Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla takiego dnia warto żyć.
Edi pojechał do domku.
Tak szczęśliwego psa nie widziałam jeszcze. mam masę zdjęć. Więcej napiszę wieczorem, bo lecę na imieniny do rodziców.
On biegał, śmiał się, tarzał, no widok zostanie do końca życia

Posted

[quote name='ZUZANNA11']Już nigdy przystojniaku nie zaznasz zimna...!!!:loveu:[/quote]
oby oby był najszczesliwszym psem ............................:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

się poryczałam...
a wiadomo może jak p. Agnieszka znalazła Ediego?
nie gniewajcie się cioteczki, że pytam, ale przy tej ilości nieszczęść chciałoby się wiedzieć jaka metoda bywa skuteczna...

Posted

To i ja się przyznam, że oczy mi się dziwnie wilgotne zrobiły (a nieczęsto mi się to zdarza). Tak się cieszę, że to właśnie Edi!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

Pani Agnieszka pisała mi że znalazła go na animalia.pl ;) a ja zabieram się za usuwanie tych ogłoszeń bo już teraz nie są potrzebne ;)

Posted

[quote name='ocelot']Dla takiego dnia warto żyć.
Edi pojechał do domku.
Tak szczęśliwego psa nie widziałam jeszcze.[B] mam masę zdjęć[/B]. Więcej napiszę wieczorem, bo lecę na imieniny do rodziców.
On biegał, śmiał się, tarzał, no widok zostanie do końca życia[/quote]

nam chodzi o te fotki :)

Posted

Witajcie cioteczki i wujaszkowie:-)
Edi, ktorego nowie imie to Thor, czuje sie swietnie w nowym domku. Nie wiem jeszcze co moje koty na jego przybycie, bo sa zamkniete w sypialni. Mam nadzieje, ze w ciagu najblizszy kilku dni wszystko ulozy sie poprawnie, jesli nie swietnie.
Pies jest rozkoszny. Na takiego olbrzyma ma w sobie cala mase szczeniecego uroku, ktory probuje wykorzystywac w przeroznych sytuacjach, co zazwyczaj konczy sie lekkimi obrazeniami ciala u obdarowanego pieszczota:-)
Musze leciec z nim na dwor.
Do pozniej
Aga

Posted

Dzwoniłam do mnie Ocelot. Jest odcięta od netu i z tego powodu w rozpaczy. Prosiła mnie bym wrzuciła info w jej imieniu.

Pani Agnieszko przeogromne podziekowania za Pani serce i cud, jaki za Pani sprawą stał się udziałem Ediego. Dała mu Pani nowe życie i darowała jego sens. :loveu: :loveu: :loveu:

Zacytuję słowa Ocelot: "Edi nie mógł lepiej trafić. Pani Agnieszka to Chodzący Cud i Anioł w jednej osobie. Jestem zachwycona i szczęśliwa, że Edi trafił własnie do domu Pani Agnieszki".