GrubbaRybba Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Na allegro prawie nikt się Edim nie interesuje. W ciągu 10 dni aukcji, tylko 109 wyświetleń. To bardzo mało. Dziś nawet proponowałam Ediego pani zainteresowanej dużym psem. Odmówiła, bo nierasowy. K... ludziom się w głowach pomieszało. A piękny pies czeka i Bóg jeden wie, jak jeszcze długo będzie tam siedział. :angryy: Quote
ocelot Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ależ on prawie rasowy, wg kierownika ktoś chciał z niego na siłę zrobić kaukaza Quote
GrubbaRybba Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 ocelot napisał(a):Ależ on prawie rasowy, wg kierownika ktoś chciał z niego na siłę zrobić kaukaza Dobrze, że nie yorka. :evil_lol: Czasem zastanawia mnie kierownik i jego wiedza o psach. On przecież ciągle twierdzi, ze husky obcina się uszy. :razz: A Edi tułów i pupę ma z ONka. Głowę - dla mnie do ON z CAO. Uszy obcięte, jak u CAO. Quote
Herspri Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Może w tytule lepiej napisać zamiast prawie ONek - mix ON z CAO ;) może ściągnie miłośników obu ras :loveu: Quote
ANETTTA Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 a moze zmienic tytuł na kaukaz i znjada sie milosnicy kaukazów Quote
Herspri Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Najlepiej napisać york z rodowodem :diabloti: ehhehheheh taki żarcik ;) Ediemu przydałby się napewno jakiś spacerek, póki co wirtualnie na pierwszą Quote
ocelot Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Nie ulega, że jego "właściciel" sądził, że jest rasowy. Uszy obcięte. A tak wogóle to on trochę yorka przypomina:diabloti: Quote
Herspri Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 ocelot napisał(a):A tak wogóle to on trochę yorka przypomina:diabloti: Prawda ? Trochę gabaryty większe ale ma cztery łapy, ogon, czarny nosek itd. a jakby dostał coś na porost sierści to by można mu niedługo kucyka takiego fajnego zrobić :loveu::diabloti: :D A tak na poważnie, przeglądałam dział przygarnę psa ale tam to jest tragedia, nic dla Ediego tam nie ma :shake: Quote
Herspri Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Właśnie zrobiłam Ediemu ogłoszenie na adopcje.org. Trzymaj się piesku ! Quote
ocelot Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Herspri napisał(a):Właśnie zrobiłam Ediemu ogłoszenie na adopcje.org. Trzymaj się piesku ! Dziękujemy, jemu musi się w końcu udać Quote
Herspri Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 ocelot napisał(a):Cioteczki, a może ktoś mógłby Ediemu porobić dużo ogłoszeń? Porobię ogłoszenia gdzie tylko dam radę ;) Winduj do góry Edi :loveu: Quote
GrubbaRybba Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Edi ma allegro i alegratkę. Jeśli możecie porobić więcej ogłoszeń, będę wdzięczna. Wklejam też nowe zdjęcia Ediego z alaskanem, z którym obecnie przebywa w boksie. Quote
GrubbaRybba Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Nikt nie zajrzał, aby zobaczyć nowe zdjęcia Ediego. :( Quote
ocelot Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Zajrzą, zajrzą... Ktoś go musi wypatrzeć i pokochać Quote
Natussiaa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 smutny ten nasz Edi..:-( domek szybko potrzebny.. Quote
ocelot Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Smutny, a najbardziej powala to, że jak wszystkie psiaki garną się do głasków, do krat, to on tak na końcu, z z niewiarą podchodzi... Quote
ANETTTA Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 ja nie pamietam on ma allegro moze trzeb amu zrobic Quote
GrubbaRybba Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Edi ma obserwatora na allegro. Oby to był ktoś sensowny. :thumbs: Quote
Herspri Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 więc kciuki trzymamy za domek :loveu: Quote
Natussiaa Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Edi ma obserwatora na allegro. Oby to był ktoś sensowny. :thumbs: :kciuki::kciuki: Quote
GrubbaRybba Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Byłam w schronie. Edi nadal tam jest. :placz: Nikt biedaka nie chce. Nikt się nim nie interesuje. :placz: Quote
ANETTTA Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 kurcze co jest taki piekny psiak i czeka caly czas .... Quote
Herspri Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 No Edi pokazuj się na pierwszej:razz: Quote
Recommended Posts