Jump to content
Dogomania

Fraszka - suczka w typie sheltie chce pokochać nowego pana. HAPPY END :))

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki Jestem. Melduję Sie Robic Ogłoszenia. Psia Prześliczna. Kudłaczek Taki Liskowaty. A Jak Jeszcze Przylepa No To W Sam Raz Do Kochania. Kto Potrzebuje Przyjaciela???

Posted

Ona jest w przytulisku, tak?
To może lepiej by jej było w domku tymczasowym?
O ile znosi kota i ogona mu nie urwie, Czy wiadomo, jak ona się zachowuje w domu? W sensie zachowania czytości i demolowania:evil_lol:
Może mam fajny domek - na razie na tymczas, ale kto wie....:diabloti:

Posted

Madziumn - dzięki za ogłoszenia ! :loveu: :multi:

[quote name='Itske']Ona jest w przytulisku, tak?
To może lepiej by jej było w domku tymczasowym?
O ile znosi kota i ogona mu nie urwie, Czy wiadomo, jak ona się zachowuje w domu? W sensie zachowania czytości i demolowania:evil_lol:
Może mam fajny domek - na razie na tymczas, ale kto wie....:diabloti:[/quote]

Na pewno byłoby jej lepiej w domku tymczasowym ! Co za pytanie ! :eviltong:
Kot jest jej wielkości więc nie ma szans urwać mu ogona - a zresztą Fraszka to chyba nie ten typ. Wydaje się być suczką która nie demoluje w domu i jest grzeczna. :loveu:

Super by było gdybyś znalazła jej domek tymczasowy ! :multi: Byłabym przeszczęśliwa. :loveu:

Posted

nie ma za co ja zawsze służę pomocą. jak coś potrzebne to piszcie w miarę możliwosci pomogę. aby te ogłoszenia coś dały. super by było z tymczasem. aby wypalił. trzymam kciuki. a i zgłosiłam fraszkę pani która szuka małej suczki ale jeszcze nie znam wyników wyboru.

Posted

[quote name='madziamn']nie ma za co ja zawsze służę pomocą. jak coś potrzebne to piszcie w miarę możliwosci pomogę. aby te ogłoszenia coś dały. super by było z tymczasem. aby wypalił. trzymam kciuki. a i zgłosiłam fraszkę pani która szuka małej suczki ale jeszcze nie znam wyników wyboru.[/quote]
Chętnie następnym razem skorzystam z pomocy ogłoszeniowej. :lol:
Ja też mam nadzieje że tymczas wypali. Chociaż możliwe że DT przezwyczai się do psiaka i zrobi się DS. :cool3:
Dzięki za złoszenie Fraszuni do tej pani. ;)

[quote name='Waxy']Do góry malutka. Jak tam Fraszka sie miewa?.[/quote]
Ostatnio widziałam ją w sobotę a więc trzy dni temu - ale myślę że dobrze się miewa. :loveu:

Posted

Zmieniłam tytuł wątku.
Ogłoszeń mamy już bardzo dużo - AŻ 22 ! :multi: Po takiej reklamie Fraszka musi zaleźć dom.
Chociaż ... jest szansa na DT ( a może Fraszka im się tak bardzo spodoba iż jej nie oddadzą ) w Gdańsku. :cool3:
Jeśli domek się zdecyduje ( podobno dzisiaj ) to będziemy szukać transportu Łódź-Wawa. A ze stolicy zabierze ją do Gdańska mąż Itske.
Trzymajmy kciuki żeby DT wypalił. :loveu:

Posted

[quote name='madziamn']fantastycznie by było jakby sunia pojechała ja myślę że ona nie może sie nie spodobac.[/quote]
Sama bym ją wzięła gdybym mogła. Takie to cudne stworzonko. :lol:

Czekam właśnie na jakiś znak od Itske czy tymczas się zdecydował czy nie. :roll: