Jump to content
Dogomania

Fraszka - suczka w typie sheltie chce pokochać nowego pana. HAPPY END :))

Recommended Posts

Posted

Itske nie ma na Dogomanii, a ja chce wiedzieć czy domek tymczasowy zdecydował się na Fraszunie czy nie ! :cool1:
Niecierpliwa jestem - to fakt. :roll:

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Enchantress*']Itske nie ma na Dogomanii, a ja chce wiedzieć czy domek tymczasowy zdecydował się na Fraszunie czy nie ! :cool1:
Niecierpliwa jestem - to fakt. :roll:[/quote]

Już jestem!!!! dopiero wróciłam z pracy, czyżbyście czekali na mnie???? ciekawe dlaczego??????
No dobrze, już Was nie denerwuję -
:multi: Tak, domek czeka na Fraszakę!!!!!!!!!!!!

Domek, na razie jest tymczasowy (zaznaczam, że to na razie może okazać się na stałe, to kwestia dogadania sie zwierzaków między sobą (no i czy zapsieni ludzie dadzą sobie radę z watahą)
Proszę więc, abyście nie zostawili mnie ewentualnie potem samej z problemem.
Proszę szukajmy domku stałego na wszelki wypadek. - czy mozemy się tak umówić?
I co zrobimy, jak domek okaże sie jednak tymczasem? Pomyślmy nad planem awaryjnym.
Wysteryllizują malutką.
Transport z Warszawy w piatek! -
na priv wysylam nr telefonu.

Posted

[quote name='Itske']Już jestem!!!! dopiero wróciłam z pracy, czyżbyście czekali na mnie???? ciekawe dlaczego??????
No dobrze, już Was nie denerwuję -
:multi: Tak, domek czeka na Fraszakę!!!!!!!!!!!! .[/quote]

Tak ! Czekaliśmy ! :multi: :loveu::loveu:
BARDZO BARDZO BARDZO się cieszę że domek tymczaowy zdecydował się na Fraszkę !
Teraz trzeba tylko szukać transportu. Jeszcze dzisiaj albo jutro zadzwonie do przytuliska i zarezerwuje psiaka. :lol:

[quote name='Itske'] Domek, na razie jest tymczasowy (zaznaczam, że to na razie może okazać się na stałe, to kwestia dogadania sie zwierzaków między sobą (no i czy zapsieni ludzie dadzą sobie radę z watahą)
Proszę więc, abyście nie zostawili mnie ewentualnie potem samej z problemem.
Proszę szukajmy domku stałego na wszelki wypadek. - czy mozemy się tak umówić?
I co zrobimy, jak domek okaże sie jednak tymczasem? Pomyślmy nad planem awaryjnym.
Wysteryllizują malutką.
Transport z Warszawy w piatek! -
na priv wysylam nr telefonu.[/quote]

Spokojnie - na pewno nie zostawię Cię z tym samą. Ale mam nadzieje że jednak DT zakocha sie w suni i zostanie domkiem stałym. :lol:

Jednak ja osobiście nie spodziewałam się tak szybkiego odzewu. Wątek założyłam dwa dni temu a tu już taka wspaniała wiadomość ! :multi:

Itske - możesz mi tylko powiedzieć czy ten domek jest sprawdzony i zaufany ? :roll:

Posted

Fraszka już zarezerwowana w przytulisku - także nikt nam z przed nosa jej nie sprzątnie. :lol:
Zaraz
- poszperam w mapie pomocy Dogo
- napiszę na wątku transportowym
- wyślę pw do łodzianinek.

Mam nadzieje że transport Łódź-Wawa znajdzie się szybko ! :multi:

Posted

[quote name='Enchantress*']
Itske - możesz mi tylko powiedzieć czy ten domek jest sprawdzony i zaufany ? :roll:[/quote]

Opisłałam na priv domek i domkową sytuację - decyzja należy do Ciebie:evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Itske']Opisłałam na priv domek i domkową sytuację - decyzja należy do Ciebie:evil_lol::diabloti:[/quote]
Chyba bym zgrzeszyła gdybym odmówiła tego wspaniało-warunkowego tymczasu. :loveu: Teraz zajmuje się szukaniem transportu. Mam nadzieje że znajdzie sie bardzo szybko. :lol:

Pees. Liczę na fotki z DT :razz:

Posted

super ze sie fraszuni udało. aby sie dogadała ze zwierzakami które tam są.a ludzie to sie pewnie w niej zakochają. a czy ten transport musi odbyc sie samochodem czy może byc np.pociągiem?

