Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam
mam pytanie czy ktos zna namiary na jakiś tani hotel w okolocach terenu wystawy?
Moja znajoma z zagranicy planuje przyjazd i szuka hotelu który przyjmie ją razem z 2 małymi psami. Będe wdzięcza za pomoc.

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panienkabubu']No to będzie duuuuuużo zagranicznych wystawców, tak myślę :cool3:

Co z Mł.Ch.Pl?[/quote]

Pewnie tak samo... Jeżeli ma Mł. Ch. jakiegoś kraju to za CAJCa ma Mł. Ch. Pl. ( ale nie jestem pewien);)

Posted

bardzo dziekuje za link.
Moja znajoma własnie dlatego odwiedzi poznań bo jest okazja na Ch.Pl. z jednym CWC:cool3::cool3: sądze ze będzie spore zainteresowanie dlatego lepiej już szukac hoteliku

• 2 weeks later...
Posted

Codik&Toffik napisał(a):
Na tej wystawie z okazji 70-lecia ZKwP, psy z zagranicy które mają championat jakiegoś kraju, jak dostaną CAC w Poznaniu automatycznie stają sie Championami Polski:lol:

A gdzie wyczytałeś te informacje? Bo ja mam ulotke (otrzymana w ub.roku) i tam nie mogę znaleźc tej informacji...

Może moi znajomi z Francji by się skusili...
pzdr.

• 3 weeks later...
Posted

Martach1 napisał(a):
bardzo dziekuje za link.
Moja znajoma własnie dlatego odwiedzi poznań bo jest okazja na Ch.Pl. z jednym CWC:cool3::cool3: sądze ze będzie spore zainteresowanie dlatego lepiej już szukac hoteliku

Polecam Hotel Ibis w Poznaniu, blisko do wystawy, ładne tereny do spacerowania nad Warta, starówka Poznania do zwiedzania też blisko. Hotel profesjonalny, przyjmuje z psami, ja w zeszłym roku płaciłam 165 zł/pokój 2 osobowy/doba.

Posted

ewelinabuck napisał(a):
ja tez bede ..poznania jak co roku nie odpuszcze:diabloti:

Asiaczki tez prawdopodobnie będą. Nie wiem jeszcze, w jakim składzie, ale będziemy kombinować....;)
Pzdr.

Posted

Widzę że temat Poznania już bardzo wcześnie założony ;) :lol: ;) Poznań to jedyna pewna wystawa na której jestem co roku :D :eviltong: :lol: Byłam w 2006, 2007, no to i w 2008 się pokażemy :D ;) :D

Posted

[quote name='ewelinabuck']bede ja:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:

Ewelina grozisz nam ;)

Ja chyba też będę - tylko jeszcze nie wiem z czym - bo może szczeniorki miziać będę :)

• 4 weeks later...
Posted

Nas sędziował, niestety nie potrafie nic o nim powiedziec, jak cos znajde na jego temat to wkleje ;)

Czytałem że zwraca uwagę na ruch psa, że sympatyczny
Ja byłam, ale tylko na grupie :-( Strasznie sympatyczny i bardzo dokładny sędzia ;-)
bardzo przyjemny pan:p
wiecej nie było, a z moich obserwacji, to rzeczywiście zwraca uwagę na ruch psa