Daniel ED Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Witam,kto się wybiera na te wystawy?:cool1: Ja chyba zgłoszę. Tym bardziej,że pierwsza wystawa w Portoroz jest z Nominacją na CRUFTA:multi:A Umag na Chorwacji jest oddalony od Portoroz o ok.15km. Także bliziutko. Jeden weekend i 3 X CACIB.Czyż to nie wspaniałe? A wszystko to nad Adriatykiem w czerwscu. Będzie cieplutko-bajka!Polecam.:p Quote
Tecia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Daniel ED napisał(a):Witam,kto się wybiera na te wystawy?:cool1: Ja chyba zgłoszę. Tym bardziej,że pierwsza wystawa w Portoroz jest z Nominacją na CRUFTA:multi:A Umag na Chorwacji jest oddalony od Portoroz o ok.15km. Także bliziutko. Jeden weekend i 3 X CACIB.Czyż to nie wspaniałe? A wszystko to nad Adriatykiem w czerwscu. Będzie cieplutko-bajka!Polecam.:p Masz moze wiecej informacji na temat tych wystaw? Oplaty, sedziowie ? Chetnie sie zapoznam i byc moze sie skusze:) bo wyglada to ciekawie:) Quote
PARSONRK Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 No, no...namiocik i jest pięknie :) Słowenia - info tutaj - http://kinoloska-zveza.si/sl/razstave/ Payment ( Before ) 20. 04. 2008 20. 05. 2008 14. 06. 2008 First Dog 35.- EUR 40.- EUR 45.- EUR Additional Dog 30.- EUR 35.- EUR 40.- EUR Baby, Puppy, Veteran 20.- EUR 25.- EUR 30.- EUR Couple-class, Breeder´s group Gratis Junior Handling 10.- EUR Kraški ovčar Gratis a Chorwacja jeszcze info nie ma Quote
Tecia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Jest jest tylko nie na Chorwackiej stronie tylko na Słoweńskeij oni to razem chyba organizuja:) http://www.eurodogshows.com/ANDERE/alpeadriawinner/index-eng.htm w prawym gornym rogu jest CACIB Umag Quote
Musiałek Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 no tak sie wahałam ale teraz juz wiem ze jedziemy :)) Quote
PARSONRK Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Umag info tutaj :) http://www.eurodogshows.com/ANDERE/alpeadriawinner/cacib-umag2008.doc Pojechałabym...dwa parsony i weimarkę bym zabrała..... Quote
Musiałek Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ja jade jeszcze z Marcinkiem i chyba polacze to z 1 tygodniowym urlopem :) wiec chyba pojade swoim Quote
pokoik1 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Wygląda bardzo zachęcająco. Kto się wybiera i ma miejsce dla 1 osoby i dwóch kolankowców (pinczer i boston - mogą jechać w klatce) ? Quote
panienkabubu Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Jak ktoś mi zabierze mojego potwora i wystawi to chętnie ją wyślę w świat :evil_lol: Quote
PARSONRK Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ja jeśli będę jechać, to będzie wolne miejsce dla 2 osób z psami Quote
Iwa-R Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='PARSONRK']Ja jeśli będę jechać, to będzie wolne miejsce dla 2 osób z psami[/quote] Ogólnie brzmi to ciekawie. Pewnie jeśli pojedziecie, to przez Poznań. Pomyślimy, jak będzie kasa, to czemu nie :p Quote
PARSONRK Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Iwa-R']Ogólnie brzmi to ciekawie. Pewnie jeśli pojedziecie, to przez Poznań. Pomyślimy, jak będzie kasa, to czemu nie :p[/quote] Zawsze taniej będzie :) jeszcze czas, by psa zgłosić :) jakby coś - dam znać :) Quote
Gracjana Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 ja jestem chetna..! z jednym srednim psem...(suka collie) jestem z Warszawy ale moge spokojnie gdzies dojechac..;) Quote
PARSONRK Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 No to już by był komplecik :) Czasu jeszcze sporo, więc konkrety myślę, że dopiero na początku kwietnia :) Quote
HAWAN Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Bardzo mile wystawy - wiem bo bylismy i chcę Wam powiedzieć, że: 1. placić - najlepiej bylo na wystawie, bylam swiadkiem kilku awantur ze ktos zaplacil przelewem a "Oni" nie widzieli i żadne potwierdzenie nawet z pieczątką banku nic nie dalo, trzeba bylo placic drugi raz. 2. miejsce do spania - wystawa w Umagu jest organizowana na terenie kompleksu apartamentowo - namiotowego, ale miejsce proponuję rezerwowac juz w lutym - marcu, bowiem równoczesnie z wystawami odbywa sie tam turniej tenisowy i w maju to niegdzie miejsca juz nie znajdziecie. Ponadto Chorwaci niezbyt kochaja psy i trudno jest znależć prywatną kwatere z piesem - wiem coś na ten temat :((( oplata za psa w apartamentach - byla 5 Eur. 3. tereny piekne, wystawa miodzio - 200 metrów od morza tuż na plazy, ale dla dlugowlosych psów - katorga, sa tam takie male straszne rzepiki - wyglada jak nasz rzep ale jest wielkosci grochu - po 5 mnutach spaceru po ziemi piesek - zwlaszcza maly - wygląda tak ze tylko plakac - i po wlosie:((( 4. poza tym wielu Włochów, Czechów, Slowaków, super sedziowie i zadnych medali lub pucharów - co my Polacy tak kochamy. 