Alusia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [FONT=Century Gothic]Witam!!!Mam 4 letniego kundelka goldena...[/FONT] [FONT=Century Gothic]od 3 lat trenuje z nim skoki przez przeszkody(idzie mu całkiem nieżle)bardzo dobrze wyglada nasza współpraca...[/FONT] [FONT=Century Gothic] Chce zapisac się do klubu agility Agility de luks...[/FONT] [FONT=Century Gothic]Czy jest wogóle sens zapisywa się z czteroletnim psiaakiem????[/FONT] [FONT=Century Gothic]Jak tak to co jest mi potrzebne????[/FONT] Quote
PATIszon Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Alusia'] [FONT=Century Gothic]Czy jest wogóle sens zapisywa się z czteroletnim psiaakiem????[/FONT] [FONT=Century Gothic]Jak tak to co jest mi potrzebne????[/FONT] Jak najbardziej jest sens! A o to co Ci jest potrzebne to chyba najlepiej zapytac w klubie..... Quote
Alusia Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Bo szaruś jest o mnie zazdrosny(nie lubi innych ludzi czy mógłby cwiczyc w dopasowanym odpowiednio kagancu(swobodnie w nim oddycha) Quote
Kasia z Demonem Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Alusia'][FONT=Century Gothic]Witam!!!Mam 4 letniego kundelka goldena...[/FONT] [FONT=Century Gothic]od 3 lat trenuje z nim skoki przez przeszkody(idzie mu całkiem nieżle)bardzo dobrze wyglada nasza współpraca...[/FONT] [FONT=Century Gothic]Chce zapisac się do klubu agility Agility de luks...[/FONT] [FONT=Century Gothic]Czy jest wogóle sens zapisywa się z czteroletnim psiaakiem????[/FONT] [FONT=Century Gothic]Jak tak to co jest mi potrzebne????[/FONT] moj pies zaczal niebawem po skonczeniu 4 roku zycia a teraz idzie nam calkiem calkiem :) wiec sens jest jak najbardziej :) Quote
Alusia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 A i on strasznie kocha psy..ciągnie do nich i pragnie się z nimi bawi jak go wołam to muszę robi to bardzi doi stanowczo ale głupio mi wydziera się na cały głos za nim....co robic aby tego uniknąc??? Quote
Klaudia :-) Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Alusia najlepiej umów się w tamtym klubie i na miejscu po ocenie zachowania psa coś Ci doradzą:-) a na forum możesz napisać do Laluny napewno udzieli Ci niezbędnych informacji Quote
RRega Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 To ja się podłączę - sama napisałabym taki tytuł... W moim mieście, ani okolicy nie ma żadnej sekcji ani klubu, więc chcemy zacząć sami (ewentualnie zebrać grupkę "zapaleńców"), ale moje pytanie będzie tego typu: Czy jest konieczne, żeby piesek był po jakimś kursie PT? Czy wystarczy, ze zna kilka komend (oczywiście nie zawsze je wykonuje chętnie:evil_lol:)? Czy ktoś "konstruował" samodzielnie przeszkody i mógłby coś podpowiedzieć? Quote
PATIszon Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='RRega']Czy ktoś "konstruował" samodzielnie przeszkody i mógłby coś podpowiedzieć? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=8486&highlight=przeszkody Quote
Dagmara i Saga Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='Alusia']Witam!!!Mam 4 letniego kundelka goldena... od 3 lat trenuje z nim skoki przez przeszkody(idzie mu całkiem nieżle)bardzo dobrze wyglada nasza współpraca... Chce zapisac się do klubu agility Agility de luks... Czy jest wogóle sens zapisywa się z czteroletnim psiaakiem???? Jak tak to co jest mi potrzebne???? no pewnie, ze jest sens! znam psy, ktore maja nawet po 10 lat i skacza. ;) zapisujcie sie! nie ma na co czekac! :lol: hmm... co jest potrzebne? w sumie to zebys sie dobrze ubrala (dres najlepiej, adidasy ogolnie wygodny stroj), zabrala ze soba smakolyki, ulubiona zabawke psa i kliker, jesli cwiczycie z klikerem. ;) na zajeciach dowiesz sie dokladniej, czego potrzebujesz. ;) Quote
Alusia Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Już trochę spóźnione porady-biegamy od roku :eviltong:I osobom mający takie dylematy mówię BIEGAJ a przynajmniej spróbuj ;):lol: Quote
Dagmara i Saga Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 acha. troche sie spoznilam. :P ale niewazne. masz racje. trzeba biegac poki ma sie psa, czas i ochote. ;) Quote
Recommended Posts