Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ok, dzieki za 30 zeta. jeszcze nie doszły, ale jak poszło przelewem interenetowym to powinny dojść dzisiaj.
zAbiore ją do weeta i potem Wam napiszę co z nią jest

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kropka jest chora na angine, ma ja już od jakiegoś czasu bo jest w stanie zaawansowanym.
Oprócz tego Kropka ma na przedniej lewej łapce kulkę - prawdopodobnie krwiak lub ropniak - nie wiadomo na 100% trzeba byłoby zapodac ślepego jasia i zobaczyć co jest w środku.
Oprócz tego ma zwyrodnienia w kręgosłupie- prawdopodnie spondyloza, trzeba zrobić RTG i ew. dalej leczyć.
Na dzień dzisiejszy mam na nią 22 zł ze sprzedaży książki na allegro, dzisiaj wydałam 30 zeta na atybiotyk i zastrzyk, w środę kolejny, więc proszę o datki na Kropkę.

Posted

Nie ma takiej opcji, to moze potrwac długo. Za długo
Ja mam 2 psy w kawalerce i nie ma szansy zeby ona została u mnie nawet na dłuzej, do znalezienia domu.
Licze na to ze zgłosi sie po nią właściciel, a jeśli nie to nie mam pomysłu co z nią zrobic. Moj TZ ma serdecznie dosc wszystkich zwierzaków co sie u nas przewijają i ma serdecznie dośc zaszczanej wiecznie podłogi i śmierdzącego samochodu. Sytuacja jest już podbramkowa. A nie chce wybierac

Posted

mysle, ze kilka dni pewnie spedziła na ulicy i mogła sie przeziebic, to juz starsza Pani, wic nie ma super odpowrności, poza tym nie przyzwyczajona pewnie do spania na dworzu

Posted

Hanah, napisz cos więcej o suczce, łatwiej ją będzie reklamować.. tzn, czy załatwia się na dworze czy prosi o spacer etc, jak się odnosi do innych zwierząt. Czy piszczy zostawiona...

Posted

Sunia umie chodzić na smyczy.
Jak z nią na czas nie wyjde to zrobi w domu, bez najmniejszego oporu, ale jesli wychodzi na dwór często to wszystko gra.
Nie piszczy jak zostaje sama.
Na psy i suki reaguje obojętnie, jakby ich nie było.
W ogóle się nie narzuca. Gdyby nie to ze musze z nią wychodzić na dwór i lezy w przejsciu to nie widac ze jest pies w domu.

Ma jeden fetysz - moze szczekac przez godzinke w środku nocy.

Je mało, ma u mnie diete bo jest zapasiona okrutnie.

Ładnie wchodzi po schodach, ale znosze ja na rękach. Musiałaby się przyzwyczaić. U mnie są duże schody i ona spada, dlatego się boi. Jest lekka ok 5kg

Posted

Sunia dostaje antybiotyk i jest troche lepiej, ale kasel nie ustepuje. Po wstepnym badaniu osłuchhowym należy zbadać serce, raczej ma z nim probolemy.
Potrzeba zrobić RTG i ekg. Niestety nie mam na to pieniędzy i sunia nie bedzie na razie leczona.