beta Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [FONT=Arial]Dziewczyna urodziła sie 30.05.2006r. W hodowli - metryka. Ksiązeczka szczepien. [/FONT] [FONT=Arial]umaszczenie: czarne podpalane. [/FONT] [FONT=Arial]Bardzo madra trzeba jej tylko dużo czasu poświęcić. Nie była uczona podstawowych rzeczy, raczej stosowano metode masz wszystko wiedzieć sama albo dostaniesz :([/FONT] [FONT=Arial]Wychowywała sie z dzieckiem, nie jest agresywna i jak mały pies potrafi zjeść coś z ziemi.[/FONT] [FONT=Arial]Wlasciciel ją oddaje jak twierdzi rzuciła sie na dziecko i go ugryzła. Często była gryziona, bita i wyzywana przez dziecko :( i wlasciciela. [/FONT] [FONT=Arial]Ma bardzo dużo energii :)[/FONT] [FONT=Arial]Nie jest wysterylizowana, - warunek adopcji sterylizacja i umowa adopcyjna, [/FONT] [FONT=Arial]Kontakt Karolina 506 124 548 [/FONT] [FONT=Arial]Sprawa pilna.[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
Dobermania Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Jezu Chryste!!! Gryziona??? Przez bachora? Ja bym takiemu rodzicowi, co dziecku na to pozwala zęby powybijała!!! :(:(:(:( Nadzieja Dobermana się odzywa!!! Zaraz dam cynk reszcie z dobermaniej ferajny i sunia będzie na stronie: www. Quote
beta Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Mail z formularza poszedł już do Was. Od Karoliny. Pzdr Beta Quote
Dobermania Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 A, dobrze. Bo ja tak myślę - czy ona nie potrzebuje DT. Ile będzie czekać w domu, gdzie ją dręczą? Czy jest u Ciebie? Quote
beta Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Suka jest bezpieczna w domu tymczasowym u Karoliny. Ale nie ma za dużo czasu. pzdr Beta Quote
karusiap Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 cale szczescie,ze jest bezpieczna.... i wlasnie potem sa plotki,ze psy mordercy gryza dzieci,ciekawe czemu.... Quote
beta Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Kilka dni na pewno. Jak bedzie potrzeby dom tymczasowy damy znać Pzdr Beta Quote
Kostek Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 napiszcie do hankag miala cioteczka jakis domek dla dobcia ale nie wiem czy to jeszcze aktualne Quote
Dobermania Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Boże, przeraża mnie niezmiennie stosunek ludzi do psów, ich bezmyślność i niefrasobliwość... :/ Quote
dzodzo Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 i metoda szkolenia jest zajebista po prostu... Quote
Klementynkaa Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 o rany... jakies bliższe info o psiej dziewczynce poproszę. Quote
Dobermania Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ale pytasz o hodowlę? Bo czy hodowca nie chce jej pomóc? Czy nie może? Powiadomiliście ją/jego? Quote
Klementynkaa Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 no ogólnie pytam :) jak ma na imię, jak się zachowuje, to co ptrzebne żeby ją dobrze zareklamować! Quote
aisaK Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Biedna!!!:( Skoro była bita i gryziona, to wreszcie nie wytrzymała...sunia... Quote
Animacja Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 :multi:Ara wzieła ja pod swoje skrzydła więc bedzie dobrze :multi: Quote
zasadzkas Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Trzymam kciuki za psinę i czekam na wieści, oby coraz lepsze ;) Quote
BeataJ Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 z tej hodowli jest suczka http://odiland.republika.pl/INDEKS.HTM Quote
martasuwałki Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Wśród wielu ludzi panuje przekonanie, ze trzeba dobermana "trzymać krótko" :angryy:, no a potem wychodzi, że wszystkiemu winien pies :shake: Ludzie są beznadziejni!!! Quote
aisaK Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Czyli co? Sunia ma już domek? Mam chętne, szukające suczki małżenstwo -pochodzenia polskiego, mieszkające w Niemczech. Czy wysyłac im zdjęcia suni? Czy mogę? Z tego co z nimi rozmawiałam, mogliby nawet po psa pojechać, ze sterylizacją też nie mają problemów. Mieli już kilka dobermanów, dom kontrolowany był przez Niemców i wypadł pozytywnie. Co robić? Quote
beta Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Do gory dziewczynko. Jak tylko Karolina odpowie dam znac. Beta Quote
Recommended Posts