Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kupiłam wczoraj paczkę psich , wiec na razie z nich korzystam.
Ostatnio z braku kupiłam właśnie kilka ludzkich, ale lipne sa, nie wsiąkaja dobrze właśnie firma seni to była. Sa cieniutkie i jak ona sika ogromną kałuże to ten mocz po prostu stoi w tym, nie wsiąka. A pse to rewelka, nie wiedziałm wczesniej ze jest cos takiego. Zobacze dalej jak sie skonczy ta paczka.
Mała ma przedłużony tymczas u mnie do końca marca, potem będe pracowac w firmie a nie w domu, wiec 10 godzin nie bedzie mnie w domu. A 10 godzin w klatce bez picia i zmieniania podkładów to katorga dla niej bedzie.

Posted

Podbijam sunkę, ktoś chętny.
Kto moze pomoc w ogłaszaniu jej.
Co mi sie zdaje ze to duze pragnienie było rzeczywiscie spowodowane bólem zebow, bo po lekach przeciwbolowych o wiele mnie j pije.
Nie ciesze sie na razie, zeby ni ebyło przedwczesnie, ale mam taka cicha nadzieje ze to pomoze.

Posted

Dzieki wtatara za kolejne allegro.

A props suni to zdaje mi sie ze ta duza ilośc picia to jednak spowodowana była jakimis dolegliwościami bólowymi, teraz po proszkach przeciwbólowych ona pije tyle co moje psy, więc w normie. Ten ból to pewnie zęby dają. Ale mimo mniejszej ilości picia sika dalej w domu:placz:

Posted

Dziękuje pieknie za ogłoszenia.

Sunia przestała szczekać kompletnie, więc jeśli będzie u kogos innego mozna ją samą zostawiać. Teraz po srodkach przecibólowych znacznie mniej pije, wiec i mniej sisia, chociaz dalej na podłoge, oprocz tego co na dworzu.

Posted

Chodzę z nia do weta. Byłyśmy juz 3 razy w ostatnim tygodniu. Za kazdym razem jest oglądana, dostawała te proszki przeciwbólowe i rzeczywiście mniej piła i tym samym mniej sikała. Ale to przedwczesna radość była, przez ostatnie 2 dni znów piła tyle samo co wcześniej, mimo leków. Zatem to nie dolegliwości bólowe powodyja wzmożone pragnienie. Będziemy teraz ją badać pod kątem nerek ponownie. Przez 4 dni pod rząd będe nosić jej siuski do analizy a potem badanie na cięzar właściwy po nie podawaniu picia przez 12 godzin. Trzeba sprawdzic czy to co pije wszystko przez nia przelatuje czy mocz sie zagęszcza. Jeśli sie zagęśżcza to ok a jeśli nie to jest problem. zobaczymy w przyszłyt tygodniu. Na dniach tez przesle aktualne rozliczenie. Sprzedałam kilka ksiązek i troche tez wydałam