Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jagusię roboczo nazywamy Józią, tak do niej chyba bardzoej pasuje :lol:
z pannicy robi się spryciara, ostatnio jak nas dłuzej nie było skonsumowała tubkę linomagu wybuszowaną z łazienki :crazyeye::evil_lol: ale poza tym 100% grzeczności

Posted

a u mnie kolejna bieda, suczka młodziusieńka szczeniacka, latała na mojej ulicy od wczoraj, dzis udało mi się ją złapać. zaraz założę jej wątek.
to coś a'la jack russel terrier, waży około 5-6 kilo

Posted

ona jest u mnie od 10 minut jak na razie wszyscy żyją, heban ma harem :diabloti: wszyscy się wąchają i próbują bawić, ale naprawdę nie mogę mieć w domu 3 psów,czwarty w ogrodzie :shake:pliiiiis pilnie domek potrzebny

Posted

ona jest taka kochaniutka, mowię wam, dziś byli moi rodzice w odwiedzinach, wcale się nie bała tylko pozwoliła pogłaskać, a potem zasiadła na swoim tronie koszyczkowym i dumnie spoglądała na gości, w domu już żadnych wpadek czystościwych od dawna nie było. cud miód dziewczyna !!!

Posted

Hebanowa! Ty to masz rękę ! ale ona wypiekniała! A jak odważnie patrzy w obiektyw!!!

JEdna rodzinka z Bytomia Pani + maż około 40 lat majacy szukaja małego pieska. To córka mojej przyjaciólki. Ogladaja dfotki Jagusi! Moze akurat!

Posted

oj tak tak domek bardzo potrzebny bo jeszcze trochę i jej nie oddam, fajna sie dziewucha zrobiła taka przymilna, a byście widziały jak sie potrafi sprytnie przytulać. włazi przednimi łapami na kolana i główkę hyc na bok i się przytula przodem ciałka :loveu: