Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przez najblizsze trzy miesiace kazda sobota i niedziela rano zarezerwowane sa na psie szkolenia. W tygodniu bedzie trudno ale po zakonczonym szkoleniu, z wielka przyjemnoscia

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

On-ki siedzą, była chętna na dziewczynę z kwarantanny, ale odebrał ją właściciel.
Przybyły nowe psy, jeden ubył przy mnie, z boksu obok Skoczka.
dwa szkraby zabrane na dt.
Ostatnio cisza w adopcjach, ale cały czas czekam na odzew z ogłoszeń.
Sara tak się nauczyła ostatnio, że boczkiem do głaskania od razu się kładła, jak mnie zobaczyła.

Posted

ludzie sa okropni. Moze by sie tak zdecydowali do jasnego gwinta i przestali zawracac glowe. Albo w jedna albo w druga. Tak, to jest pies ze schroniska, pewnie niewiele potrafi i moze nie jest to twoj wymarzony chart rosyjki ale jak juz sie nim raz zainteresowalas to albo do przodu albo zapomnij o temacie, odpusc. Ludzie mnie draznia

Posted

Dokładnie tak jest. wydaje się często ludziskom, że pies ze schroniska powinien być mądry, nauczony wszystkiego i zdrowy.
a na to nie ma reguły niestety.:shake:
Zresztą sama wiesz. To jest wyzwanie. Do końca nie da się przewidzieć reakcji Thora przecież?
Przy czym on to jeszcze masa, siła, a taka Sara? Toż to tycie.

Posted

:roflt:To sie uśmiałam z tego obsikania. :roflt: Eddie mnie znienawidzi, że namówiłam was na Thora. :evil_lol: Niezłe jaja. :D

Mój pies kiedyś obsikał mojego tatę. Tata zrywał chwasty w ogrodzie, a Tofik podbiegł i nasikał mu na plecy. Myślałam, ze tata go rozszarpie, a ja stałam jak wryta i wyłam ze śmiechu. Tofik natomiast był zachwycony z powodu tego, co zrobił.

Posted

agulenka napisał(a):
Thor znowu na antybiotykach....
We wtorek byl super chory, dzis juz duzo lepiej. Ufff...

Oj... złe wieści... :shake:
Co mu jest? Aga, napisz coś więcej...

Kurczę, mam wyrzuty sumienia... może bez sensu, ale jakoś czuję się odpowiedzialna za choroby Thora, jego złe zachowanie, niszczenie, itd... :niewiem:

Trzymajcie się! :calus:

Posted

Co tam u Was?

Sara ma dom, al nie wiem jaki, bo to adopcja schroniskowa, kierownik mówi, że dobry.
Jakoś smutno mi było bez niej, wiem, że to egoistyczne...
Na adopcję Thora byłam przygotowana i wiem co u niego, a u Saruni nie.
Nie wiedziałam, że tak do tych psiaczków się przywiążę.

Posted

odkrylismy zrodlo chorob wszelakich. Otoz moj durny pies wyjadal wszystko to co koty pozostawily w swojej kuwecie. We czwartek dostal ostatnia serie antybiotykow i mam nadzieje, ze na tym konic jego zoladkowych przypadlosci.

Posted

To faktycznie durnota jedna:evil_lol: A jak odkryliście jego skłonności do kociej kuwety?:diabloti:

Sarcia w domku, został jeszcze Skoczus i mam następnego faworyta Dyzia.

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Oj... złe wieści... :shake:
Co mu jest? Aga, napisz coś więcej...

Kurczę, mam wyrzuty sumienia... może bez sensu, ale jakoś czuję się odpowiedzialna za choroby Thora, jego złe zachowanie, niszczenie, itd... :niewiem:

Trzymajcie się! :calus:

Aga, no co Ty opowiadasz!?! Wstydz sie! jakie wyrzuty sumienia? generalnie jest fajnie tylko czasami cos nam sie popierniczy i wtedy jak w dym wale do Was bo znacie mojego psa dluzekj niz ja i czuje sie zobowiazana po pierwsze dac Wam znac co sie swieci a po drugie pozalic sie na parszywy los. A jak jest fajnie, to jest fajnie i zazwyczaj zapominam o tym napisac. Moje wina, przepraszam Obiecuje byc mniej selektywna w przekazywaniu informacji:loveu:

Posted

agulenka napisał(a):
Aga, no co Ty opowiadasz!?! Wstydz sie! jakie wyrzuty sumienia? generalnie jest fajnie tylko czasami cos nam sie popierniczy i wtedy jak w dym wale do Was bo znacie mojego psa dluzekj niz ja i czuje sie zobowiazana po pierwsze dac Wam znac co sie swieci a po drugie pozalic sie na parszywy los. A jak jest fajnie, to jest fajnie i zazwyczaj zapominam o tym napisac. Moje wina, przepraszam Obiecuje byc mniej selektywna w przekazywaniu informacji:loveu:

Aguś, możesz się nam wyżalać. Co dwie głowy to nie jedna i zawsze coś poradzimy, a przynajmniej postaramy się. Służymy też wsparciem. :calus:

No i oczywiście czekamy też na dobre wiadomości. ;)