Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiadomo! U HebaNovej full service. Od przyjęcia pod dach, po znalezienie domku. Tylko, że do sterylki Józi niestety nikt się nie dorzucił.:placz: A kosztowała dużo.:placz:

Posted

pozwolę sobie zacytować domek

Hej :lol: Józia bardzo dobrze się czuje, zmieniła imię na Zuzia :razz: Jest bardzo kochana i mądra :loveu: Trochę się bała na początku i siedziała koło moich nóg, ale potem siedziała już na kolankach. Spała już w łóżku w ciekawych pozycjach i pochrapywała sobie :cool3: Dzisiaj podobno już tak łapczywie nieje, dostała kosteczke Pedigree Rask to zjadła sobie połowe, lubi być przykryta kocykiem :lol: , pilnuje domu. Nawet pierwsze próby zabawy były :-o. W kuchni jest już kierowniczką:diabloti::evil_lol:

i co zazdrościcie? :lol::cool3:;):multi::loveu:

AMIKAT, dobra duszo, zmień tytuł wątku

Gwiazdeczka Zuzinka - witaj cudowy domku !!!

Posted

Jasne.... ale fajnie. Kiedy wiozłam ja z tego upiornego domu od jej parszywka własciciela - to marzyłam ze będzie szczęśliwa, kochana i dla kogoś najwazniejsza...
I co - mówisz i masz!

Posted

wklejam znowu cytat bo sie nie mogłam powstrzymać

:lol: Zuzinka coraz bardziej zaskakuje. Je wszystko nawet gotowaną pietruszke i seler :crazyeye: Umie już podać nawet łapkę :loveu: Bawi się latając po całym domu i zwijając dywanik :eviltong: Skacze jak zając i fajnie siedzi kucając na tylnych łapkach jak surykatka normalnie :cool3: Wita jak się rano wstaje, straaasznie lubi się przytulać:loveu: Bardzo mądrą sunią jest szybko się uczy:loveu: Coś się boi papierosów ucieka jak się weźmie paczkę lub zapali i nielubi jak się dotyka prawe uszko :-( Zauważyłam ostatnio, że ma kawałeczek uszka jakby przypalone czy coś bo niema w tym miejscu sierści napewno jej krzywde robili w to uszko:-(:-(:-(... Teraz w domu jest duuuużo weselej:multi::multi::multi:

Posted

T prawda niestety.... jej "opiekun" - Boze mój ! to kawał drania ..... Być moze ja przypalali... kto wie....
Ważne jest to ze terazjest w raju, u siebie i szczęśliwa......
Wygłaskajcie ją odemnie, wykochajcie . Powiedzcie ze jest potrzebana i WASZA!!!!!!

Posted

:) Jaki ten świat mały :). Okazało się, że znam nowych właścicieli Józi-Zuzi. To fajny domek będzie, jest! I rzeczywiście ma problem z zarejestrowaniem się na dogo. Próbują już od 2 lutego, bezskutecznie. Z różnych kont pocztowych. I nic :(. Pisałam już nawet w tej sprawie to Admina i Margo, ale odzewu ZERO :(.

Posted

domek pisze:

Zuzia już zaklimatyzowana :lol: wie, że najlepiej się śpi na poduszeczce:diabloti: Teraz już ślicznie je delikatnie bierze z ręki jedzenie i ślicznie wszystko gryzie, już się tak niespieszy :multi: Boczki jej powoli nabierają kształtów :cool3: Bardzo lubi wychodzić na polko obskakuje strasznie nie da się normalnie człowiekowi ubrać :diabloti: Ale jej pozycje z wyciągniętymi na boki tylnymi łapami jak żaba nic nieprzebije :megagrin::megagrin:

:loveu::loveu::loveu::loveu: