Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 709
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wydaje mi się, że Kirusiowi potrzebne są koniecznie ogłoszenia i to wszędzie gdzie się tylko da! Na Dogo jest niestety za dużo zwierzaków w potrzebie aby można było liczyć na to, by ktoś go tu wypatrzył :-(. Cuda oczywiście się zdarzają, ale raczej nie należy na nie liczyć :shake:.
Trzeba by pomyśleć nad tekstem, wybrać zdjęcia, oraz ustalić osobę z którą ew. zainteresowani powinni się kontaktować i do roboty! :razz:
Agamika, jak bym spłodziła jakiś tekst, to mogła byś zrobić jedno z tych swoich wspaniałych ogłoszeń? :razz:

Posted

Ciotki jesteście wspaniałe! Słuchajcie tylko tak sobie to przemyślałam, poczytałam to i tamto i zmieniłam zdanie - Kiro raczej powinien być w domu, nie na zewnątrz, ze względu na stan jego stawów, żadna wilgoć, zimno itp.

Posted

No to jak bedzie treśc ogłoszenia, to wrzuce go w te kilka miejsc które znam (ale mało tego jest :oops: ) , i postaram sie ten plakacik wymyśleć , ale niew wiem na ile mi wyjdzie - :oops: .

Posted

paros p, pisałysmy jednoczesnie ;)

Gajowa , klikasz prawym przyciskiem myszy na banner Kira w czyims podpisie , nastepnie na "kopiuj" , wchodzisz w edycje podpisu , znowu klikasz prawymn przyciskiem ( tylko tak zeby nie na bannerze który juz masz, zeby nie wkleiło go wj jego miejsce ) klikasz na "wklej ". Powinno zadziałać

Posted

Oto tekścik do ogłoszeń :lol:

[FONT="Arial"]Kiro, owczarek niemiecki wyrzucony jak śmieć!!!

Patrząc w oczy starszego psa można wyczytać całą historię jego życia, poniewierki, bólu, zimna i głodu. Pamiętaj, że Ty też będziesz kiedy stary... Czy chciałbyś mieć takie życie jak ten pies... Czuć się nikim i odejść przez nikogo nie pamiętanym... ?

Wyrzucony jak śmieć, bo nie jest już młody i niedomagają jego stawy...
Kiro to starszy, około 10 letni pies, owczarek niemiecki. Jako samiec z krwi i kości jest trochę zadziorny w stosunku do innych psów.
Dobrze pilnuje terenu. To dobry stróż z charakterem, który na pewno będzie dobrze bronić swojego podwórka i swojego domu, mimo że jego stawy nie są już w najlepszym stanie.
Marzy mu się duży ogród, gdzie do woli mógłby chodzić i biegać - swoboda, a nie schroniskowy smutny kojec...
Został znaleziony w Wiśle, kilka miesięcy temu. Obecnie przebywa w schronisku, gdzie nie ma szans na polepszenie stanu swoich łapek. Do szczęścia potrzebuje ciepłego kąta, pełnej miski i ręki, która by go pogłaskała...
Kiro znajduje się w schronisku w Cieszynie, jednak jeśli znajdzie się dla niego dobry dom, możliwy jest dowóz psiaka do nowego domu.

W sprawie adopcji oraz bliższych informacji w tej sprawie można zasięgać u jego opiekunki:
tel. 603 244 518
mail: dea2@op.pl
[/FONT]

Posted

Strasznie się cieszę, że już jest napisany tekst ogłoszeń! :lol: Bo ja, muszę się przyznać w tajemnicy ;), strrrasznie nie lubię tworzyć takich dzieł, bo zawsze ryczę przy tym jak bóbr, zużywam kilogram chusteczek do nosa a na drugi dzień idę do pracy z zapuchniętymi oczami :-(

Agamika a gdzie będziesz wstawiała ogłoszenia, żebyśmy się nie zdublowały? :roll:

Posted

JustynaK o ja dzis pozwole Tobie podziałać z ogłoszeniami Kira , bo ja musze znalesc mój zeszyt w którym miałam pozapisywane strony :oops: i puzniej zobacze czy mam jeszcze jakies miejsce gdzie Ty go nie wrzuciłas

bo ja najczesciej ostatnio wrzyucam na gumtree poprostu :oops:

Posted

Kiruś w górę!
Dziś niestety chyba nie będę miała czasu powstawiać dalszych ogłoszeń, bo mam lekkie urwanie głowy... Mam na mini tymczasie ok. 3 miesięcznego szczeniola, którego moja szefówka znalazła jadąc dziś do pracy, kiedy to próbował popełnić samobójstwo rzucając się pod koła samochodów na drodze krajowej Wrocław-Poznań ;)