Jump to content
Dogomania

Fraszka - suczka w typie sheltie chce pokochać nowego pana. HAPPY END :))

Recommended Posts

Posted

Nie miałam dostęp do netu
u weta dostała zastrzyk oraz tableteczki i wskazówki co i czym przykadać
dzisiaj kontrolna wizyta - ale sama widzę, ze jest zdecydowanie lepiej, mam nadzieję, że to koniec perypetii posterylkowych,
dreptanie nieustanne za mną absolutnie mi nie przeszkadza - miałam pinczera to się przyzwyczaiłam, bardziej chodziło mi o nią, że źle się czuje a łazi

hmmm..... a jak to jest u takich miksów shletiowatych z siusianiem w domu? (bo pinczery potrafią siknąć w domu przez całe swoje życie), mała Frunia bez pardonu kuca na dywanie w wiadomym celu:diabloti:, stosuję tylko wzmocnienia pozytywne, tzn jak widzę, że zalatwia sie na dworze wychwalam pod niebiosa, w domu jak kuca wynosze na dwór, ale z miernym rezultatem, czy one tak już mają, czy to jeszcze zachowania poschroniskowe?

Droga E. - dowiedz sie proszę co z tymi papierami i kartą leczenia Fraszki - bardzo by się wetowi przydało!

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo się cieszę ze fraszunia lepiej się czuje:multi:aby się szybko zagoiło. moja tez chodzi za mną wszedzie i jest sznaucerem więc to chyba potrosze i miłośc do pańci:eviltong:.

Posted

Itske napisał(a):

Droga E. - dowiedz sie proszę co z tymi papierami i kartą leczenia Fraszki - bardzo by się wetowi przydało!

Dowiedziałam się, dowiedziałam.
I okazało się że papiery nie zostały wysłane. Ale podobno zaraz wyślą.

Fotki FRASZUSI! Proszę :modla:

Posted

Enchantress* napisał(a):
Dowiedziałam się, dowiedziałam.
I okazało się że papiery nie zostały wysłane. Ale podobno zaraz wyślą.

Fotki FRASZUSI! Proszę :modla:

No a jak dzwoniłam miesiąc temu, to też pwiedzieli, że zaraz wyślą, uuuu niedobrze, :wallbash:bo przydałaby się jej historia leczenia itp

zdjęcia to moja jedyna karta przetargowa - jak wyślą papiery - to wkleję zdjęcia:diabloti::laugh2_2:

Posted

A nie można sfotografować papierów Fraszeńki i ich przesłać mail-em ? Szczególnie teraz jak tak mało wiadomo o jej wcześniejszych badaniach, diagnozach ?
Niektórzy mają szczęście i co jakiś czas widzą jak wygląda malutka :cool3: Czy ostatnie kłopoty to już przeszłość i rany ładnie się goją ?

Posted

można je również przesłać faksem, przecież mi na oryginałach nie zalezy, tylko na tym, co tam napisane
niektórzy będą mieli częściej takie szczęście, bo na reszcie ładnie się goi.:sweetCyb:
żeby tylko nie zapeszyć!

Posted

aby te papiery jak najszybciej dotarły. ogromnie sie cieszę :laola:że nasza panienka ma się lepiej.:loveu: a o zdjęcia i tak poproszę my tu niewinne a tesknimy no nie cioteczki??

Posted

[quote name='Itske']No a jak dzwoniłam miesiąc temu, to też pwiedzieli, że zaraz wyślą, uuuu niedobrze, :wallbash:bo przydałaby się jej historia leczenia itp

zdjęcia to moja jedyna karta przetargowa - jak wyślą papiery - to wkleję zdjęcia:diabloti::laugh2_2:

Będę dzwonić codziennnie dowiadywać się o papiery i na pewno wyślą. :lol:
Musze tak zrobić bo nie dostanę zdjęć!

