amikat Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='HebaNova']mam nadzieję że nie pochwalę dnia przed zachodem słońca... ale dzisiejszy dzień to pełen sukces czystościowy. Jagusia została dziś sama na 6 godzin i spała sobie cały czas. nic nie zniszczyła i nie zostawiła pamiątek na podłodze :loveu: dobrej nocki życzymy wszytkim ciociom;)[/quote] Hebanowa - jesteś aniołkiem..... ale Ty przecież o tym wiesz.... Quote
diabelkowa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 a z allegro nic :( nie chce nic mowic ale moze ten pan chce uspic czujnosc a potem znowu sie zapije i bedzie tak jak dawniej mam nadzieje ze sie myle*... *ostatnio na szczescie caly czas sie myle:evil_lol: Quote
amikat Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Byłam wczoraj wieczorem znowu. Zawiozłam mu worek karmy. Sąsiadka czuwa. Zobaczymy. Suka bezwzględnie była w strasznym stanie. Konieczne było odebranie. Co do psa ja nie mam takiej pewności. W końcu nasza rolą jest także edukowanie prawda? Mam głęboką nadzieję ze los tego psa poprawi sie na stałe. Jeżdżę tam co 2-3 dni. Zobaczymy. Wsparcie na leczenie i szczepienia Jagusi, sterylke bardzo mile widziane. PROSZĘ o POMOC!!! Quote
HebaNova Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 mało ciotek nas odwiedza, nie ma się komu chwalić że Jagusia znów miała czyściutki dzien, mam nadzieję, że to juz bedzie standard :loveu: poza tym robi się dziewczyna coraz odważniejsza, pcha się na kolana, robi się zazdrosna o Hebana, powoli zasiedla jego koszyczek :eviltong: zdecydowanie woli ludzkie damskie towarzystwo, z moim TZ owszem, wyjdzie na dwór, ale pogłaskać się nie pozwala, odsuwa się dyskretnie i wytrzeszcza oczy Quote
maciaszek Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Czyli przydałby się domek pełen pań :). Quote
amikat Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Szykamy Pani dla Jagusi!!!! Myślę ze nalezy ja wysterylizować. Czy mozęlmy liczyć na pomoc? Grosz do grosza a bedzie kokosza - pomocy! Quote
HebaNova Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 myślę że jak Jagusia przytyje ze 3 kilo będzie gotowa do sterylki, akurat mamy czas żeby uzbierać całą kwotę Quote
amikat Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 opieka społeczna zainteresowana sprawą ustaliła ze dziewczyna - córka - powinna zgłaszac sie na terapię dzienna a tego nie robi. Teraz wiedzą gdzie moze przebywać, mam nadziję ze jej pomogą.... Quote
amikat Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 U małej ok ale starylka sie kroi i podtuczyc trzeba. Fajna z niej sunia! Quote
HebaNova Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Jagusia szuka domku z panią która jej pozwoli wchodzić do łóżka i będzie ją rozpuszczać, trzymać na kolanach i gdzie będzie mogła żebrać przy stole. spacerki na smyczy bardzo wskazane (lubi i nie ciągnie) i uczenie bawienia się zabawkami. inny piesek może być, ale musi się lubić bawić, ma byc mniejszy od niej (bo dużego się będzie bać) ale ma jej we wszystkim ustępować. pan też może być, ale ma jej nie zaczepiać i nie wołać (bo się wstydzi), no najwyżej karmić smakołykami. nowy domek musi być przygotowany na częste wychodzenie na siku na dwór, co 3-4 godziny i co 12 godzin rano i wieczorem na koopke (spacerowanie do skutku) i wtedy nie będzie żadnej wpadki czystościowej. musi domek lubić Jagusiowe pilnowanie i szczekanie antyzłodziejowe, za to będzie się śmiał z kilkudziesięciu stójek dziennie (zaglądanie na stół i do wanny) Jagusia nic nie niszczy więc domek nie musi się bać że coś będzie pożarte. O kotach i o dzieciach Jagusia nie ma wyrobionego zdania. przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. Quote
diabelkowa Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 dzis sie skonczyla aukcja cegielkowa... nikt nic nie kupil:placz: Quote
amikat Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Ja jej robie aukcje na allegro! Tramwajowa suinia jedzie do domu w srodę - właśnie dzięki allegro. Hebanowa - biorę Twoje opisy doo aukcji - ok? Quote
amikat Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Allegro Jagusi! http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=297432624 Quote
HebaNova Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 dzieki kochana cioteczko, obys miala dobrą rękę :loveu: Quote
amikat Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Dobrą rekę do domków to masz TY!!! Quote
HebaNova Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 coraz bardziej lubi mojego TZ, przekonała się że facet też może pogłaskać i pomiziać :loveu: ale nie ma to jak pchać sie na kolanka do cioci :lol: Quote
maciaszek Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 A jest jakiś odzew z ogłoszeń? Ktokolwiek w ogóle się interesuje? Quote
amikat Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 2 osoby piszłay meile. Zastanaiwają sie. Jedna rodzina jest z dąbrowy górniczej!!! Quote
Recommended Posts