ocelot Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 agulenka napisał(a):kochana, a moze zdjelabys go tak juz z tego banerka, co?:mad: Przed chwilą to robiłam z wielką przyjemnością. Teraz muszę sobie znaleźć nowy. Nawet mam faworyta, ale on nie ma banerków. Quote
ocelot Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 A i czekam na relację cały czas, jak tam z kocurkami idzie? Acha a weterynarzowi jak się piesio podobał? Co mówił? Quote
Selenga Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ocelot napisał(a):Przed chwilą to robiłam z wielką przyjemnością. Teraz muszę sobie znaleźć nowy. Nawet mam faworyta, ale on nie ma banerków. a który to? może mu banerek zrobię? Quote
agata51 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 agulenka napisał(a):...psi dezodorant, bo w dalszym ciagu smierdzi przeokrutnie... A dlaczego po prostu go nie wykąpiecie? Quote
Wola Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Kanapowiec nam się zrobił :evil_lol: tylko pozazdrościć psiaka. Quote
ZUZANNA11 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Agata...p.Agnieszka wykąpała Thora, lecz to prawie nie pomogło, bo psiak w schronie długo był i mocno niucha...:razz: Quote
ocelot Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Selenga']a który to? może mu banerek zrobię? To zapraszam na wątek: Sary www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106959, albo Skoczka www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106362 I dziękuję Quote
GrubbaRybba Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Agnieszko, super wieści. :multi: Fajnie, że się chłopak wyluzował. :evil_lol: No cóż, kanapą trzeba się dzielić. U mnie też tak jest. Ostatnio z rodzicami doszliśmy do wniosku, że przydałyby się nam przynajmniej 2 kanapy, bo jak cała menażeria zalegnie, to i kanapa i fotele zajęte. Można tylko na podłodze posiedzieć. :diabloti: Nie mogę sie już doczekać, jak przyjadę do ciebie, aby Thora obejrzeć. :) Podobno w przyszłym tygodniu pod koniec ma być 18 stopni. Piękna pogoda na wspólny spacerek. :razz: Czekam też na zdjęcia, aby zobaczyć tego szczęściarza. Aha, jedziesz do schronu w następny weekend? Co ty na to, abym zabrała się z tobą? Quote
Olena84 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Właścicielko przystojniaka, ja to samo miałam ze swoją - smrodek - i okazało sie że ma grzyba i pani wet. dała szampon, 3 razy mycie co chyba pare dni, i pachnie i sie błyszczy teraz:). A swoją drogą mam wrażenie że Thor to wiedział, że domek na niego czeka, bo siedział w schronie tak cichutko jakby wiedział że nie musi nikogo z przychodzących nawoływać, bo domek już blisko:), super.. Quote
agata51 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Oj, te schroniskowe smrodki - strasznie długo się psiaka trzymają. Jak Thor pochodzi na spacerki, wytarza się w trawie, zmoknie na deszczu - wywietrzeją. Pozdrowienia dla Thora, Agnieszki i Eddiego. Quote
Wola Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 oj wiem co znaczy smrodek psi :evil_lol: gdy moja sunia postanowiła zrobić sobie perfumerie w starej rybce nawet dwie kąpiele nie wywabiły tego aromatu. I dokładnie tak jak pisze Agata ;) trochę tarzania trochę wiaterku i wywietrzała;) Quote
agulenka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Agnieszko, super wieści. :multi: Fajnie, że się chłopak wyluzował. :evil_lol: No cóż, kanapą trzeba się dzielić. U mnie też tak jest. Ostatnio z rodzicami doszliśmy do wniosku, że przydałyby się nam przynajmniej 2 kanapy, bo jak cała menażeria zalegnie, to i kanapa i fotele zajęte. Można tylko na podłodze posiedzieć. :diabloti: Nie mogę sie już doczekać, jak przyjadę do ciebie, aby Thora obejrzeć. :) Podobno w przyszłym tygodniu pod koniec ma być 18 stopni. Piękna pogoda na wspólny spacerek. :razz: Czekam też na zdjęcia, aby zobaczyć tego szczęściarza. Aha, jedziesz do schronu w następny weekend? Co ty na to, abym zabrała się z tobą? wybieram sie prawdopodobnie w niedziele, bo w sobote jedziemy z Eddiem i Thorem na weekend w lesnych ostepach:razz: Jesli niedziela Ci pasuje, to z najwieksza przyjemnoscia. Daj tylko znac o ktorej i skad Cie odebrac. Quote
