ALMA2 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Ja nie mogłam się zalogować na dogo od kilku dni. Czy Wy mieliście ten sam problem. I oczywiscie czekamy na realacje o szkoleniu i tak ogólnie co słychać. Quote
Wola Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 i ja od kilku dni miałam z tym problem... dopiero udało mi się wejść. Quote
agulenka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 no wlasnie mialam ten sam problem. za nic nie moglam zalogowac sie na dogo. szkolenie zaczynamy w sobote, bo ostatnio thor byl totalnie niedysponowany. w zeszlym tygodniu napedzil nam starcha, bo wyszedl sobie z domu i nie bylo go przez ponad 4 godziny. poruszylam niebo i ziemie zeby go znalezc a on po prostu wrocil do domu jak mial juz dosyc wolnosci i zglodnial oczywiscie. od tamtego momentu drzwi u nas w domu zamykamy na zamek, bo pies radzi sobie z klamka doskonale:-) Quote
agulenka Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 u nas nic nowego. Thor od czasu do czasu ma rewolucje zoladkowe, zezerl kanape do konca a teraz przesladuje koty :-) Z powodu kilku moich wyjazdow sluzbowych musielismy zrezygnowac na razie z tresury. Zla o to jestem jak nie wiem co, ale nie bylo innego wyjscia :-( Pozatym Thor ma juz swoich przyjaciol wsrod psiej gawiedzi w skaryszaku. Zreszta uwilbia tam chodzic, tylko ta paskudna pogoda utrudnia wszystko. Az sie wierzyc nie chce, ze on jest z nami od 7 tygodni. Zdaje sie jakby byl tu od zawsze. Zreszta, moim zdaniem to nie ten sam pies, ktorego przygarnelismy ze schroniska. Jest super pogody, czasmi glupkowaty ale uroczy. Np,: wczoraj wyrzucilismy porwana kanape- miejsce odpoczynku psa, wiec Thor rezolutnie wcisnal sie na moj fotel, gdzie lapy i leb zwisaly mu tuz nad podloga :-) Jesli na forum jest ktos z warszawy to bardzo chetnie zaaranzuje spotkanie z gwiada tego watku- nieodplatnie oczywiscie, autografy tez pewnie beda;-) Quote
GrubbaRybba Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Super, że wszystko dobrze się układa. :) Musimy się kiedyś spotkać, ale ja jakoś mało czasu mam. W weekendy mnie ostatnio nie ma, bo o dziwo wszyscy moi znajomi biorą masowo śluby, a ja szaleję na weselach. Za kilka tygodni jednak szaleństwo się skończy. Wtedy się odezwę i koniecznie uskutecznimy spacerek po parku. :razz: Quote
ocelot Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 ZUZANNA11 napisał(a):Małżeństwo -> rodzina -> pies...:) Zuza to nie koniecznie tak:diabloti: Quote
ocelot Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Wola napisał(a):ej Ciotka, pies to też rodzina :eviltong: Oczywiście, że rodzina;), ale żeby mieć psa, niekoniecznie trzeba związek małżeński zakładać chyba:evil_lol: Quote
GrubbaRybba Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Cioteczki, wystawiłam na allegro pierwsze obroże zrobione przez Taks.:loveu: Obroże na średnie i duże psiaki. Wszystkie ręcznie robione. Istne dzieła sztuki. Tu są linki. Zapraszam na zakupy :smile:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=372029395 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=372004637 Quote
ZUZANNA11 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 ocelot napisał(a):Oczywiście, że rodzina;), ale żeby mieć psa, niekoniecznie trzeba związek małżeński zakładać chyba:evil_lol: Rodzina bez psa, to nie rodzina...:razz: Quote
Wola Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 dokładnie :eviltong: żeby rodzina była wystarczy ludź i pies :eviltong: Quote
agulenka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Wola napisał(a):dokładnie :eviltong: żeby rodzina była wystarczy ludź i pies :eviltong: A czy jeden "ludz", dwa koty i pies to tez rodzina? mam nadzieje, ze tak, bo u mnie szukuja sie zmiany wlkasnie w tym kierunku i nie chcialabym stracic statusu rodziny :-P Quote
ocelot Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 agulenka napisał(a):A czy jeden "ludz", dwa koty i pies to tez rodzina? mam nadzieje, ze tak, bo u mnie szukuja sie zmiany wlkasnie w tym kierunku i nie chcialabym stracic statusu rodziny :-P I to chyba dość liczna... Wszystko ok? Quote
ANETTTA Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 ZUZANNA11 napisał(a):Rodzina bez psa, to nie rodzina...:razz:zgadzam sie w 1000000000000% do kompletu trzeba miec futrzaka duzego małego ale zywego Quote
ANETTTA Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 agulenka napisał(a):A czy jeden "ludz", dwa koty i pies to tez rodzina? mam nadzieje, ze tak, bo u mnie szukuja sie zmiany wlkasnie w tym kierunku i nie chcialabym stracic statusu rodziny :-Pto rodzina na 100% Quote
agulenka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 ocelot napisał(a):I to chyba dość liczna... Wszystko ok? Czy O.K. to nie wiem. Eddie wyprowadza sie na poczatku tygodnia. Quote
Wola Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Rodzina pierwsza klasa. mimo zmian (nie wnikam czemu) rodzina to rodzina. Quote
ocelot Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 tak, ja to mam spaczone już podejście, bo mi rodzina to od razu z dziećmi się kojarzy + rzecz jasna pies:evil_lol: Quote
agulenka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 czy macie jakis pomysl na Thorowe klopoty zoladkowe? Od kiedy jest z nami jada tylko ryz, kurczaka i marchewke, zgodnie z zaleceniami weta a mimo wszystko ma takie biegunki, ze nie wiem co mam z tym zrobic. HELP! Quote
Recommended Posts