Inkaa Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Itske nie ma na Dogomanii, a ja chce wiedzieć czy domek tymczasowy zdecydował się na Fraszunie czy nie ! :cool1: Niecierpliwa jestem - to fakt. :roll: Quote
Itske Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Enchantress*']Itske nie ma na Dogomanii, a ja chce wiedzieć czy domek tymczasowy zdecydował się na Fraszunie czy nie ! :cool1: Niecierpliwa jestem - to fakt. :roll:[/quote] Już jestem!!!! dopiero wróciłam z pracy, czyżbyście czekali na mnie???? ciekawe dlaczego?????? No dobrze, już Was nie denerwuję - :multi: Tak, domek czeka na Fraszakę!!!!!!!!!!!! Domek, na razie jest tymczasowy (zaznaczam, że to na razie może okazać się na stałe, to kwestia dogadania sie zwierzaków między sobą (no i czy zapsieni ludzie dadzą sobie radę z watahą) Proszę więc, abyście nie zostawili mnie ewentualnie potem samej z problemem. Proszę szukajmy domku stałego na wszelki wypadek. - czy mozemy się tak umówić? I co zrobimy, jak domek okaże sie jednak tymczasem? Pomyślmy nad planem awaryjnym. Wysteryllizują malutką. Transport z Warszawy w piatek! - na priv wysylam nr telefonu. Quote
Inkaa Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Itske']Już jestem!!!! dopiero wróciłam z pracy, czyżbyście czekali na mnie???? ciekawe dlaczego?????? No dobrze, już Was nie denerwuję - :multi: Tak, domek czeka na Fraszakę!!!!!!!!!!!! .[/quote] Tak ! Czekaliśmy ! :multi: :loveu::loveu: BARDZO BARDZO BARDZO się cieszę że domek tymczaowy zdecydował się na Fraszkę ! Teraz trzeba tylko szukać transportu. Jeszcze dzisiaj albo jutro zadzwonie do przytuliska i zarezerwuje psiaka. :lol: [quote name='Itske'] Domek, na razie jest tymczasowy (zaznaczam, że to na razie może okazać się na stałe, to kwestia dogadania sie zwierzaków między sobą (no i czy zapsieni ludzie dadzą sobie radę z watahą) Proszę więc, abyście nie zostawili mnie ewentualnie potem samej z problemem. Proszę szukajmy domku stałego na wszelki wypadek. - czy mozemy się tak umówić? I co zrobimy, jak domek okaże sie jednak tymczasem? Pomyślmy nad planem awaryjnym. Wysteryllizują malutką. Transport z Warszawy w piatek! - na priv wysylam nr telefonu.[/quote] Spokojnie - na pewno nie zostawię Cię z tym samą. Ale mam nadzieje że jednak DT zakocha sie w suni i zostanie domkiem stałym. :lol: Jednak ja osobiście nie spodziewałam się tak szybkiego odzewu. Wątek założyłam dwa dni temu a tu już taka wspaniała wiadomość ! :multi: Itske - możesz mi tylko powiedzieć czy ten domek jest sprawdzony i zaufany ? :roll: Quote
Inkaa Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Fraszka już zarezerwowana w przytulisku - także nikt nam z przed nosa jej nie sprzątnie. :lol: Zaraz - poszperam w mapie pomocy Dogo - napiszę na wątku transportowym - wyślę pw do łodzianinek. Mam nadzieje że transport Łódź-Wawa znajdzie się szybko ! :multi: Quote
Itske Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Enchantress*'] Itske - możesz mi tylko powiedzieć czy ten domek jest sprawdzony i zaufany ? :roll:[/quote] Opisłałam na priv domek i domkową sytuację - decyzja należy do Ciebie:evil_lol::diabloti: Quote
Inkaa Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Itske']Opisłałam na priv domek i domkową sytuację - decyzja należy do Ciebie:evil_lol::diabloti:[/quote] Chyba bym zgrzeszyła gdybym odmówiła tego wspaniało-warunkowego tymczasu. :loveu: Teraz zajmuje się szukaniem transportu. Mam nadzieje że znajdzie sie bardzo szybko. :lol: Pees. Liczę na fotki z DT :razz: Quote
Inkaa Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Założyłam oddzielny wątek na transporcie - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103247 Zaraz dopiszę jeszcze Fraszkę do ogólnego wątku transportowego :cool3:. Quote
mulinka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 ja niestety nie mam samochodu, nie mogę pomóc :oops: ale mam nadzieję, że uda się znaleźć Fraszce transport a może zapytajcie też na forum Niechciane i Zapomniane: www.niechcianeizapomniane.org Quote
madziamn Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 super ze sie fraszuni udało. aby sie dogadała ze zwierzakami które tam są.a ludzie to sie pewnie w niej zakochają. a czy ten transport musi odbyc sie samochodem czy może byc np.pociągiem? Quote
Inkaa Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='mulinka']ja niestety nie mam samochodu, nie mogę pomóc :oops: ale mam nadzieję, że uda się znaleźć Fraszce transport a może zapytajcie też na forum Niechciane i Zapomniane: www.niechcianeizapomniane.org Ale brak samochodu to nie problem ! Zawsze mozna pojechać pociągiem ! Ja niestety nie mogę - i bardzo tego żałuje. :-( [quote name='madziamn']super ze sie fraszuni udało. aby sie dogadała ze zwierzakami które tam są.a ludzie to sie pewnie w niej zakochają. a czy ten transport musi odbyc sie samochodem czy może byc np.pociągiem? Oczywiście że może być też pociąg ! Zwracam koszty biletu. :lol: Quote
