Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agulenka napisał(a):
kochana, a moze zdjelabys go tak juz z tego banerka, co?:mad:

Przed chwilą to robiłam z wielką przyjemnością. Teraz muszę sobie znaleźć nowy.
Nawet mam faworyta, ale on nie ma banerków.

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ocelot napisał(a):
Przed chwilą to robiłam z wielką przyjemnością. Teraz muszę sobie znaleźć nowy.
Nawet mam faworyta, ale on nie ma banerków.

a który to? może mu banerek zrobię?

Posted

Agnieszko, super wieści. :multi: Fajnie, że się chłopak wyluzował. :evil_lol: No cóż, kanapą trzeba się dzielić. U mnie też tak jest. Ostatnio z rodzicami doszliśmy do wniosku, że przydałyby się nam przynajmniej 2 kanapy, bo jak cała menażeria zalegnie, to i kanapa i fotele zajęte. Można tylko na podłodze posiedzieć. :diabloti:

Nie mogę sie już doczekać, jak przyjadę do ciebie, aby Thora obejrzeć. :) Podobno w przyszłym tygodniu pod koniec ma być 18 stopni. Piękna pogoda na wspólny spacerek. :razz:

Czekam też na zdjęcia, aby zobaczyć tego szczęściarza.

Aha, jedziesz do schronu w następny weekend? Co ty na to, abym zabrała się z tobą?

Posted

Właścicielko przystojniaka, ja to samo miałam ze swoją - smrodek - i okazało sie że ma grzyba i pani wet. dała szampon, 3 razy mycie co chyba pare dni, i pachnie i sie błyszczy teraz:). A swoją drogą mam wrażenie że Thor to wiedział, że domek na niego czeka, bo siedział w schronie tak cichutko jakby wiedział że nie musi nikogo z przychodzących nawoływać, bo domek już blisko:), super..

Posted

Oj, te schroniskowe smrodki - strasznie długo się psiaka trzymają. Jak Thor pochodzi na spacerki, wytarza się w trawie, zmoknie na deszczu - wywietrzeją. Pozdrowienia dla Thora, Agnieszki i Eddiego.

Posted

oj wiem co znaczy smrodek psi :evil_lol: gdy moja sunia postanowiła zrobić sobie perfumerie w starej rybce nawet dwie kąpiele nie wywabiły tego aromatu. I dokładnie tak jak pisze Agata ;) trochę tarzania trochę wiaterku i wywietrzała;)

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Agnieszko, super wieści. :multi: Fajnie, że się chłopak wyluzował. :evil_lol: No cóż, kanapą trzeba się dzielić. U mnie też tak jest. Ostatnio z rodzicami doszliśmy do wniosku, że przydałyby się nam przynajmniej 2 kanapy, bo jak cała menażeria zalegnie, to i kanapa i fotele zajęte. Można tylko na podłodze posiedzieć. :diabloti:

Nie mogę sie już doczekać, jak przyjadę do ciebie, aby Thora obejrzeć. :) Podobno w przyszłym tygodniu pod koniec ma być 18 stopni. Piękna pogoda na wspólny spacerek. :razz:

Czekam też na zdjęcia, aby zobaczyć tego szczęściarza.

Aha, jedziesz do schronu w następny weekend? Co ty na to, abym zabrała się z tobą?

wybieram sie prawdopodobnie w niedziele, bo w sobote jedziemy z Eddiem i Thorem na weekend w lesnych ostepach:razz:
Jesli niedziela Ci pasuje, to z najwieksza przyjemnoscia.
Daj tylko znac o ktorej i skad Cie odebrac.

Posted

A na spacerek zapraszam jak najbardziej. W tygodniu to dopiero ok.17.30. Chyba. ze w ktorys weekend bo wszyskie sa zarezerwowane na spacerki po Skaryszaku, czesanie, tarmoszenie i ganianie za pilka. Zreszta, jesli ktos z moich okolic to z najwieksza przyjemnoscia przedstawie jej/ jemu Thora we wlasnej osobie- jakze majeststycznej osobie, ze dodam:cool1:
Wczoraj znowu bylismy u weta bo piguly na odrobaczanie spowodowaly u psa taka beigunke, ze nie nadazalismy z nim wychodzic, ale dzis wszysto zdaje sie byc juz O.K.
Poza tym koty ciagle w sypialni, ale z coraz wieksza ciekawoscia wygladaja przez dzwi, kiedy te sa uchylone. Jeszcze tydzien moze dwa i powinny sie do widoku niedzwiedzia w przedpokoju przyzwyczaic.

Posted

Dzis jest sadny dZien dla moich zwierzakow. Po dniach odosobnienia drzwi do sypialniu stanely otworem... Koty powoli zaczynaja przechadza sie po domu, pies lezy na przedpokoju przy drzwiach a ja mam oczy dookola glowy, pilnujac zeby nikomu nic sie nie stalo. jak narazie jest O.K. ale jak bedziemy wychodzili z domu to koty beda musialy wrocic z powrotem do sypialni

Posted

agulenka napisał(a):
wybieram sie prawdopodobnie w niedziele, bo w sobote jedziemy z Eddiem i Thorem na weekend w lesnych ostepach:razz:
Jesli niedziela Ci pasuje, to z najwieksza przyjemnoscia.
Daj tylko znac o ktorej i skad Cie odebrac.

Oczywiście, że pasuje. :)
Jedzie jeszcze Papudraczek. Mam nadzieję, że Ocelot też się pojawi.
Gdyby wszystko wypaliło i byśmy pojechały w 4 baby, to może kierownika dałby nam pospacerować z psiakami. :lol:

Posted

Fajnie, że Thor nie reaguje na koty, a koty się oswajają. Dobrze, że wszystko się układa.

Mam nadzieję, że się jakoś dogadamy w niedzielę. Może nawet po lub przed schroniskiem podjechałabym do ciebie. Zobaczymy.

Posted

Co słychać u Thora?

A wracając do wyjazdu...Papudraczek też jedzie w niedzielę do Tomaszowa. Agnieszko, co ty na to, abyśmy się umówiły w trójkę i pojechały razem?
Zabierzemy przy okazji karmę dla szczeniąt. Zrobimy zrzutkę na paliwo, zawsze wyjdzie taniej.

Posted

u nas troche srednio. Thor choruje na cos. Dzis bylismy u weta, dostal antybiotyki i pobrali mu krew do badan. Obawiam sie ze nici z lesnych ostepow w ten weekend.:-(

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Co słychać u Thora?

A wracając do wyjazdu...Papudraczek też jedzie w niedzielę do Tomaszowa. Agnieszko, co ty na to, abyśmy się umówiły w trójkę i pojechały razem?
Zabierzemy przy okazji karmę dla szczeniąt. Zrobimy zrzutkę na paliwo, zawsze wyjdzie taniej.

Wszystko zalezy od samopoczucia Thora. Do soboty wlacznie bedzie dostawal antybiotyki domiesniowo. Jesli bedzie O.K. i Eddie zgodzi sie z nim zostac sam to z mila checia z Wami pojade.