agulenka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 A na spacerek zapraszam jak najbardziej. W tygodniu to dopiero ok.17.30. Chyba. ze w ktorys weekend bo wszyskie sa zarezerwowane na spacerki po Skaryszaku, czesanie, tarmoszenie i ganianie za pilka. Zreszta, jesli ktos z moich okolic to z najwieksza przyjemnoscia przedstawie jej/ jemu Thora we wlasnej osobie- jakze majeststycznej osobie, ze dodam:cool1: Wczoraj znowu bylismy u weta bo piguly na odrobaczanie spowodowaly u psa taka beigunke, ze nie nadazalismy z nim wychodzic, ale dzis wszysto zdaje sie byc juz O.K. Poza tym koty ciagle w sypialni, ale z coraz wieksza ciekawoscia wygladaja przez dzwi, kiedy te sa uchylone. Jeszcze tydzien moze dwa i powinny sie do widoku niedzwiedzia w przedpokoju przyzwyczaic. Quote
ocelot Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 To koty sie go boją!!!!!!!!!!!!!! A Thor zwraca na nie uwagę? Quote
agulenka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Dzis jest sadny dZien dla moich zwierzakow. Po dniach odosobnienia drzwi do sypialniu stanely otworem... Koty powoli zaczynaja przechadza sie po domu, pies lezy na przedpokoju przy drzwiach a ja mam oczy dookola glowy, pilnujac zeby nikomu nic sie nie stalo. jak narazie jest O.K. ale jak bedziemy wychodzili z domu to koty beda musialy wrocic z powrotem do sypialni Quote
ocelot Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Zdecydowanie dla nichw sypialni będzie bezpieczniej:evil_lol: Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Quote
ZUZANNA11 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Też mam taka nadzieję. Dobrze, że koty były pierwsze, jeśli koty są pierwsze w domu to podobno nie dochodzi do konfliktów...:) Quote
GrubbaRybba Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 agulenka napisał(a):wybieram sie prawdopodobnie w niedziele, bo w sobote jedziemy z Eddiem i Thorem na weekend w lesnych ostepach:razz: Jesli niedziela Ci pasuje, to z najwieksza przyjemnoscia. Daj tylko znac o ktorej i skad Cie odebrac. Oczywiście, że pasuje. :) Jedzie jeszcze Papudraczek. Mam nadzieję, że Ocelot też się pojawi. Gdyby wszystko wypaliło i byśmy pojechały w 4 baby, to może kierownika dałby nam pospacerować z psiakami. :lol: Quote
GrubbaRybba Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Fajnie, że Thor nie reaguje na koty, a koty się oswajają. Dobrze, że wszystko się układa. Mam nadzieję, że się jakoś dogadamy w niedzielę. Może nawet po lub przed schroniskiem podjechałabym do ciebie. Zobaczymy. Quote
GrubbaRybba Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Co słychać u Thora? A wracając do wyjazdu...Papudraczek też jedzie w niedzielę do Tomaszowa. Agnieszko, co ty na to, abyśmy się umówiły w trójkę i pojechały razem? Zabierzemy przy okazji karmę dla szczeniąt. Zrobimy zrzutkę na paliwo, zawsze wyjdzie taniej. Quote
Wola Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 wielka wyprawa :) oby wypaliła i spacerki się udały ;) Quote
ocelot Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Wyprawa, jak nie przymierzając Hobbitów z pierścieniem;) Agnieszka co tam u Was nowego, ciekawego? Quote
agulenka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 u nas troche srednio. Thor choruje na cos. Dzis bylismy u weta, dostal antybiotyki i pobrali mu krew do badan. Obawiam sie ze nici z lesnych ostepow w ten weekend.:-( Quote
agulenka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Co słychać u Thora? A wracając do wyjazdu...Papudraczek też jedzie w niedzielę do Tomaszowa. Agnieszko, co ty na to, abyśmy się umówiły w trójkę i pojechały razem? Zabierzemy przy okazji karmę dla szczeniąt. Zrobimy zrzutkę na paliwo, zawsze wyjdzie taniej. Wszystko zalezy od samopoczucia Thora. Do soboty wlacznie bedzie dostawal antybiotyki domiesniowo. Jesli bedzie O.K. i Eddie zgodzi sie z nim zostac sam to z mila checia z Wami pojade. Quote
ocelot Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Agnieszka ale co się dzieje? Na co jest chory? Jakie objawy? Przyjechać do nas możesz w każdy weekend, więc o ten się nie martw. Quote
Recommended Posts