agulenka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 przez najblizsze trzy miesiace kazda sobota i niedziela rano zarezerwowane sa na psie szkolenia. W tygodniu bedzie trudno ale po zakonczonym szkoleniu, z wielka przyjemnoscia Quote
ocelot Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Dobra będziemy czekać i na relację ze szkoleń i na wizytę Quote
agulenka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 a co w schronie? jak tam te przecudne ONeczki? Quote
ocelot Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 On-ki siedzą, była chętna na dziewczynę z kwarantanny, ale odebrał ją właściciel. Przybyły nowe psy, jeden ubył przy mnie, z boksu obok Skoczka. dwa szkraby zabrane na dt. Ostatnio cisza w adopcjach, ale cały czas czekam na odzew z ogłoszeń. Sara tak się nauczyła ostatnio, że boczkiem do głaskania od razu się kładła, jak mnie zobaczyła. Quote
agulenka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 a co z Sara? jakis ruch w interesie?zainteresowanie? Quote
ocelot Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Agnieszka dostała maila, ale już drugiego nie. teraz znów odezwała się dziewczyna co wcześniej chciala Sarę, ale na ile to poważne nie wiem.:shake: Quote
agulenka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 ludzie sa okropni. Moze by sie tak zdecydowali do jasnego gwinta i przestali zawracac glowe. Albo w jedna albo w druga. Tak, to jest pies ze schroniska, pewnie niewiele potrafi i moze nie jest to twoj wymarzony chart rosyjki ale jak juz sie nim raz zainteresowalas to albo do przodu albo zapomnij o temacie, odpusc. Ludzie mnie draznia Quote
ocelot Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Dokładnie tak jest. wydaje się często ludziskom, że pies ze schroniska powinien być mądry, nauczony wszystkiego i zdrowy. a na to nie ma reguły niestety.:shake: Zresztą sama wiesz. To jest wyzwanie. Do końca nie da się przewidzieć reakcji Thora przecież? Przy czym on to jeszcze masa, siła, a taka Sara? Toż to tycie. Quote
GrubbaRybba Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 :roflt:To sie uśmiałam z tego obsikania. :roflt: Eddie mnie znienawidzi, że namówiłam was na Thora. :evil_lol: Niezłe jaja. :D Mój pies kiedyś obsikał mojego tatę. Tata zrywał chwasty w ogrodzie, a Tofik podbiegł i nasikał mu na plecy. Myślałam, ze tata go rozszarpie, a ja stałam jak wryta i wyłam ze śmiechu. Tofik natomiast był zachwycony z powodu tego, co zrobił. Quote
ANETTTA Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ale jajja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agulenka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Thor znowu na antybiotykach.... We wtorek byl super chory, dzis juz duzo lepiej. Ufff... Quote
ocelot Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 A co mu teraz jest? Dalej biegunka i wymioty? Nauczył się już sam zostawać w domku? Quote
GrubbaRybba Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 agulenka napisał(a):Thor znowu na antybiotykach.... We wtorek byl super chory, dzis juz duzo lepiej. Ufff... Oj... złe wieści... :shake: Co mu jest? Aga, napisz coś więcej... Kurczę, mam wyrzuty sumienia... może bez sensu, ale jakoś czuję się odpowiedzialna za choroby Thora, jego złe zachowanie, niszczenie, itd... :niewiem: Trzymajcie się! :calus: Quote
ocelot Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Co tam u Was? Sara ma dom, al nie wiem jaki, bo to adopcja schroniskowa, kierownik mówi, że dobry. Jakoś smutno mi było bez niej, wiem, że to egoistyczne... Na adopcję Thora byłam przygotowana i wiem co u niego, a u Saruni nie. Nie wiedziałam, że tak do tych psiaczków się przywiążę. Quote
agulenka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 odkrylismy zrodlo chorob wszelakich. Otoz moj durny pies wyjadal wszystko to co koty pozostawily w swojej kuwecie. We czwartek dostal ostatnia serie antybiotykow i mam nadzieje, ze na tym konic jego zoladkowych przypadlosci. Quote
ocelot Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 To faktycznie durnota jedna:evil_lol: A jak odkryliście jego skłonności do kociej kuwety?:diabloti: Sarcia w domku, został jeszcze Skoczus i mam następnego faworyta Dyzia. Quote
agulenka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Eddie przylapal go w porze lunchu z pyskiem pelnym zwirku i czegotamjeszcze Quote
agulenka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Oj... złe wieści... :shake: Co mu jest? Aga, napisz coś więcej... Kurczę, mam wyrzuty sumienia... może bez sensu, ale jakoś czuję się odpowiedzialna za choroby Thora, jego złe zachowanie, niszczenie, itd... :niewiem: Trzymajcie się! :calus: Aga, no co Ty opowiadasz!?! Wstydz sie! jakie wyrzuty sumienia? generalnie jest fajnie tylko czasami cos nam sie popierniczy i wtedy jak w dym wale do Was bo znacie mojego psa dluzekj niz ja i czuje sie zobowiazana po pierwsze dac Wam znac co sie swieci a po drugie pozalic sie na parszywy los. A jak jest fajnie, to jest fajnie i zazwyczaj zapominam o tym napisac. Moje wina, przepraszam Obiecuje byc mniej selektywna w przekazywaniu informacji:loveu: Quote
GrubbaRybba Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 agulenka napisał(a):Aga, no co Ty opowiadasz!?! Wstydz sie! jakie wyrzuty sumienia? generalnie jest fajnie tylko czasami cos nam sie popierniczy i wtedy jak w dym wale do Was bo znacie mojego psa dluzekj niz ja i czuje sie zobowiazana po pierwsze dac Wam znac co sie swieci a po drugie pozalic sie na parszywy los. A jak jest fajnie, to jest fajnie i zazwyczaj zapominam o tym napisac. Moje wina, przepraszam Obiecuje byc mniej selektywna w przekazywaniu informacji:loveu: Aguś, możesz się nam wyżalać. Co dwie głowy to nie jedna i zawsze coś poradzimy, a przynajmniej postaramy się. Służymy też wsparciem. :calus: No i oczywiście czekamy też na dobre wiadomości. ;) Quote
agulenka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 A do nas nikt nie zaglada!!! BUUUUU.... Czujemy sie porzuceni i zapomnienie przez wszytskich. Quote
ocelot Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Już się poprawiamy, ale to my czekamy na relację;););) Quote
GrubbaRybba Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Agusiu, mam nadzieję, że wszystko OK. :loveu: Quote
ocelot Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Co tu taka cisza? Agnieszka prosimy o wiadomości;) Quote
Recommended Posts