figa33 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 oj to musi być teraz dla niej ulga z tymi zębami, fajnie ,że jej to zrobiłaś jej juz chyba zawsze bedzie "cos tam" dolegać, mała bida taka Quote
Hanah Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 nic z tego nie wyszło, w dalszym ciągu sunia u mnie. Trnasport został odwołany. MOże w piątek pojedzie. POza tym rozchorowała się , to chyba jakieś przeziębienie. Kaszle strasznie, całą noc się dusiła. Byłam u weta, jutro znów ide na zastrzyk. Moja mam uszyła dla niej poslanko do nowego domu, ale jak widać nie mamy szczęścia na razie. Stan konta ślepki: wydane: 210zł, w tym: 40 RTG 120 zęby 20 podkłady 30 paliwo przyszło:248 36 - littlemy 112 - fona 100 - figa33 zostało: 38zł Po tym zabiegu z zębami to naprwdę jest rewelacyjna poprawa, sunia nie pluje w ogóle tymi zielonym paskudztwem z nosa. Pyszczek jest taki szczuplutki, chyba wyładniała trochę. Quote
fona Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 transport/ to ona nie jedzie blisko Ciebie do pani/ Quote
fona Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Hania prosi, zeby przekazac, ze: transport niedomówiony do krakowa sunia ma zapalenie gardła wet w poniedzialek zaplacila Hania 40 zł komp jej dziala Quote
LittleMy Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ojej, znow jakies komplikacje.... niech szybko zdrowieje Quote
Martecek Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 i jak się miewa sunia? pojechała już do tego domku?? napiszcie coś dziewczyny.... Quote
Hanah Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 przepraszam, ale padł mi komp, korzystam teraz gościnnie. Sunia pojechała, podróż była ok. Niunia mieszka w z innym psieskiem i kotem w pokoju. Pojechała razem ze swoją klatką, i tam ma posłanie i śpi sobie. Tęskniła za nami , ale już się przyzwyczaja i jest dobrze. Może często wychodzić na dwór bo ciągle ktoś jest w domu, więc niema problemu, jak tylko zaczyna się kręcić i jęczeć to od razu idzie na podwórko. Wszystko jest ok, jak tylko dostanę nowe zdjęcia to od razu je zamieszczę. Quote
fona Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 O, to fantastycznie. Ile dni juz sunia jest w nowym domku? No i gdzie w koncu - stracilam watek, z doskoku jestem na dogo teraz. Quote
figa33 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Bardzo się cieszę.Fajnie ,że mieszka w domku z ogródkiem. Quote
Worel Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 i jak sie miewa Sunieczka? czy sa jakies zdjecia z tych spacerkow ogrodkowych? Quote
Worel Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 czy cos wiadomo? jak sie Sunieczka sprawuje? co u Niej slychac? :roll: :roll: :roll: Quote
Hanah Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 z tego co wiem z rozmów telefonicznych to malutka ma się dobrze. Jest grzeczna, dogaduje się z innymi zwierzakami, jest kochana. wchodzi sama do klatki na spanko, ładnie je. Siusia na dworzu, bo daje znak, a że ciągle ktos jest w domu to mogą z nią często wychodzic na dwór. Mam nadzieję, że uda mi sie ją odwiedzić. Quote
maggiejan Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Szczęśliwe zakończenie smutnej historii... Hanah, poświęciłaś się dla tej kruszynki, ale warto było..:lol: Quote
Recommended Posts