Posted

[quote name='mulinka']ja niestety nie mam samochodu, nie mogę pomóc :oops:
ale mam nadzieję, że uda się znaleźć Fraszce transport

a może zapytajcie też na forum Niechciane i Zapomniane:
www.niechcianeizapomniane.org
Ale brak samochodu to nie problem ! Zawsze mozna pojechać pociągiem ! Ja niestety nie mogę - i bardzo tego żałuje. :-(

[quote name='madziamn']super ze sie fraszuni udało. aby sie dogadała ze zwierzakami które tam są.a ludzie to sie pewnie w niej zakochają. a czy ten transport musi odbyc sie samochodem czy może byc np.pociągiem?
Oczywiście że może być też pociąg ! Zwracam koszty biletu. :lol:

Posted

Pilnie szukamy transportu ! Wspaniały domek czeka ! :lol:
Narazie powiadomiłam znajomych i rodzinę a także niektórych dogomaniaków z Łodzi. Do tego napisałam w dziale transportowym.

Madzimn dziękuje za pomoc. :loveu:.

Posted

[quote name='fizia']Kto może pomóc?
Na razie nie mamy nikogo na 100%
Co prawda Madziamn i jeszcze jedna osoba z dogo mogłyby zawieźć psa ale tylko w wyjątkowej sytuacji. :roll:

SZUKAMY TRANSPORTU Łódź - Warszawa !!

Posted

[quote name='Niewiasta_21']Prosze mi napisac jak ma dokładnie wyglądac przekazanie Fraszki. O której godzinie w Warszawie zostanie odebrana,gdzie? Znajma pyta,moze cos wymysli.[/quote]
Wszystko dokładniej wytłumaczy wam Itske. Ja wiem tylko tyle że przekazanie nastąpiło by w piątek około 18.00 ( +/-)
O tej godzinie suczka wyrusza do Gdańska. :lol:
Super gdyby znajoma coś wymyśliła !

[quote name='madziamn']to samo bym chciała ewentualnie wiedziec.[/quote] Jak Itske pojawi się na wątku to wszystko dokładniej wytłumaczy. Ja mogę tylko tak ogólnie. ;)

Znalazlam kogoś kto mogłby suńkę przewieźć ale rano. :roll:
Gdyby nic innego się nie znalazło to musimy ewentualnie szukać ludzi którzy mogą Fraszkę przetrzymać przez kilka godzin. :cool1:
Ależ to wszystko pogmatwane.

Posted

[quote name='Waxy']O do Gdańska :razz: Mówiłam, że szybciutko znajdzie domek? Niech będzie jej tam dobrze <33 :loveu:[/quote]
W to że będzie jej dobrze nie wątpie. Sunia będzie koło ciebie Waxy - zawsze możesz umówić się na spacerek z tymczasową wlaścicielką Fraszki oraz oczywiście z suńką. :cool3:

Posted

[quote name='Pimpek']Dobrze że Fraszka znalazła nowy domek :loveu:
Jest naprawdę śliczna :p[/quote]
Z tym że narazie jest to Dom tymczasowy - pamiętajmy o tym.
Chociaż jest możliwość że Fraszka zostanie na stałe w DT. :lol:

Posted

Mam nadzieję, że informacje dotarły do zainteresowanych - TZ może odebrać Fraszkę między godz. 17.40 - a 20 z tym, że im bliżej 20 tym lepiej - wcześniej praca. W rejonie Warszawy podjedzie po nią gdzie trzeba, zainteresowanym wysłałam tel do niego.
Przejety domek czeka na Fraszkę:loveu:

Posted

Dobra ! Mamy w 60 % wszystko ustalone.
Magduś jedzie z psem do Wawy pociągiem o 16.00
Będzie około 17.30 w Warszawie. Magda Psiaka wiezie do Figi ( mojej znajomej) - ona przetrzyma go do czasu aż twój transport Wawa-Gdańsk przyjedzie po Fraszkę. Brakuje nam tylko jednej osoby która będzie mogła wziąć z przytuliska i dostarczyć Fraszkę na dworzec - Madzia już nie zdąży.
A ja już nie mam sily szukać osób chętnych do pomocy. :roll:

Posted

[quote name='Itske']Mam nadzieję, że informacje dotarły do zainteresowanych - TZ może odebrać Fraszkę między godz. 17.40 - a 20 z tym, że im bliżej 20 tym lepiej - wcześniej praca. W rejonie Warszawy podjedzie po nią gdzie trzeba, zainteresowanym wysłałam tel do niego.
Przejety domek czeka na Fraszkę:loveu:[/quote]

TZ spokojnie może odebrać psiaka około godziny 20.00 - mamy świetnego przetrzymywacza !
Jutro jeszcze zadzwonie do twojego TZ i podam mu numer Figusi.
Przez telefon poda mu swój dokładny adres - mieszka na Bródnie. :lol:

Posted

już w piątek nasza sunia jedzie do nowego domku.:multi::multi::multi::multi::multi::multi: ja dowiozę ją do warszawy a stamtąd sunia wyruszy do gdańska. postaram się o niespodziankę dla was.:cool3: