Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PO rtg - zwęzenie tchawicy o ok.50%, ale nie przeszkadza jej to w funkcjonowaniu, reszta stosownie do wieku, wiec w miare ok.

Po USG - przewlekły stan zapalny pęcherza moczowego , średnio wyleczalny, raczej zaleczalny.
- wątroba powiększona z cechami zwyrodnienia tłuszczowego.

Krew - morfologia + podstawa biochemii w lab. psim: płtki krwi zawyżone, reszta ok.

Posted

Hanah napisał(a):
Bardzo chętnie mała pojedzie do dr Garncarza. Kiedy mozemy sie umowic, jak masz umowiony termin?

Planuję pod koniec przyszłego tygodnia, odezwę sie ze trzy dni wcześniej.

Posted

wczoraj zrobiłam szczochowi dodtakowy rtg czaszki, okazało sie ze zatoki zpchane. lewa boczna i czołowa.
dostaje antybiotyk. Zrobiłam tez badanie moczu, potwierdziło zapalenie pęcherza.

nadal leje, mam juz dosc. szukam domu z podwórkiem, lub przedsionkiem, gdzie mogłaby byc czesto na siii. Ona non stop posikuje. teraz jeszcze ta cieczka, moj Pikus sie ocknął i mam cyrk w domu, a od poniedziałku ide do pracy i zostawiam je same w domu. Z cieczka to pewnie z tydzien ze dwa jeszcze.Oprocz tego mokka moja dostaje poczatkowej depresji zazadrosci o pikusia, ktory molestuje szchocha.

Mała moze najdłuzej zostac u mnie do konca miesiaca.
To jest opcja max.
Pomóżcie w ogłoszeniach.

Posted

ciotka co jedzie do dr Garncarza, jaki termin wizyty jest, jaki dzien bo ja musze zaplanowac, kto Ci ją da i ja odbierze od Ciebie. Ja juz bede pracowac.

Posted

Hanah napisał(a):
ciotka co jedzie do dr Garncarza, jaki termin wizyty jest, jaki dzien bo ja musze zaplanowac, kto Ci ją da i ja odbierze od Ciebie. Ja juz bede pracowac.

Przyjadę do Żyrardowa zabrać sunieczkę i odwiozę ją. W poniedziałek uzgodnię i napiszę, czy wizyta będzie w najbliższy piątek, czy w sobotę, bo do dwóch psów podczas podróży, muszę mieć pomoc.

Posted

nie wiem z jakim psiakiem jedziesz, a slepka to jest bezproblemowa podczas podrozy. Jak ja połozysz tak spi cały czas. zapyta agaty - air czy nie ma transportera to w tym mozna ja przewiexc.

Posted

Hanah napisał(a):
... zapyta agaty - air czy nie ma transportera to w tym mozna ja przewiexc.

Bardzo dziękuję za chęć pomocy, ale nie trzeba, w transporterkach, to dzikie koty przewożę. Pojedzie ze mną jeszcze jedna osoba, bo wygodniej i bezpieczniej, jak jeden człowiek ma pieczę nad jednym psem. Mam wprawę w przewożeniu psów, a i samochód jest dostosowany...