Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
no własnie - tylko tyle i aż tyle - na dogo wszyscy zapsieni i większośc do granic swoich możliwosci :shake:

Jakiegoś cudu potrzeba:shake:

Posted

no :placz:

Tylko ja bym nie chciała, żeby jemu przylgnęła łatka, że jest agresywny - mnie się wydaje, że to po prostu typowy samiec dominant - nie jakiś psychol, tylko po prostu średniak ;) myślę, że bez problem mógłby być DT z suczką, dziećmi ale podrośniętymi - nastolatkami - nie tak, że musi być pusty ten dom - bo przecież nikt nie mówił, że ten pies jest potworem, tylko że jest dominujący a to jest wszystko do ogarnięcia! Tylko dalej gdzie nzlaeźć taki dom :roll:

Posted

Ja wogole nie wiem skad sie wziela ta agresja. Przeciez zdecydowana czesc psow szczeka jak jest za kratami, taka psia ntura i nawet najwieksze pieszczochy tak robia. Nie mozemy o tym psie nic powiedziec, moze byc tak samo wspanialy i wyszkolony, jak i nieznosny i nieusluchany. Poprostu jak cholera brakuje nam o nim informacji, WYWAIDU! Kurde ale jestem zla... Najgorsze,ze to cudo siedzi tam, a jak komus sie zachce rasowego to bedzie przerabane, nie chce zeby on przepadl bez wiesci.. trafil do jakis pseudohodowcow a my sie bedziemy mogly ugryzc...

Posted

taki sznaucer, taki piękniś, wszyscy pjali że szybko znajdzie domek - a póty co... jak zwykle... :-( Jeśli kurcze TAKI sznaucer ma problem, to co dopiero te nasze mixy, te nasze w typie, te starsze, te zaniedbane, te wyłysiałe... :-(

Posted

Jak mix jest tolerancyjny i nieprzejawia agresji to szybciej znjdzie dom... A ten nasz potzrebuje domu bez psow bo jest dominantem.. Kurcze i to jest najtrudniejsze. Czy moglabym kogos prosic o zrobienie bannerka dla LU?

Posted

malawaszka napisał(a):
na jednym z wątków grzywaczowych Agata56 napisała, że ma już grzywacza bez rodowodu - więc to ni był dom dla naszego sznupka :shake:

no a na co mialam czekac? przeciez pieprzak nie idzie do mnie ! A maz byl na gieldzie i lezaly dwa maluchy w bagazniku auta w malym reczniku i trzesly sie z zimna. kupil wiec oba ...

Posted

agata56 napisał(a):
no a na co mialam czekac? przeciez pieprzak nie idzie do mnie ! A maz byl na gieldzie i lezaly dwa maluchy w bagazniku auta w malym reczniku i trzesly sie z zimna. kupil wiec oba ...

udzielając się na pwp powinno się mieć świadomość, żeby nie wspierać pseudohodowli :shake: ale nie o to tu chodzi więc EOT

Domek dla średniaka potrzebny!!!

Posted

agata 56-zacytuje tekst plakatu:

Czy chcecie popierac meczarnie zwierzat?:placz:

Nie kupujcie psow na targowiskach,bo matka slodzutkich szczeniakow siedzi w ciemnej ,na betonie komorce!:placz:,a kupujac szczeniaka ,nie ratujesz psiego zycia ,tylko popierasz produkcje nastepnych:angryy::angryy::angryy:

Posted

xxxx52 napisał(a):
agata 56-zacytuje tekst plakatu:

Czy chcecie popierac meczarnie zwierzat?:placz:

Nie kupujcie psow na targowiskach,bo matka slodzutkich szczeniakow siedzi w ciemnej ,na betonie komorce!:placz:,a kupujac szczeniaka ,nie ratujesz psiego zycia ,tylko popierasz produkcje nastepnych:angryy::angryy::angryy:

SŁUSZNIE. POPIERAM

Posted

agata56-pseudohodowcy wiedza doskonale jak zrobic ,zeby "upchnac"zwierzata,wiedza ,ze znajda osoby wrazliwe jako potencjalnych kupcow.Biora na litosc!!
Idz lepiej do schroniska i tzam zobacz ,zamte zwierzeta potrzbuja pomocy:placz:Litosc jest zlym motorem zakupu:shake:
zabierajac szczeniaczka powinnas pomyslec o matce,ktora to wlasnie powinna byc wykupona!