psiorka111 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Hej :P Chciałabym wiedzieć w jakich miejscowościach i kiedy odbywają się wystawy "CHAMPION OF CHAMPIONS" i kogo na nie ciągnjie ;];] Pozdrawiam ;) Quote
Elitesse Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 kiedys byly w Radomiu jednak od wielu lat ta wystawa co roku odbywa sie w lutym w Lesznie Quote
*hania Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ja będę :multi: Jakoś nigdy nie miałam odwagi zgłosić psa ale zawsze musi być ten pierwszy raz :evil_lol: Quote
psiorka111 Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 *hania napisał(a):Ja będę :multi: Jakoś nigdy nie miałam odwagi zgłosić psa ale zawsze musi być ten pierwszy raz :evil_lol: Będziesz?? No to 3mam kciuki :) Ja w Lesznie mieszkam więc będę na pewno xDxD Tylko czy w innych miastach też się odbywają?? Quote
psiorka111 Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Elitesse napisał(a):kiedys byly w Radomiu jednak od wielu lat ta wystawa co roku odbywa sie w lutym w Lesznie Tak. Już naprawdę od wielu lat xD. Włąściwie to odkąd pamiętam... Quote
maga18 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 w Polsce jest raz w roku Champion of Champion`s - i chyba wszedzie tak jest - w Czechach i na Słowacji... wiec mozesz sie wybrac na podboj zagranicznych ringów ;) Quote
dorotal Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Na Wegrzech, Chorwacji, Ukrainie i Bulgarii tez sa. W Krajach baltyckich nie ma. Quote
psiorka111 Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 maga18 napisał(a):w Polsce jest raz w roku Champion of Champion`s - i chyba wszedzie tak jest - w Czechach i na Słowacji... wiec mozesz sie wybrac na podboj zagranicznych ringów ;) ja niestety nie podbijam ringów xDja oglądam psy podbijające ringi ;) Quote
Recommended Posts