Shetanka Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Vida napisał(a):A ma ktoś jakieś filmiki czy coś, gdzie są pokazane te wszystkie figury? :) Bo ostatnio się trochę zainteresowałam MP, chociaż zdaję sobie sprawę, że może to być już ciut za późno ;) Na konkursach MP raczej nie ma wszystkich figur :evil_lol: tylko 2-4, zależy od sędziego. Trzeba by było poszperać na youtube ;) Quote
Zuza i Noddy Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Vida napisał(a):Aha, rozumiem :) A ma ktoś jakieś filmiki czy coś, gdzie są pokazane te wszystkie figury? :) Bo ostatnio się trochę zainteresowałam MP, chociaż zdaję sobie sprawę, że może to być już ciut za późno ;) W którymś temacie o MP było dużo rozrysowany, to był temat chyba Figury obowiązujące na MP czy coś takiego. Ja mogę zeskanować ci z któregoś katalogu, chociaz tam jest troszkę nie wyraźnie to pokazane. A za późno nigdy nie jest (no chyba ze po 18), ja zaczęłam jak miałam 15 lat ;) Quote
Kilche Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Zuza, jakbyś mogła to bardzo bym prosiła o zeskanowanie. :) Quote
Zuza i Noddy Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Vida napisał(a):Zuza, jakbyś mogła to bardzo bym prosiła o zeskanowanie. :) Napisz mi na gg maila to postaram się to zrobić jeszcze dzisiaj ;) Quote
Ana04 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Napisz mi na gg maila to postaram się to zrobić jeszcze dzisiaj ;) Zuza, a mogłabyś mi też przesłać? ;) Quote
Zuza i Noddy Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Ana04 napisał(a):Zuza, a mogłabyś mi też przesłać? ;) Pewnie, dajcie tylko maile to powysyłam jak tylko zeskanuje. Quote
Ana04 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Pewnie, dajcie tylko maile to powysyłam jak tylko zeskanuje. Dziękuję. :loveu: papierkowa@onet.eu Quote
Kilche Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Tu masz maila, kaka32@interia.pl Bo Twojego gg nie mam. ;] Z góry dzięki. ^^ Quote
Recommended Posts