5. Jak jechac, to warto potem zostac przynajmniej na 7 dni - miejsca są po prostu przepiękne, a jak macie juz noclegi z psem - to wszystkie problemy z glowy. Życzę samych sukcesów i wszystkiego dobrego w nowym Roku Hawan Quote
kapka22 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='HAWAN']Bardzo mile wystawy - wiem bo bylismy i chcę Wam powiedzieć, że: 1. placić - najlepiej bylo na wystawie, bylam swiadkiem kilku awantur ze ktos zaplacil przelewem a "Oni" nie widzieli i żadne potwierdzenie nawet z pieczątką banku nic nie dalo, trzeba bylo placic drugi raz. 2. miejsce do spania - wystawa w Umagu jest organizowana na terenie kompleksu apartamentowo - namiotowego, ale miejsce proponuję rezerwowac juz w lutym - marcu, bowiem równoczesnie z wystawami odbywa sie tam turniej tenisowy i w maju to niegdzie miejsca juz nie znajdziecie. Ponadto Chorwaci niezbyt kochaja psy i trudno jest znależć prywatną kwatere z piesem - wiem coś na ten temat :((( oplata za psa w apartamentach - byla 5 Eur. 3. tereny piekne, wystawa miodzio - 200 metrów od morza tuż na plazy, ale dla dlugowlosych psów - katorga, sa tam takie male straszne rzepiki - wyglada jak nasz rzep ale jest wielkosci grochu - po 5 mnutach spaceru po ziemi piesek - zwlaszcza maly - wygląda tak ze tylko plakac - i po wlosie:((( 4. poza tym wielu Włochów, Czechów, Slowaków, super sedziowie i zadnych medali lub pucharów - co my Polacy tak kochamy. 5. Jak jechac, to warto potem zostac przynajmniej na 7 dni - miejsca są po prostu przepiękne, a jak macie juz noclegi z psem - to wszystkie problemy z glowy. Życzę samych sukcesów i wszystkiego dobrego w nowym Roku Hawan[/QUOTE] Hawan brzmi poprostu cudownie, my sie tez wybieramy, przy okazji zaliczymy zagraniczne wczasy:lol::loveu: Quote
pokoik1 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='PARSONRK']Ja jeśli będę jechać, to będzie wolne miejsce dla 2 osób z psami[/quote] Jeśli znajdzie się jeszcze miejsce to proszę o mnie nie zapomnieć :multi: Quote
Ewelina & Hera Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='panienkabubu']Jak ktoś mi zabierze mojego potwora i wystawi to chętnie ją wyślę w świat :evil_lol:[/quote] No i ja moją potfffore chętnie też bym z kimś wysłała :lol: Quote
Ewelina & Hera Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 A tak w ogóle to do kiedy termin zgłoszeń ;) ? Quote
PARSONRK Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 I termin 20 kwiecień pokoik1 - jeszcze czas :) Jak już pisałąm - wszelkie dane na początku kwietnia :) Quote
Tecia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 My jeszcze nie zdecydowani na 100% ale hotel wrazie czego klepniety:) Chorwacja w czerwcu jest piekna. A i droga nie jest zla przez Austrie szybciutko sie smiga, wszystko wiec jest za:) Do kwietnia jeszcze troche czasu zostalo. Quote
Irviers Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Jak jest w koncu z tymi oplatami? ktos wczesniej napisal: Payment ( Before ) 20. 04. 2008 20. 05. 2008 14. 06. 2008 First Dog 35.- EUR 40.- EUR 45.- EUR Additional Dog 30.- EUR 35.- EUR 40.- EUR Baby, Puppy, Veteran 20.- EUR 25.- EUR 30.- EUR Couple-class, Breeder´s group Gratis Junior Handling 10.- EUR Kraški ovčar Gratis A na stronie jest: Payment ( Before ) 20. 04. 2008 20. 05. 2008 14. 06. 2008 First Dog 40.- EUR 45.- EUR 50.- EUR Additional Dog 35.- EUR 40.- EUR 45.- EUR Baby, Puppy, Veteran 20.- EUR 25.- EUR 30.- EUR Couple-class, Breeder´s group Gratis Gratis Gratis Junior Handling 10.- EUR 10.- EUR 10.- EUR Kraški ovčar Gratis Gratis Gratis Quote
zanetta Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 My jedziemy na 99% :) hotel znalazlam w miare tani ...i psy przyjmuja :multi: Quote
Recommended Posts