Inkaa Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Pilnie szukamy transportu ! Wspaniały domek czeka ! :lol: Narazie powiadomiłam znajomych i rodzinę a także niektórych dogomaniaków z Łodzi. Do tego napisałam w dziale transportowym. Madzimn dziękuje za pomoc. :loveu:. Quote
Inkaa Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='fizia']Kto może pomóc? Na razie nie mamy nikogo na 100% Co prawda Madziamn i jeszcze jedna osoba z dogo mogłyby zawieźć psa ale tylko w wyjątkowej sytuacji. :roll: SZUKAMY TRANSPORTU Łódź - Warszawa !! Quote
madziamn Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 taka jest prawda w wyjątkowej sytuacji mogę. jeśli nikt inny się nie znajdzie.... Quote
Niewiasta_21 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Prosze mi napisac jak ma dokładnie wyglądac przekazanie Fraszki. O której godzinie w Warszawie zostanie odebrana,gdzie? Znajma pyta,moze cos wymysli. Quote
madziamn Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 to samo bym chciała ewentualnie wiedziec. Quote
Inkaa Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Niewiasta_21']Prosze mi napisac jak ma dokładnie wyglądac przekazanie Fraszki. O której godzinie w Warszawie zostanie odebrana,gdzie? Znajma pyta,moze cos wymysli.[/quote] Wszystko dokładniej wytłumaczy wam Itske. Ja wiem tylko tyle że przekazanie nastąpiło by w piątek około 18.00 ( +/-) O tej godzinie suczka wyrusza do Gdańska. :lol: Super gdyby znajoma coś wymyśliła ! [quote name='madziamn']to samo bym chciała ewentualnie wiedziec.[/quote] Jak Itske pojawi się na wątku to wszystko dokładniej wytłumaczy. Ja mogę tylko tak ogólnie. ;) Znalazlam kogoś kto mogłby suńkę przewieźć ale rano. :roll: Gdyby nic innego się nie znalazło to musimy ewentualnie szukać ludzi którzy mogą Fraszkę przetrzymać przez kilka godzin. :cool1: Ależ to wszystko pogmatwane. Quote
Waxy Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 O do Gdańska :razz: Mówiłam, że szybciutko znajdzie domek? Niech będzie jej tam dobrze <33 :loveu: Quote
Inkaa Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Waxy']O do Gdańska :razz: Mówiłam, że szybciutko znajdzie domek? Niech będzie jej tam dobrze <33 :loveu:[/quote] W to że będzie jej dobrze nie wątpie. Sunia będzie koło ciebie Waxy - zawsze możesz umówić się na spacerek z tymczasową wlaścicielką Fraszki oraz oczywiście z suńką. :cool3: Quote
Pimpek Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Dobrze że Fraszka znalazła nowy domek :loveu: Jest naprawdę śliczna :p Quote
Inkaa Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Pimpek']Dobrze że Fraszka znalazła nowy domek :loveu: Jest naprawdę śliczna :p[/quote] Z tym że narazie jest to Dom tymczasowy - pamiętajmy o tym. Chociaż jest możliwość że Fraszka zostanie na stałe w DT. :lol: Quote
Itske Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Mam nadzieję, że informacje dotarły do zainteresowanych - TZ może odebrać Fraszkę między godz. 17.40 - a 20 z tym, że im bliżej 20 tym lepiej - wcześniej praca. W rejonie Warszawy podjedzie po nią gdzie trzeba, zainteresowanym wysłałam tel do niego. Przejety domek czeka na Fraszkę:loveu: Quote
Inkaa Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Dobra ! Mamy w 60 % wszystko ustalone. Magduś jedzie z psem do Wawy pociągiem o 16.00 Będzie około 17.30 w Warszawie. Magda Psiaka wiezie do Figi ( mojej znajomej) - ona przetrzyma go do czasu aż twój transport Wawa-Gdańsk przyjedzie po Fraszkę. Brakuje nam tylko jednej osoby która będzie mogła wziąć z przytuliska i dostarczyć Fraszkę na dworzec - Madzia już nie zdąży. A ja już nie mam sily szukać osób chętnych do pomocy. :roll: Quote
Inkaa Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Itske']Mam nadzieję, że informacje dotarły do zainteresowanych - TZ może odebrać Fraszkę między godz. 17.40 - a 20 z tym, że im bliżej 20 tym lepiej - wcześniej praca. W rejonie Warszawy podjedzie po nią gdzie trzeba, zainteresowanym wysłałam tel do niego. Przejety domek czeka na Fraszkę:loveu:[/quote] TZ spokojnie może odebrać psiaka około godziny 20.00 - mamy świetnego przetrzymywacza ! Jutro jeszcze zadzwonie do twojego TZ i podam mu numer Figusi. Przez telefon poda mu swój dokładny adres - mieszka na Bródnie. :lol: Quote
madziamn Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 już w piątek nasza sunia jedzie do nowego domku.:multi::multi::multi::multi::multi::multi: ja dowiozę ją do warszawy a stamtąd sunia wyruszy do gdańska. postaram się o niespodziankę dla was.:cool3: Quote
Recommended Posts