Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]Goldi ma ok. 2 lat, ale zachowuje się i wygląda na młodszego. Jest to piesek bezkonfliktowy, łagodny nie ma problemu w kontaktach z innymi psami. Pragnie bardzo kontaktu z człowiekiem i dobrze by bylo go jak najszybciej wyciągnąć go ze schronu bo bardzo cierpi.[/FONT]

[FONT=Arial]Jestem jeszcze pięknym psem -o cudnej szacie w niespotykanym odcieniu. [/FONT]
[FONT=Arial]Jeszcze...[/FONT]

[FONT=Arial]Już niedługo tak pewnie będzie, bo stała się straszna rzecz. Straciłem swój ukochany dom i trafiłem do piekła dla psów- schroniska. [/FONT]

[FONT=Arial]Jest nas ponad 400 skazańców- zimne mokre boksy, marne jedzenie i ta tęsknota za swoim człowiekiem. [/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]Mojego cierpienia nie da się opisać. Nie wiem czemu tu jestem, ale wiem jedno- oddam wszystko żebyś mnie dojrzał i pokochał dobry człowieku- inaczej ja tu umrę, tak jak wielu moich kolegów...[/FONT]

[FONT=Arial]Tęsknię, płaczę, drżę z zimna- bardzo na Ciebie czekam mój człowieku ...[/FONT]

[FONT=Arial]Ocal mnie i wyciągnij z tego miejsca...[/FONT]
[FONT=Arial]Błagam...[/FONT]

[FONT=Arial]Goldi przebywa obecnie w jednym ze schronisk na Mazowszu[/FONT]
[FONT=Arial]W sprawie adopcji Goldiego prosimy o kontakt: [/FONT]

[FONT=Verdana][FONT=Arial]tel. 0-502 204 595 [/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Arial]e -mail [/FONT][FONT=Arial]madziorek23@poczta.onet.pl[/FONT][/FONT]

[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana]POMOZMY MU. Moze ktos moze mu dac tymczas ???[/FONT]

Posted

Goldi jest tymczasowo u mnie.Nazwałysmy go roboczo Bubel.
Psiak po ogledzinach przez weta ma rok zreszta siusia jak szczeniak.Jest bardzo wychudzony ,był strasznie zapchlony co prawdopodobnie spowodowało jego chora skóry .Jest bardzo pogryziony ,ma strasznie duzo strupów,świeżych ran.Jego waga to 20 kg.
Charakter ma wprost idealny i do dzieci i do wszystkich ludzi .Jest karny ,bardzo łagodny w domciu utrzymuje czystosc ,wie co to łóżko i bardzo sie cieszy jak moze na nim polezec .Na spacerach idzie grzecznie.Na 100% był psiakiem mieszkajacym w domu.
Bez problemu dogaduje się z psiurami i kotami.
Psiak ideał ,polecam bedzie super przyjacielem.

Posted

dobrze, że go wtedy wypatrzyłam-stał zrezygnowany i bardzo smutny:shake:.
P.S. Vutz-od czasów Malinki z Ligoty dawno nie widziałam Cię nia forum!
wtedy jak z niej zrezygnowałaś, pani którą ją adoptowała bardzo dba o nią-ma super-miała jeszcze leczone uszy i była leczona z pasożytów jelitowych-ale to nie dziwne z takich warunków:roll:

Posted

O raju dopiero odnalazłam jego wątek, to my z Evitą robiłyśmy mu aukcje na allegro w poszukiwaniu domu.........
kochane Gamońki zabrały psiulka na tymczas:loveu:

Posted

[quote name='enia']Czytam u Was , że są jacyś chętni
http://www.pomocgoldenom.fora.pl/goldeny-w-potrzebie,19/ksiaze-z-podarszawskiego-schroniska-juz-w-domu-tymczasowym,818.html
to może warto zlokalizować te dwa psiulki goldenopodobne w Krzyczkach - może to też dla nich szansa?

Oczywiscie. Szukamy tez domu lub tymczasu dla tej suni z Krzyczek:
http://www.pomocgoldenom.fora.pl/inne-retrievery,30/mloda-labusia-w-schronie-w-krzyczkach-pilne,835.html

Posted

Tak o suni wiem.Oktawia mówi ,że strasznie płacze za człowiekiem i łapała jej dłoń przez kraty boksu.........
myśle o innych.....może sie coś dowiem .

Posted

[quote name='enia']
myśle o innych.....może sie coś dowiem .[/quote]

Gdyby sie cos udalo o nich dowiedziec, zalatwic zdjecia to byloby świetnie.

Posted

tak ona jest naprawdę:placz:-jeśli tam jeszcze będzie to zrobię jej zdjęcia-tam jest duża rotacja psów-są a drugiego dnia ich nie ma.
Psy którym robiłam zdjęcia pamiętam każdego-nawet jak nie ma numeru i poznam go.
Ta sunia jakby miała palce to by nie puściła ręki-tak mocno łapką oplotła:placz:

Posted

Jak dobrze, że Golduś już bezpieczny :multi:. Na forum goldkowym czytałam, że domki już się o niego "zabijają" :cool3:. Po tym co przeżył w schronie należy mu się domek najlepszy pod słońcem :lol: