Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Edi, idziemy na spacerek na pierwszą. Szczerze powiedziawszy, ręce mi opadają. Ta taki wspaniały pies, zrównoważony i kochany, do tego młody i ładny i nie ma chętnych. Przez tydzień na allegro około 200 wejść na aukcję. (Czasem tyle jest jednego dnia.) Na wątku tylko "stali" bywalcy. Nie rozumiem, dlaczego tak się dzieje. :shake:

Posted

rybon36 napisał(a):
jakiego jest wzrostu i jaki jest jego stosunek do innych zwierzxąt?

Wzrost - trochę większy od ONka, a mniejszy od CAO.

Stosunek do innych zwierząt - szczerze, trudno powiedzieć. W tomaszowskim schronie nie można wyprowadzać psów z boksów. W boksie Edi przebywa z dwoma dużymi psami. Ogólnie, jak go obserwowałam, to nie reagował na nie. Gdy jednak za bardzo go potrącały, biegając i szczekając, jednemu pokazał zęby, a tamten się od razu uspokoił. Nie było to jednak agresywne. Raczej ostrzegawcze.

Posted

Biedny Edi, aukcja na allegro się skończyła i nikt, absolutnie nikt się nie odezwał. :-(

W sobotę postaram się być w schronie. Może zrobię nowe zdjęcia. Może dowiem się więcej o Edim.

Posted

ocelot napisał(a):
Bo ludziska ślepe i głupie...

Prawdę rzeczesz Kochana. :p

Aniu, idziesz może do schronu w sobotę. Ja się wybieram i mogę po ciebie podjechać. Idę na krótko, tak na godzinkę. Chcę porozmawiać o stronie i o niektórych psach, m.in. o Edim i benku.

Posted

ocelot napisał(a):
Ja w sobotę pracuję, chyba, że o 14.00 zabrałabyś mnie z pracy. Z kier. można się spróbować umówić, żeby poczekał, bo on chyba do 14.

Aniu, jak kierownik zaczeka, to ja mogę cię zabrać z pracy. Nie ma sprawy. Czy zadzwoniłabyś do kierownika i spytała, czy możemy pojawić się po 14?