malawaszka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 no własnie - tylko tyle i aż tyle - na dogo wszyscy zapsieni i większośc do granic swoich możliwosci :shake: Quote
Edi100 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 malawaszka napisał(a):no własnie - tylko tyle i aż tyle - na dogo wszyscy zapsieni i większośc do granic swoich możliwosci :shake: Jakiegoś cudu potrzeba:shake: Quote
Iza i Avanti Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Hopsiamy sznaucerka i szukamy dt bez psów i dzieci.... Quote
GoniaP Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Najbardziej sie martwię, że przyjdzie ktoś z ulicy, kto po raz kolejny unieszczęśliwi tego psa... Quote
malawaszka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 no :placz: Tylko ja bym nie chciała, żeby jemu przylgnęła łatka, że jest agresywny - mnie się wydaje, że to po prostu typowy samiec dominant - nie jakiś psychol, tylko po prostu średniak ;) myślę, że bez problem mógłby być DT z suczką, dziećmi ale podrośniętymi - nastolatkami - nie tak, że musi być pusty ten dom - bo przecież nikt nie mówił, że ten pies jest potworem, tylko że jest dominujący a to jest wszystko do ogarnięcia! Tylko dalej gdzie nzlaeźć taki dom :roll: Quote
puzzle Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Ja wogole nie wiem skad sie wziela ta agresja. Przeciez zdecydowana czesc psow szczeka jak jest za kratami, taka psia ntura i nawet najwieksze pieszczochy tak robia. Nie mozemy o tym psie nic powiedziec, moze byc tak samo wspanialy i wyszkolony, jak i nieznosny i nieusluchany. Poprostu jak cholera brakuje nam o nim informacji, WYWAIDU! Kurde ale jestem zla... Najgorsze,ze to cudo siedzi tam, a jak komus sie zachce rasowego to bedzie przerabane, nie chce zeby on przepadl bez wiesci.. trafil do jakis pseudohodowcow a my sie bedziemy mogly ugryzc... Quote
malawaszka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 na jednym z wątków grzywaczowych Agata56 napisała, że ma już grzywacza bez rodowodu - więc to ni był dom dla naszego sznupka :shake: Quote
amalena Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 taki sznaucer, taki piękniś, wszyscy pjali że szybko znajdzie domek - a póty co... jak zwykle... :-( Jeśli kurcze TAKI sznaucer ma problem, to co dopiero te nasze mixy, te nasze w typie, te starsze, te zaniedbane, te wyłysiałe... :-( Quote
monita Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Potrzebny DT, transport i kasa - a to nie jest łatwe do załatwienia :shake: Quote
puzzle Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Jak mix jest tolerancyjny i nieprzejawia agresji to szybciej znjdzie dom... A ten nasz potzrebuje domu bez psow bo jest dominantem.. Kurcze i to jest najtrudniejsze. Czy moglabym kogos prosic o zrobienie bannerka dla LU? Quote
monita Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Jak tylko się odrobię ze swoimi sprawami, to zadzwonię do schroniska po dokładne informacje o psie !! Quote
agata56 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 malawaszka napisał(a):na jednym z wątków grzywaczowych Agata56 napisała, że ma już grzywacza bez rodowodu - więc to ni był dom dla naszego sznupka :shake: no a na co mialam czekac? przeciez pieprzak nie idzie do mnie ! A maz byl na gieldzie i lezaly dwa maluchy w bagazniku auta w malym reczniku i trzesly sie z zimna. kupil wiec oba ... Quote
malawaszka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 agata56 napisał(a):no a na co mialam czekac? przeciez pieprzak nie idzie do mnie ! A maz byl na gieldzie i lezaly dwa maluchy w bagazniku auta w malym reczniku i trzesly sie z zimna. kupil wiec oba ... udzielając się na pwp powinno się mieć świadomość, żeby nie wspierać pseudohodowli :shake: ale nie o to tu chodzi więc EOT Domek dla średniaka potrzebny!!! Quote
agata56 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 EOT... ? nie wspieram pseudohodowli... ale wolal je kupic niz pozwolic im marznac... Quote
xxxx52 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 agata 56-zacytuje tekst plakatu: Czy chcecie popierac meczarnie zwierzat?:placz: Nie kupujcie psow na targowiskach,bo matka slodzutkich szczeniakow siedzi w ciemnej ,na betonie komorce!:placz:,a kupujac szczeniaka ,nie ratujesz psiego zycia ,tylko popierasz produkcje nastepnych:angryy::angryy::angryy: Quote
wanda szostek Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 xxxx52 napisał(a):agata 56-zacytuje tekst plakatu: Czy chcecie popierac meczarnie zwierzat?:placz: Nie kupujcie psow na targowiskach,bo matka slodzutkich szczeniakow siedzi w ciemnej ,na betonie komorce!:placz:,a kupujac szczeniaka ,nie ratujesz psiego zycia ,tylko popierasz produkcje nastepnych:angryy::angryy::angryy: SŁUSZNIE. POPIERAM Quote
agata56 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 no przykro mi,ze tak sie stalo.. ale ciezko przejsc tak obok... nie zaluje,ze ja mam... Quote
agata56 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 no przykro mi,ze tak sie stalo.. ale ciezko przejsc tak obok... nie zaluje,ze ja mam... Quote
agata56 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 no przykro mi,ze tak sie stalo.. ale ciezko przejsc tak obok... nie zaluje,ze ja mam... zie Quote
agata56 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 sory,ze tyle razy ale nie wiem dlaczego... niech moder co za duzo usunie Quote
xxxx52 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 agata56-pseudohodowcy wiedza doskonale jak zrobic ,zeby "upchnac"zwierzata,wiedza ,ze znajda osoby wrazliwe jako potencjalnych kupcow.Biora na litosc!! Idz lepiej do schroniska i tzam zobacz ,zamte zwierzeta potrzbuja pomocy:placz:Litosc jest zlym motorem zakupu:shake: zabierajac szczeniaczka powinnas pomyslec o matce,ktora to wlasnie powinna byc wykupona! Quote
agata56 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 to nie ja kupilam szczeniaka... i zostanie u nas... Quote
xxxx52 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 oczywiscie jak juz masz ,to oczywiste ,ze powinien zostac do ostatnich godzin swego psiego zycia, u Ciebie. Quote
agata56 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 i zostanie.. podbila serca calej rodzinki Quote
Recommended Posts