Martach1 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Witam mam pytanie czy ktos zna namiary na jakiś tani hotel w okolocach terenu wystawy? Moja znajoma z zagranicy planuje przyjazd i szuka hotelu który przyjmie ją razem z 2 małymi psami. Będe wdzięcza za pomoc. Quote
panienkabubu Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Może warto przejrzeć link z zeszłorocznej wystawy w Poznaniu? http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=66621&highlight=pozna%C5%84+puchar Quote
Codik&Toffik Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Na tej wystawie z okazji 70-lecia ZKwP, psy z zagranicy które mają championat jakiegoś kraju, jak dostaną CAC w Poznaniu automatycznie stają sie Championami Polski:lol: Quote
panienkabubu Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 No to będzie duuuuuużo zagranicznych wystawców, tak myślę :cool3: Co z Mł.Ch.Pl? Quote
KaRa_ Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Najlepiej wejsc właśnie na temat światówki było duużo hotelów podawanych;) Quote
Codik&Toffik Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='panienkabubu']No to będzie duuuuuużo zagranicznych wystawców, tak myślę :cool3: Co z Mł.Ch.Pl?[/quote] Pewnie tak samo... Jeżeli ma Mł. Ch. jakiegoś kraju to za CAJCa ma Mł. Ch. Pl. ( ale nie jestem pewien);) Quote
Martach1 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 bardzo dziekuje za link. Moja znajoma własnie dlatego odwiedzi poznań bo jest okazja na Ch.Pl. z jednym CWC:cool3::cool3: sądze ze będzie spore zainteresowanie dlatego lepiej już szukac hoteliku Quote
Codik&Toffik Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Też tak sądze:cool3:. Moja znajoma też pewnie przyjedzie, żeby porobić Championaty:lol: Quote
Waxy Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 A co do wystawy to ja chyba będę :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Codik&Toffik napisał(a):Na tej wystawie z okazji 70-lecia ZKwP, psy z zagranicy które mają championat jakiegoś kraju, jak dostaną CAC w Poznaniu automatycznie stają sie Championami Polski:lol: A gdzie wyczytałeś te informacje? Bo ja mam ulotke (otrzymana w ub.roku) i tam nie mogę znaleźc tej informacji... Może moi znajomi z Francji by się skusili... pzdr. Quote
dorotal Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Ulotka na przyszly rok byla wydawana razem z dyplomem i tam tak pisze chyba na odwrocie Quote
ewelinabuck Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 bede ja:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Melba Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Martach1 napisał(a):bardzo dziekuje za link. Moja znajoma własnie dlatego odwiedzi poznań bo jest okazja na Ch.Pl. z jednym CWC:cool3::cool3: sądze ze będzie spore zainteresowanie dlatego lepiej już szukac hoteliku Polecam Hotel Ibis w Poznaniu, blisko do wystawy, ładne tereny do spacerowania nad Warta, starówka Poznania do zwiedzania też blisko. Hotel profesjonalny, przyjmuje z psami, ja w zeszłym roku płaciłam 165 zł/pokój 2 osobowy/doba. Quote
ewelinabuck Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 ja tez bede ..poznania jak co roku nie odpuszcze:diabloti: Quote
Asiaczek Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 ewelinabuck napisał(a):ja tez bede ..poznania jak co roku nie odpuszcze:diabloti: Asiaczki tez prawdopodobnie będą. Nie wiem jeszcze, w jakim składzie, ale będziemy kombinować....;) Pzdr. Quote
BooBC Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Widzę że temat Poznania już bardzo wcześnie założony ;) :lol: ;) Poznań to jedyna pewna wystawa na której jestem co roku :D :eviltong: :lol: Byłam w 2006, 2007, no to i w 2008 się pokażemy :D ;) :D Quote
PARSONRK Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='ewelinabuck']bede ja:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Ewelina grozisz nam ;) Ja chyba też będę - tylko jeszcze nie wiem z czym - bo może szczeniorki miziać będę :) Quote
panienkabubu Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 A ktoś wie kiedy sędziowie będą podani? :cool3: Quote
Elitesse Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 juz sa... i mnie nie bedzie :shake: nie wiem skad oni takich ludzi wymyslaja :diabloti: Quote
panienkabubu Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/sedziowie.pdf Anatoli Zhuk (BY) Zna ktoś? Quote
Frytela Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Nas sędziował, niestety nie potrafie nic o nim powiedziec, jak cos znajde na jego temat to wkleje ;) Czytałem że zwraca uwagę na ruch psa, że sympatycznyJa byłam, ale tylko na grupie :-( Strasznie sympatyczny i bardzo dokładny sędzia ;-)bardzo przyjemny pan:pwiecej nie było, a z moich obserwacji, to rzeczywiście zwraca uwagę na ruch psa Quote
Musiałek Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Super dsedzia bardzo dokladny symatyczny wyrozumiały!! ja bym pojechała z przyjemnością do niego ale mam kogoś z Rumunii :(( i niestety czarno to widzę :( Quote
Recommended Posts