LittleMy Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 gdzie jest numer konta bo nie moge znalezc? Quote
Hanah Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Bardzo chętnie mała pojedzie do dr Garncarza. Kiedy mozemy sie umowic, jak masz umowiony termin? Quote
Hanah Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 PO rtg - zwęzenie tchawicy o ok.50%, ale nie przeszkadza jej to w funkcjonowaniu, reszta stosownie do wieku, wiec w miare ok. Po USG - przewlekły stan zapalny pęcherza moczowego , średnio wyleczalny, raczej zaleczalny. - wątroba powiększona z cechami zwyrodnienia tłuszczowego. Krew - morfologia + podstawa biochemii w lab. psim: płtki krwi zawyżone, reszta ok. Quote
maggiejan Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Czyli nie jest dobrze, ale też nie tragicznie...? Jakiego leczenia potrzebuje malutka? Quote
Hanah Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 jutro idziemy do weta po leki, więc dam znaa, dzisiaj się zeszło ponad 3 godziny i juz sie nie wyrobiiłam Quote
LittleMy Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 przelalam wlasnie 184 zl z moich bazarkow . wszystkim za udzial bardzo dziekuje ! Quote
fona Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Piękna kwota! Hanah, to może karme malej - royal hepatic? Quote
ziutabenia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Hanah napisał(a):Bardzo chętnie mała pojedzie do dr Garncarza. Kiedy mozemy sie umowic, jak masz umowiony termin? Planuję pod koniec przyszłego tygodnia, odezwę sie ze trzy dni wcześniej. Quote
agata-air Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Jeśli udałoby sie zooperowac oczy a jest to wysoce prawdopodobne to operacje będzie wynosiła ok 2 tys... tak więc royal chyba poczeka do wizyty u Garncarza;/ Quote
LittleMy Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 a bazarek nadal aktywny - z kosmetykami avon i oriflame, link w podpisie Quote
Hanah Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Little bardzo dziękuje , pieniążki juz dotarły. Mała dostała furagin i methiovit na razie. Quote
Hanah Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 wczoraj zrobiłam szczochowi dodtakowy rtg czaszki, okazało sie ze zatoki zpchane. lewa boczna i czołowa. dostaje antybiotyk. Zrobiłam tez badanie moczu, potwierdziło zapalenie pęcherza. nadal leje, mam juz dosc. szukam domu z podwórkiem, lub przedsionkiem, gdzie mogłaby byc czesto na siii. Ona non stop posikuje. teraz jeszcze ta cieczka, moj Pikus sie ocknął i mam cyrk w domu, a od poniedziałku ide do pracy i zostawiam je same w domu. Z cieczka to pewnie z tydzien ze dwa jeszcze.Oprocz tego mokka moja dostaje poczatkowej depresji zazadrosci o pikusia, ktory molestuje szchocha. Mała moze najdłuzej zostac u mnie do konca miesiaca. To jest opcja max. Pomóżcie w ogłoszeniach. Quote
Hanah Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 ciotka co jedzie do dr Garncarza, jaki termin wizyty jest, jaki dzien bo ja musze zaplanowac, kto Ci ją da i ja odbierze od Ciebie. Ja juz bede pracowac. Quote
ziutabenia Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Hanah napisał(a):ciotka co jedzie do dr Garncarza, jaki termin wizyty jest, jaki dzien bo ja musze zaplanowac, kto Ci ją da i ja odbierze od Ciebie. Ja juz bede pracowac. Przyjadę do Żyrardowa zabrać sunieczkę i odwiozę ją. W poniedziałek uzgodnię i napiszę, czy wizyta będzie w najbliższy piątek, czy w sobotę, bo do dwóch psów podczas podróży, muszę mieć pomoc. Quote
Hanah Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 nie wiem z jakim psiakiem jedziesz, a slepka to jest bezproblemowa podczas podrozy. Jak ja połozysz tak spi cały czas. zapyta agaty - air czy nie ma transportera to w tym mozna ja przewiexc. Quote
LittleMy Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 a gdzie sunia juz ma ogloszenia? moze w tytule dac,ze prosba o ogloszenia? Quote
agata-air Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 myśle o tym transporterze i mam tylko duży dla kotów...ona jest mała. ale napewno bardzo stresowała sie w tym będzie Quote
ziutabenia Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Hanah napisał(a):... zapyta agaty - air czy nie ma transportera to w tym mozna ja przewiexc. Bardzo dziękuję za chęć pomocy, ale nie trzeba, w transporterkach, to dzikie koty przewożę. Pojedzie ze mną jeszcze jedna osoba, bo wygodniej i bezpieczniej, jak jeden człowiek ma pieczę nad jednym psem. Mam wprawę w przewożeniu psów, a i samochód jest dostosowany... Quote
Hanah Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 a propos ogłoszen . Szczoch jest na adopcje.org, psy i my, na stronie schronu i tutaj. Prosze o rozgłoszenie jej. Quote
fona Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 a tytuł "oddam szczocha w dobre rece"? ;) Quote
fona Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 no nie, naprawde to zrobilas?! teraz beda walic drzwiami i oknami Quote
LittleMy Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 allegro by sie przydalo. ja wstawie na gumtree, tam podobno duzo osob zaglada. a podasz linka do tych ogloszen, gdzie juz sa? to tekst skopiuje :) Quote
Recommended Posts