Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 978
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten pies wygląda bardzo "porządnie" wydaje mi sie ze komus zwial albo sie zgubil.... Wiecie moze czy ma tatoo? To jest sredniak czy olbrzym?(Nie wiem jakie sa te kraty, nie ma czlowieka, to ciezko mi porownac...)

Posted

nie pytałam.... mnie tam praktycznie nie powinno było w ogóle być... Jest w jednej z ostatnich klatek na tzw. siódemkach. Może ktoś zadzwoni i zapyta? Nr do schroniska 061 868 16 31 tylko proszę nie mówić, że pies jest w internecie. (znajomi byli i widzieli np.)

Posted

cholera jasna, ludzie sumienia nie maja... :angryy: A to wogole pies suka widzialas? Kurcze pies wyglada slicznie, troche broda zaniedbana, ale powiedzialabym ze to rasowiec.... Musze z mama pogadac, tylko jak ja na psa przekonac... Kurcze szkoda ze neiwiadomo czy jest np wykastrowany...

Posted

Porozsyłałam swoim znajomym wici. Dałam informację w takie miejsce, gdzie już kiedyś znalazłam na 90 % tymczas dla sznaucia, ale wtedy już tego sznaucia wziął ktoś. Może akurat tym razem znowu się ktoś zdecyduje.:-(

Posted

Już po kwarantannie :crazyeye: zadbany :crazyeye: nikt go nie chce :crazyeye:

Słuchajcie ... dzisiaj już nie, ale jutro zadzwonię do schroniska :p

PS : On jest na stronie schroniska ??

Posted

[quote name='monita']
PS : On jest na stronie schroniska ??[/quote] Monita, nie ma go na stronie. Musisz powiedzieć, że widziałaś na siódemkach... jeden z ostatnich boksów... ni, że w internecie. Błagam, bo go schowają i nie da się mu już pomóc....

Posted

[quote name='Edi100']Widziałam jego fotkę. jest naprawdę śliczny i dziwne że Nikt Go nie szuka?[/QUOTE]

Jest piękny... zakochalam sie w nim... Chcialabym go wziac chociaz na tymczas, ale mama mowi ze pozniej go nie oddam... zakochalam sie...

Posted

[quote name='niedzwiadek:)']Jest piękny... zakochalam sie w nim... Chcialabym go wziac chociaz na tymczas, ale mama mowi ze pozniej go nie oddam... zakochalam sie...[/quote]
Piękny jest i trudno się nie zakochać!