malgooska Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Ja też na pewno będę... Pomimo, że nie wystawiam swoich psów ( trafiły się bez papierów ;)) to może jak w poprzednich dwóch latach będziemy mieli pokaz... A jak nie to przyjde pokibicować Wam :cool3: Quote
Waxy Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Ja się wybieram na jakieś 50%. To by był nasz debiut a sędzia mi dopisuje z tego co widzę i słyszę :razz: Quote
Judit Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 nie nie nie :-( ja się nie zgadzam, bosh... miałam być... widząc jakiego mamy sędziego to sobie jednak podaruje... :roll: Chociaż u angielskich seterów jest zagraniczny sędzia. Quote
Różyczka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Ja mam nadzieję być jak co roku zresztą :-) Quote
Sweet Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 A ja tez sie wybieram ale tylko popatrzeć bo pieska niestety nie mam z rodowodem:( ale to nic:) moze wpadne popatrzeć w końcu mam blisko:):) Quote
malgooska Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Ja także będę :multi: Być może znowu będziemy mieli pokaz ;) Jezeli się nie uda to na pewno przyjdziemy kibicować innym :loveu: Quote
Smile of Red Witch Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Jak wszystko pojdzie po naszej mysli to bedzie nasze pierwsza wystawka po powrocie z emigracji :cool3: Quote
malgooska Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 amstaffka1978 napisał(a):Jak wszystko pojdzie po naszej mysli to bedzie nasze pierwsza wystawka po powrocie z emigracji :cool3: to będziemy trzymać kciuki za Wasz udany debiut ;) Quote
haker11 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Codik&Toffik napisał(a):Na tej wystawie z okazji 70-lecia ZKwP, psy z zagranicy które mają championat jakiegoś kraju, jak dostaną CAC w Poznaniu automatycznie stają sie Championami Polski:lol: A czy jest jakaś wystawa za granica organizowana na takich samych zasadach co Poznań? Chodzi mi głównie o przyznawanie championatu.:cool3: Quote
Asiaczek Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Chodzi Ci o to, że po otrzymaniu 1 CWC, tak? W taki sposób można otrzymac Championat np. Rosja, Estonii, Łotwy, Rumunii, Chyba Ukraina... Zajrzyj na stronę: www.spaniel.pl dzieł "Championaty" i doczytaj się, bo generalnie wszędzie jest jakaś "zahaczka"... Pzdr. Quote
sylwiaskalska Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 No ja się wybieram :) Sędziego nie znam [FONT=ArialCE-Bold]Hans Bierwolf (AT)[/FONT] ale i tak jade Quote
Ventora Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Czy ktoś ma już informację o tym kto zastąpi ś.p Piotra Śliwkę? Albo kto będzie sędziował shelti? Quote
lothia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 mam problem z pdf może mi ktos napisać kto będzie grzywki sędziował? Quote
sylwiaskalska Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='lothia']mam problem z pdf może mi ktos napisać kto będzie grzywki sędziował? Wstawiam [FONT=ArialCE-Bold]Chinese Crested Dog [/FONT][FONT=ArialCE](Chiñski grzywacz) . . . . . . . [/FONT][FONT=ArialCE-Bold]El¿bieta Chwalibóg (PL) [/FONT] Quote
Elitesse Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ventora napisał(a):Czy ktoś ma już informację o tym kto zastąpi ś.p Piotra Śliwkę? Albo kto będzie sędziował shelti? sznaucery mini tez mial sedziowac...ale na razie zastepcy w spisie brak :roll: Quote
Dynamique Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 ja mam w planach :diabloti: Nie przejdzie jak nas nie będzie... tfu,tfu ! Uciekne z domu i przyjade :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kinnia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Judit napisał(a):nie nie nie :-( ja się nie zgadzam, bosh... miałam być... widząc jakiego mamy sędziego to sobie jednak podaruje... :roll: Chociaż u angielskich seterów jest zagraniczny sędzia. a co z tym sędzią nie tak?! Quote
Judit Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 kinnia napisał(a):a co z tym sędzią nie tak?! to znaczy nie wiem jak odnośnie gordonów sędziować będzie, ale jak sędziował w czerwono-białych to w ogóle ręce opadały... wzorca nie znał i porównywał je cały czas do mahoniowych.. reszte na PW mogę napisać jakby Cię to interesowało. :p Quote
kinnia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Judit']to znaczy nie wiem jak odnośnie gordonów sędziować będzie, ale jak sędziował w czerwono-białych to w ogóle ręce opadały... wzorca nie znał i porównywał je cały czas do mahoniowych.. reszte na PW mogę napisać jakby Cię to interesowało. :p ok... (10znaków) Quote
panienkabubu Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 A zna ktoś jakieś tanie noclegi blisko targów i dworca PKP? Quote
Recommended Posts