Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nic z tego nie wyszło, w dalszym ciągu sunia u mnie. Trnasport został odwołany. MOże w piątek pojedzie.

POza tym rozchorowała się , to chyba jakieś przeziębienie. Kaszle strasznie, całą noc się dusiła. Byłam u weta, jutro znów ide na zastrzyk.
Moja mam uszyła dla niej poslanko do nowego domu, ale jak widać nie mamy szczęścia na razie.

Stan konta ślepki:
wydane: 210zł, w tym:

40 RTG
120 zęby
20 podkłady
30 paliwo

przyszło:248
36 - littlemy
112 - fona
100 - figa33

zostało: 38zł

Po tym zabiegu z zębami to naprwdę jest rewelacyjna poprawa, sunia nie pluje w ogóle tymi zielonym paskudztwem z nosa. Pyszczek jest taki szczuplutki, chyba wyładniała trochę.

Posted

Hania prosi, zeby przekazac, ze:

transport niedomówiony do krakowa
sunia ma zapalenie gardła
wet w poniedzialek
zaplacila Hania 40 zł
komp jej dziala

Posted

przepraszam, ale padł mi komp, korzystam teraz gościnnie.

Sunia pojechała, podróż była ok. Niunia mieszka w z innym psieskiem i kotem w pokoju. Pojechała razem ze swoją klatką, i tam ma posłanie i śpi sobie. Tęskniła za nami , ale już się przyzwyczaja i jest dobrze. Może często wychodzić na dwór bo ciągle ktoś jest w domu, więc niema problemu, jak tylko zaczyna się kręcić i jęczeć to od razu idzie na podwórko.
Wszystko jest ok, jak tylko dostanę nowe zdjęcia to od razu je zamieszczę.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

z tego co wiem z rozmów telefonicznych to malutka ma się dobrze. Jest grzeczna, dogaduje się z innymi zwierzakami, jest kochana. wchodzi sama do klatki na spanko, ładnie je. Siusia na dworzu, bo daje znak, a że ciągle ktos jest w domu to mogą z nią często wychodzic na dwór. Mam nadzieję, że uda mi sie ją odwiedzić.