Jogurt Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 łapeczek napisał(a):a z kad jestes ??? Z Krakowa, wiec jest kawalek :shake: Najlepsze jest to, ze nawet jak znajde osobe ktora by mnie wziela, to oni nie zgodza sie na taka opcje, bo "nie puszcza mnie z obcym czlowiekiem przez pol Polski" :angryy: Quote
łapeczek Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 to tyle ile ja.... tylko ze ja mam ulatwiona sprawe bo mieszka w p-n..... nie wiem co ci poradzic... a moze babci wyciagniesz ?albo dziadka??? Quote
Jogurt Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Zartujesz chyba, moja babcia uwaza mnie za nie do konca normalna ze chce jechac przez pol Polski tylko i wylacznie po to zeby psa pokazac :cool3: Najprawdopodobniej bede musiala odpuscic, ale mam jeszcze troche czasu, wiec bede rodzicow urabiac :evil_lol: Quote
asiol Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Jestem pewna, że Jogurcik bardzo chce się pokazać w Poznaniu :D I ja też chcę zobaczyć Jogurcika xD Quote
psiulka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Diablica napisał(a):Wybiera się może ktoś z Rzeszowaa?? Ja prawdopodobnie się wybieram. :razz: Quote
asiol Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Na 99% tak :P Ten jeden procencik to byłby cud w postaci Zw. Mł. we Wrocławiu :D Quote
Okamia Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 asiol napisał(a):Na 99% tak :P Ten jeden procencik to byłby cud w postaci Zw. Mł. we Wrocławiu :D zazdroszczę :cool3: A nuż zdarzy się taki cud :P Quote
katik Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 asiol napisał(a):Na 99% tak :P Ten jeden procencik to byłby cud w postaci Zw. Mł. we Wrocławiu :D Mam taką samą sytuację. :lol: Quote
hovomaniaczka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Ja też bym się wybrała,ale troche dużo chcą.120 zł, nie wiem musze się jeszcze zastanowic. do ktorego zgloszenia.?? Quote
Różyczka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Ostateczny termin przyjmowania zgłoszeń: 20.09.2008 Quote
asiol Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Racja, dużo chcą, no ale w końcu każdy dostaje pamiątkowy medal :roll: Quote
panienkabubu Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 asiol napisał(a):Racja, dużo chcą, no ale w końcu każdy dostaje pamiątkowy medal :roll: Najdroższy medal w życiu :evil_lol: Quote
Pieseczkowo Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Własnie moja mama tak samo powiedziała:evil_lol: Quote
Jogurt Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 No a organizowali by wystawe tydzien wczesniej, bo moglabym (jesli juz ;)) zglosic jeszcze mo mlodziezy :cool1: Quote
Rinuś Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Ja planuję jechać jako obserwator :cool3: i fotograf :p Quote
Pieseczkowo Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 OO jeśli bym nie pojechala to bym miała ogramna prośbe o zdjęcia Westów i Seterów.Jesli by akurat nadarzyla sie tak owa okazjaByłabym bardzo wdzięczna. Quote
Rinuś Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Pieseczkowo napisał(a):OO jeśli bym nie pojechala to bym miała ogramna prośbe o zdjęcia Westów i Seterów.Jesli by akurat nadarzyla sie tak owa okazjaByłabym bardzo wdzięczna. Nic nie obiecuję bo ostatnio pisałam, że obfocę psy na wystawie w Toruniu a tu dupa bo nie wstałam po imprezie :evil_lol: tzn wstałam asle o 13 :roll: Quote
Pieseczkowo Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 ok jasne ze rozumiem,ale tak pisze jak bys może przypadkiem znalazla jakiegos westa czy setera;) Quote
Frytela Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 słuchajcie czy opłaca sie zgłaszać szczeniaka, i jechac z nim ponad 400 km?? bo sie mocno zastanawiam Quote
M&S Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Frytela napisał(a):słuchajcie czy opłaca sie zgłaszać szczeniaka, i jechac z nim ponad 400 km?? bo sie mocno zastanawiam ja bym zgłosila:eviltong:, chyba że masz bliżej też miedzynarodową (ale Poznań to Poznań:lol:) Quote
Frytela Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Maks i Spark napisał(a):ja bym zgłosila:eviltong:, chyba że masz bliżej też miedzynarodową (ale Poznań to Poznań:lol:)tylko jesli juz to watpie czy tatusiek zgodzilbu sie jechac z mloda, i to jeszcze jako szczeniak a nie mlodziez taki kawal drogi... chyba ze bym sobie transport załatwila... Quote
Recommended Posts