GrubbaRybba Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Podniosę jeszcze raz... może wreszcie ktoś zauważy biedaka. Quote
GrubbaRybba Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 ocelot napisał(a):Ech nie mamy siły przebicia Ja też. Szkoda, że nikt tu nie zagląda :( Edi jest taki piękny. :loveu: Quote
ocelot Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 A jakie spojrzenie, on patrzy prosto w serce... Quote
GrubbaRybba Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Edi, idziemy na spacerek na pierwszą. Szczerze powiedziawszy, ręce mi opadają. Ta taki wspaniały pies, zrównoważony i kochany, do tego młody i ładny i nie ma chętnych. Przez tydzień na allegro około 200 wejść na aukcję. (Czasem tyle jest jednego dnia.) Na wątku tylko "stali" bywalcy. Nie rozumiem, dlaczego tak się dzieje. :shake: Quote
GrubbaRybba Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Nawet nie mam już siły podnosić... :placz: Quote
Natussiaa Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 MaxSta napisał(a):Podnosimy Edka. wreszcie ktoś nowy Ediego zauważył:lol::cool3: Quote
ZUZANNA11 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Dziewczyny jak się takiego psa "podnosi"?Bardzo bym chciała go hopnąć ale może mi któś podpowiedzięc jak .... Quote
rybon36 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 jakiego jest wzrostu i jaki jest jego stosunek do innych zwierzxąt? Quote
GrubbaRybba Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 rybon36 napisał(a):jakiego jest wzrostu i jaki jest jego stosunek do innych zwierzxąt? Wzrost - trochę większy od ONka, a mniejszy od CAO. Stosunek do innych zwierząt - szczerze, trudno powiedzieć. W tomaszowskim schronie nie można wyprowadzać psów z boksów. W boksie Edi przebywa z dwoma dużymi psami. Ogólnie, jak go obserwowałam, to nie reagował na nie. Gdy jednak za bardzo go potrącały, biegając i szczekając, jednemu pokazał zęby, a tamten się od razu uspokoił. Nie było to jednak agresywne. Raczej ostrzegawcze. Quote
GrubbaRybba Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Biedny Edi, aukcja na allegro się skończyła i nikt, absolutnie nikt się nie odezwał. :-( W sobotę postaram się być w schronie. Może zrobię nowe zdjęcia. Może dowiem się więcej o Edim. Quote
GrubbaRybba Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 ocelot napisał(a):Bo ludziska ślepe i głupie... Prawdę rzeczesz Kochana. :p Aniu, idziesz może do schronu w sobotę. Ja się wybieram i mogę po ciebie podjechać. Idę na krótko, tak na godzinkę. Chcę porozmawiać o stronie i o niektórych psach, m.in. o Edim i benku. Quote
ocelot Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Ja w sobotę pracuję, chyba, że o 14.00 zabrałabyś mnie z pracy. Z kier. można się spróbować umówić, żeby poczekał, bo on chyba do 14. Quote
GrubbaRybba Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 ocelot napisał(a):Ja w sobotę pracuję, chyba, że o 14.00 zabrałabyś mnie z pracy. Z kier. można się spróbować umówić, żeby poczekał, bo on chyba do 14. Aniu, jak kierownik zaczeka, to ja mogę cię zabrać z pracy. Nie ma sprawy. Czy zadzwoniłabyś do kierownika i spytała, czy możemy pojawić się po 14? Quote
ocelot Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Za jakiś czas szykuje się dom dla psa. Co prawda w budzie i w kojcu, ale może przekonam do Ediego? Nie zapeszamy, niech dojrzeją;) Quote
Recommended Posts