ZUZANNA11 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Może...kierownik się zgodzi, no przecież tu chodzi o adopcje psa, i to w dobre ręce...trzymam kciuki...:) Quote
ANETTTA Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 EDI do gory ....oby wszystko bylo ok trzymam kciuki ........:shake::shake: Quote
Olena84 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 kurcze, jesli tak jest jak ta Pani mowi, to Edi miałby raj, oby sie udalo:) Quote
GrubbaRybba Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Myślę, że Ediemu byłoby tam bardzo dobrze. Oby się wszystko udało!!! Kciuki zaciśnięte! Quote
ocelot Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Dla takiego dnia warto żyć. Edi pojechał do domku. Tak szczęśliwego psa nie widziałam jeszcze. mam masę zdjęć. Więcej napiszę wieczorem, bo lecę na imieniny do rodziców. On biegał, śmiał się, tarzał, no widok zostanie do końca życia Quote
Folen Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Przecudna wieść!! Edi szczęścia w nowym domu!! Quote
ZUZANNA11 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Już nigdy przystojniaku nie zaznasz zimna...!!!:loveu: Quote
ANETTTA Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='ZUZANNA11']Już nigdy przystojniaku nie zaznasz zimna...!!!:loveu:[/quote] oby oby był najszczesliwszym psem ............................:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
ANETTTA Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 zmiencie tytuł mysle ze zrobicie to z przyjemnoscią co????i czekamy na fotki Quote
ANETTTA Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Olena84']Normalnie łzy mam w oczach..[/quote] a ja wciąż nie wierze ...boks ediego napewno pusty ....bez niego :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Selenga Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 się poryczałam... a wiadomo może jak p. Agnieszka znalazła Ediego? nie gniewajcie się cioteczki, że pytam, ale przy tej ilości nieszczęść chciałoby się wiedzieć jaka metoda bywa skuteczna... Quote
agata51 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 To i ja się przyznam, że oczy mi się dziwnie wilgotne zrobiły (a nieczęsto mi się to zdarza). Tak się cieszę, że to właśnie Edi!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Wola Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Pani Agnieszka pisała mi że znalazła go na animalia.pl ;) a ja zabieram się za usuwanie tych ogłoszeń bo już teraz nie są potrzebne ;) Quote
majqa Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Klucha w gardle....Mój Boże, Edi...a jednak...:loveu: Quote
majqa Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Dajmy nowemu domkowi złapać chwilę oddechu...wiem jak to jest...myśli się kategoriami psiaka, a nie fotek. :loveu: Quote
Selenga Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='ocelot']Dla takiego dnia warto żyć. Edi pojechał do domku. Tak szczęśliwego psa nie widziałam jeszcze.[B] mam masę zdjęć[/B]. Więcej napiszę wieczorem, bo lecę na imieniny do rodziców. On biegał, śmiał się, tarzał, no widok zostanie do końca życia[/quote] nam chodzi o te fotki :) Quote
majqa Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Selenga']nam chodzi o te fotki :)[/quote] To niech Wam chodzi!!!!!!!!!!!! :multi: :loveu: :multi: :razz: ;) :razz: Quote
agulenka Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Witajcie cioteczki i wujaszkowie:-) Edi, ktorego nowie imie to Thor, czuje sie swietnie w nowym domku. Nie wiem jeszcze co moje koty na jego przybycie, bo sa zamkniete w sypialni. Mam nadzieje, ze w ciagu najblizszy kilku dni wszystko ulozy sie poprawnie, jesli nie swietnie. Pies jest rozkoszny. Na takiego olbrzyma ma w sobie cala mase szczeniecego uroku, ktory probuje wykorzystywac w przeroznych sytuacjach, co zazwyczaj konczy sie lekkimi obrazeniami ciala u obdarowanego pieszczota:-) Musze leciec z nim na dwor. Do pozniej Aga Quote
majqa Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Dzwoniłam do mnie Ocelot. Jest odcięta od netu i z tego powodu w rozpaczy. Prosiła mnie bym wrzuciła info w jej imieniu. Pani Agnieszko przeogromne podziekowania za Pani serce i cud, jaki za Pani sprawą stał się udziałem Ediego. Dała mu Pani nowe życie i darowała jego sens. :loveu: :loveu: :loveu: Zacytuję słowa Ocelot: "Edi nie mógł lepiej trafić. Pani Agnieszka to Chodzący Cud i Anioł w jednej osobie. Jestem zachwycona i szczęśliwa, że Edi trafił własnie do domu Pani Agnieszki". Quote
Recommended Posts