GoniaP Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Taki oto chłopak siedzi i marznie w schronie... Quote
GoniaP Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Nikt go nie szuka? Nikt go nie chce? Sznauceromaniacy, zgłoście się!! Quote
GameBoy Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 napisz do malawaszki ona jest od sznupków Quote
Edi100 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 O Matko! Nikt Go nie szuka? Ostrzyzony, musiał się zgubić:( Zimno mu na bank:( Quote
puzzle Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ten pies wygląda bardzo "porządnie" wydaje mi sie ze komus zwial albo sie zgubil.... Wiecie moze czy ma tatoo? To jest sredniak czy olbrzym?(Nie wiem jakie sa te kraty, nie ma czlowieka, to ciezko mi porownac...) Quote
GoniaP Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Ma tatuaż schroniskowy i jest już po kwarantannie, co znaczy, że nikt się po niego nie zgłosił... Quote
malawaszka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 a wiadomo od kiedy jest w schronisku???? Quote
GoniaP Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 nie pytałam.... mnie tam praktycznie nie powinno było w ogóle być... Jest w jednej z ostatnich klatek na tzw. siódemkach. Może ktoś zadzwoni i zapyta? Nr do schroniska 061 868 16 31 tylko proszę nie mówić, że pies jest w internecie. (znajomi byli i widzieli np.) Quote
puzzle Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 cholera jasna, ludzie sumienia nie maja... :angryy: A to wogole pies suka widzialas? Kurcze pies wyglada slicznie, troche broda zaniedbana, ale powiedzialabym ze to rasowiec.... Musze z mama pogadac, tylko jak ja na psa przekonac... Kurcze szkoda ze neiwiadomo czy jest np wykastrowany... Quote
GoniaP Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Napisałam wcześniej, że to chłopak! Quote
AMIGA Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Porozsyłałam swoim znajomym wici. Dałam informację w takie miejsce, gdzie już kiedyś znalazłam na 90 % tymczas dla sznaucia, ale wtedy już tego sznaucia wziął ktoś. Może akurat tym razem znowu się ktoś zdecyduje.:-( Quote
puzzle Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='GoniaP']Napisałam wcześniej, że to chłopak![/QUOTE] Przepraszam, glowa mnie dzisiaj strasznie boli i nie moge sie skupic... Quote
monita Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Już po kwarantannie :crazyeye: zadbany :crazyeye: nikt go nie chce :crazyeye: Słuchajcie ... dzisiaj już nie, ale jutro zadzwonię do schroniska :p PS : On jest na stronie schroniska ?? Quote
Hala Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Tak, ja tez go widziałam w schronie. Ujadał na mnie. :razz: Quote
GoniaP Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='monita'] PS : On jest na stronie schroniska ??[/quote] Monita, nie ma go na stronie. Musisz powiedzieć, że widziałaś na siódemkach... jeden z ostatnich boksów... ni, że w internecie. Błagam, bo go schowają i nie da się mu już pomóc.... Quote
monita Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Dobrze, dobrze :p Powiem, że mnie pokierował jakiś pracownik ;) Quote
Edi100 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Widziałam jego fotkę. jest naprawdę śliczny i dziwne że Nikt Go nie szuka? Quote
puzzle Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Edi100']Widziałam jego fotkę. jest naprawdę śliczny i dziwne że Nikt Go nie szuka?[/QUOTE] Jest piękny... zakochalam sie w nim... Chcialabym go wziac chociaz na tymczas, ale mama mowi ze pozniej go nie oddam... zakochalam sie... Quote
AnkaG Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 O rany dopiero co ostrzyżony i grubiutki. Poszukam w internecie. Quote
Edi100 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='niedzwiadek:)']Jest piękny... zakochalam sie w nim... Chcialabym go wziac chociaz na tymczas, ale mama mowi ze pozniej go nie oddam... zakochalam sie...[/quote] Piękny jest i trudno się nie zakochać! Quote
Recommended Posts