Wandy... Z drugiej strony sznupcio w tym schronie taki biedny... PIĘKNY SZNAUCER SZUKA DOMU... CZEKA... Jutro odwiedziny u sznupeczka... Quote
wanda szostek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 enia napisał(a):Dziewczyny a co z tymczasem u Wandy Sz.? Boziu jaki on smutny aż serce pęka........:shake: Właśnie wróciłam i już zdążyłam przeczytać zaległe wpisy. Psiaka bardzo mi szkoda tak jak wielu innych, które są w podobnej a często gorszej sytuacji. Nastraszyliście mnie kłopotami jakie mogą mnie czekać w DT ze sznupkiem. Nie wycofuję się jednak. Jeżeli moja propozycja DT odpowiada, proszę określcie na jakich warunkach sznupek byłby u mnie i jak to widzicie. Pies będąc u mnie, byłby u starszej osoby. Pies w schronisku siedzi od listopada i może niepotrzebnie nie przeciągajmy tego. Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Wanda super, że już jesteś!!! a w razie czego tfu tfu masz jak izolować sznupa od drobiu? Quote
Recommended Posts