Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciotka się zgłasza :)
Ogłoszenie do rozwieszania mogę zrobić dzisiaj. Na allegro ogloszę go we wtorek, środę najpóźniej - muszę najpierw zapłacić poprzednie ogłoszenia, a krucho w tej chwili z kasą, jak tylko spłynie coś z faktur już wysłanych do klientów to od razu go ogłoszę.

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

prawdopodobnie ma zwykłe allegro :)
bardziej skuteczne jest wyróżnione, ale za to się niestety płaci
za to różnica w oglądalności jest ogromna, często nawet 10 razy więcej osób ogląda
postaram się wrzucić mu też ogłoszenia na inne serwisy chociaż i tak allegro jest najbardziej oglądane

Posted

I ja tu trafiłam :)
Poogłaszam jak tylko będę w domu.

Ciotki ale nie rozumiem o czym tu mowa, jak wygląd odstrasza? przecież ten pies jest piękny! taki wyjątkowy :loveu: no rewelacja. ma taką śliczną słodką mordkę i taki poważny się wydaje.

Posted

poogłaszamy go bez obaw ;) świat się dowie jaki cud pies się marnuje za kratkami. Może nie mam gustu może nie wiem co ładne ale moim zdaniem to prześliczny pies a uwierzcie nie mówię tak o każdym

Posted

Olena84 napisał(a):
Selenga a jaka jest cena tego wyroznionego?

Full wypas to jest ok. 50 zł, dokładnie to zależy od ilosci zdjęć i innych drobnych opłat, 49 zł płaci się za opcje wyróżniające.
Ja na ogół wystawiam z nieco mniejszym zestawem wyróżnień co kosztuje 20 zł + normalne opłaty za wystawienie przedmiotu i zdjęcia.
Nie jest to dużo przy jednym ogłoszeniu, ale mnie się w tym miesiącu uzbierało ich trochę i moje konto to odczuje boleśnie, dlatego muszę poczekać aż coś na konto spłynie, bo jak nie zapłacę to mi zablokują nowe ogłoszenia.