[quote name='MonikaSz'] Niektórzy mają szczęście i co jakiś czas widzą jak wygląda malutka :cool3: Czy ostatnie kłopoty to już przeszłość i rany ładnie się goją ?
Ty masz szczęści i widzisz ją, a my nawet na fotkach nie możemy popodziwiać malej!
Przyciśnij Moniczko tam pańcie Fraszeczki jak będziesz się z nią widziała żeby wkleiła jakieś fotki! :eviltong:

Posted

Enchantress* napisał(a):
Będę dzwonić codziennnie dowiadywać się o papiery i na pewno wyślą. :lol:
Musze tak zrobić bo nie dostanę zdjęć!

o, to to!
tak zrób, please!:modla:

a młoda coraz pewniej sie czuję, naguska gryzie, a i owczarkowi się obrywa, wydarła mu z pyska sierść, a to miała być suka wystawowa:angryy::motz: - a to nasza Fraszka, jak inne zwierzę chce też wejsć do łóżka!

zdjęć młoda ma mnóstwo, ale będzie wklejania jak dostanę papiery!!! hi hi

Posted

[quote name='Enchantress*']
Przyciśnij Moniczko tam pańcie Fraszeczki jak będziesz się z nią widziała żeby wkleiła jakieś fotki! :eviltong:

Moniko, Ty mnie nie ciśnij - bo się będę bała przyjechać na trening, a i tak się już boję, bo mnie choróbsko dorwało, hm..... chyba zacznę szukać kogoś do treningów z Ickową

Posted

Itske napisał(a):
o, to to!
tak zrób, please!:modla:

a młoda coraz pewniej sie czuję, naguska gryzie, a i owczarkowi się obrywa, wydarła mu z pyska sierść, a to miała być suka wystawowa:angryy::motz: - a to nasza Fraszka, jak inne zwierzę chce też wejsć do łóżka!

zdjęć młoda ma mnóstwo, ale będzie wklejania jak dostanę papiery!!! hi hi

Zrobię tak - oczywiście. Jutro zadzwonie i się zapytam o papiery.

I ty się tu nie śmiej tylko wstaw choć troszkę zdjęć ... no proooooszę.
Ze dwa?

Posted

Itske napisał(a):
Moniko, Ty mnie nie ciśnij - bo się będę bała przyjechać na trening, a i tak się już boję, bo mnie choróbsko dorwało, hm..... chyba zacznę szukać kogoś do treningów z Ickową

Nie słuchaj wrednej niechcącej wstawić fotki pańci Fraszusi.
Masz ją na treningu przycisnąć żeby zmiękła.
:lol:

Posted

Enchantress* napisał(a):
Nie słuchaj wrednej niechcącej wstawić fotki pańci Fraszusi.
Masz ją na treningu przycisnąć żeby zmiękła.
:lol:

ja już dosyć miękka jestem - tak co najmniej o 10 kg za miękka!:diabloti:
wredna pańcia fotki wstawi, wstawi.... jak dostanie papiery:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Itske napisał(a):
ja już dosyć miękka jestem - tak co najmniej o 10 kg za miękka!:diabloti:
wredna pańcia fotki wstawi, wstawi.... jak dostanie papiery:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dobra. Mam pomysł.
Jako że nie chcesz wstawić fotek Fraszusi - wstaw swoje!
Zobaczymy czy jesteś miękka, czy wręcz twarda sztuka. :evil_lol:

Posted

Itske napisał(a):

Uuuu ... Zdrówka życzę i szybkiego powrotu do treningów !
Nie masz się co bać - cisnąć nie będę, bo mi jeszcze holenderka zniknie z oczu ;) A ja zakochana jestem w jej pręgach :loveu:
Enchantress* napisał(a):
Dobra. Mam pomysł.
Jako że nie chcesz wstawić fotek Fraszusi - wstaw swoje!
Zobaczymy czy jesteś miękka, czy wręcz twarda sztuka. :evil_lol:

Napiszę przewrotnie, że co jakiś czas pojawiają się gdzie-niegdzie zdjęcia zarówno pańci, jak i holenderki, jak i Fraszeńki-nawet na Dogo :cool3: Chyba też wredna jestem solidaryzując się z aktualną właścicielką :evil_lol:

Posted

MonikaSz napisał(a):

Napiszę przewrotnie, że co jakiś czas pojawiają się gdzie-niegdzie zdjęcia zarówno pańci, jak i holenderki, jak i Fraszeńki-nawet na Dogo :cool3:

Dzięki za cynk - będę szukać! :multi: