Inkaa Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Itske napisał(a):A Ty cwaniaro:diabloti: Ma się ten wrodzony talent. :loveu: Itske napisał(a):Wysłałam Ci mmsa z dzisiaj - jak chcesz to też wrzuć na dogo Już wrzucam tą jedną fotkę. Quote
dunia77 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Fraszencja kupiła grzywka :loveu: I na tym zdjęciu wygląda baaaaardzo szelciakowato - to spojrzenie :loveu: Quote
Itske Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Jak dziewczyny się nie gryzą - a gryzą kilka razy dziennie i nocnie - najczęściej na mnie! To się ładnie bawią, a grzywek lubi się grzać o futrzaka.:lol: Quote
madziamn Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Bajerne To Zdjecie. A Jak SiĘ Czuje Fraszencja? Quote
Itske Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Trzeba bestyjki pilnowac - bo wszystkim się baaardzo podoba, jest jeszcze na antybiotykach, młoda ma krótkie łąpencje i ciągle brzuszyskiem ( bo coś się nam utyło:eviltong:) szoruje - pewnie stąd taka trudność w idelanym utrzymaniu ranki i blizny w czystości ale apetycik i humorek dopisuje, ma śmieszne zachowania pasterskie - usiłuje paść holendra - a jak ten idzie tam gdzie ona nie ma ochoty, to go gryzie go po tylnych łapach! dalej jest tylko problem z siusianiem w domu i co mnie bardzo dziwi najczęściej siusia na posłanie:shake:, jakoś inne psiaki bezproblemowo uczyły się wołania, że chcą siu, a ona nie bardzo. Quote
Inkaa Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='Itske']Jak dziewczyny się nie gryzą - a gryzą kilka razy dziennie i nocnie - najczęściej na mnie! To się ładnie bawią, a grzywek lubi się grzać o futrzaka.:lol: Kobiety jednak zmienne są! :lol: Nigdy człowiek za nimi nie nadąża! dalej jest tylko problem z siusianiem w domu i co mnie bardzo dziwi najczęściej siusia na posłanie:shake:, jakoś inne psiaki bezproblemowo uczyły się wołania, że chcą siu, a ona nie bardzo. Moja Westiczka też niezbyt chętnie uczyła się załatwiać na dworze pomimo tego że starałam się to jej wpoić od szczenięctwa. A wszystkich komend i sztuczek uczy się bardzo szybko (klikerowo of cours). Quote
Itske Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Enchantress* napisał(a):Kobiety jednak zmienne są! :lol: Nigdy człowiek za nimi nie nadąża! Moja Westiczka też niezbyt chętnie uczyła się załatwiać na dworze pomimo tego że starałam się to jej wpoić od szczenięctwa. A wszystkich komend i sztuczek uczy się bardzo szybko (klikerowo of cours). No proszę Faraszkowo mi to brzmi:evil_lol:, jeju, jak ja lubię tę przylepę! (a dywan zwinęłam, żeby jej nie kusiło:diabloti:, szkoda tylko, że siura w psie posłanie:shake: ) a do łóżka przystawiłam stołeczek, żeby sobie kręgosłupa nie nadwyrężała, jak ma ochotę ze mną spać:evil_lol: Quote
madziamn Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 troszke dziwne z tym posłaniem, psy czasem znaczą teren swój ale sunia czyżby tez?? ale, ach ten słodki pyszczek... tylko kochac:loveu: Quote
Itske Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 madziamn napisał(a):troszke dziwne z tym posłaniem, psy czasem znaczą teren swój ale sunia czyżby tez?? ale, ach ten słodki pyszczek... tylko kochac:loveu: No dziwne, bo owszem znaczą, ale przecież nie swoje legowisko?! a ona siura najchętniej tam, hm.... Quote
Inkaa Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Witam, witam! Proszę o Fraszkowe foto-relacje! Pees. A papiery są? :lol: Itske napisał(a):a do łóżka przystawiłam stołeczek, żeby sobie kręgosłupa nie nadwyrężała, jak ma ochotę ze mną spać:evil_lol: Ludzie to wariują na punkcie psów! Quote
Itske Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Papierów nie ma:cool1: Byłysmy na prześwietleniu, Fraszek wariował okropnie, widać na zdjęciach gwoździowanie łapizny i coś metalowego w brzuszku - hmmmm.... baaardzo by sie te papiery z opisem Fraszkowego leczenie przydały. Na tel Enchantress wysłałam zdjęcie - obrazujące wieczorną sytuację w domku, rano wygląda caaałkiem inaczej:diabloti: Quote
Inkaa Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 SmS doszedł ale zgubiłam gdzieś kabelek USB Zdjęcie wstawię na forum jak tylko go odnajdę. :oops: Papiery jeszcze nie przyszły? :roll: Quote
Itske Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Enchantress* napisał(a):SmS doszedł ale zgubiłam gdzieś kabelek USB Zdjęcie wstawię na forum jak tylko go odnajdę. :oops: Papiery jeszcze nie przyszły? :roll: niestety , nic nie dostałam:shake: Quote
Bila Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Itske, ile ty masz piesów aktualnie? Ależ piękne to Twoje holenderskie cudo:loveu::loveu::loveu:, to Fraszkowe zresztą też Quote
Itske Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Bila napisał(a):Itske, ile ty masz piesów aktualnie? Ależ piękne to Twoje holenderskie cudo:loveu::loveu::loveu:, to Fraszkowe zresztą też Aktualnie 5 (plus kot, koń i dzieckowe rybki) - i już nie wiem, czy się śmiać, czy płakać! :lol::placz::diabloti: Quote
Bila Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Itske napisał(a):Aktualnie 5 (plus kot, koń i dzieckowe rybki) - i już nie wiem, czy się śmiać, czy płakać! :lol::placz::diabloti: Ładnie:crazyeye::crazyeye: Quote
Inkaa Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Bila napisał(a): Ależ piękne to Twoje holenderskie cudo:loveu::loveu::loveu:, to Fraszkowe zresztą też Już myślałam, że napiszesz tylko o holendrze, a o Fraszce nie. :diabloti: Quote
Bila Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Enchantress* napisał(a):Już myślałam, że napiszesz tylko o holendrze, a o Fraszce nie. :diabloti: No coś Ty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
MonikaSz Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Co prawda zdjec nie ma, ale potwierdzam, ze z Fraszki dalej jest cudowny rudy slodziak :loveu: Ta sunia niesamowicie chwyta za serce i trafila na wspanialy kochajacy domek :multi: Quote
Itske Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 MonikaSz napisał(a):Co prawda zdjec nie ma, ale potwierdzam, ze z Fraszki dalej jest cudowny rudy slodziak :loveu: Ta sunia niesamowicie chwyta za serce i trafila na wspanialy kochajacy domek :multi: dzięki!!!!!! Hierarchia jest taka - Fraszka na łóżku, holender pod łóżkiem, łysol w innym pokoju:eviltong:, reszta na dworze! Quote
Itske Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Fraszkolec został ostatecznie Funią vel Blondynką! Dostała adresóweczkę i śliczną czerwoną skórzaną obróżkę - a po kąpieli w jeziorku (Funiacz pływa jak wydra!) okazało się, że obróżka jest piękna i jeszcze piękniej farbuje - i tak blond Fraszka ma modne rude pasemka! a poza tym pogoniła airdale teriera! a propos pływania - popłynęła za kajakiem i tak pruła dobre 300 metrów! na olimpiadę z nią! Koniec doniesień z frontu:evil_lol: Quote
Recommended Posts