GrubbaRybba Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [FONT=Trebuchet MS]AKTUALIZACJA: Edi jest już po zabiegu kastracji i czeka na dom. Więcej zdjęć Ediego na stronie 9, 14, 18, 26, 28. _________________________________________________ [/FONT][FONT=Trebuchet MS] Dziś chciałabym przedstawić Państwu [/FONT] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=5]EDIEGO [/FONT][FONT=Trebuchet MS][/FONT][FONT=Trebuchet MS] Dostrzegłam go w schronisku w Tomaszowie Maz, kilka miesięcy temu. To duży i piękny pies. Jest dostojny zarówno z wyglądu, jak i zachowania. To taki pies, na którego nie sposób nie zwrócić uwagi. Nie można przejść obok niego obojętnie.[/FONT][FONT=Trebuchet MS] [/FONT][FONT=Trebuchet MS]EDI ma około 3-4 lat. Z wyglądu przypomina owczarka niemieckiego. To samo umaszczenie, ta sama wielkość. Różnicę robią jednak uszy, są obcięte jak u owczarka środkowoazjatyckiego. To właśnie uszy nadają Ediemu niespotykanego wyglądu. [/FONT] [FONT=Trebuchet MS]To niesamowicie zrównoważony i spokojny pies. W stosunku do ludzi jest przyjazny. Myślę, że będzie sprawdzał się doskonale w roli przyjaciela i stróża. [/FONT] [FONT=Trebuchet MS]Edi jest też bardzo smutny. Tak długo siedzi zamknięty w ciasnym boksie, że chyba nie pamięta już wolności. Nie pamięta, jak to jest biegać po trawie za patykiem lub piłeczką. Wie natomiast, co znaczy dotyk człowieka. On uwielbia być głaskany. Nastawia się i cierpliwie czeka na pieszczoty, mizianie i drapanie. [/FONT] Quote
ocelot Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Czy on nie siedzi w boksie z suką On-kowatą? Quote
GrubbaRybba Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 On siedzi w boksie z dwoma psami. Jeden z nich jest na pewno czarny. Quote
GrubbaRybba Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Zrobiłam Ediemu bannerki... Częstujcie się... Quote
ocelot Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Aga jeszcze raz instrukcje poproszę z tym banerkiem Quote
GrubbaRybba Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Już podaję instrukcję: Zaznaczas bannerek w poście (tzn przesuwasz po nim myszką od dołu do góry lub odwrotnie :)), prawy przycisk myszy i kopiuj, potem wchodzisz w panel użytkownika, edytuj podpis i wklejasz w okno edycji podpisu. Jak chcesz sprawdzić, czy sie udało, klikasz podgląd podpisu, jak jest OK, klikasz zatwierdź. I gotowe! Powodzenia. :) Quote
ocelot Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Jakoś coś zrobiłam, ale nie do końca, bo jak naciskam Ediego to i tak mi otwiera się Czarna. Da sie to jeszcze zmienić? Quote
GrubbaRybba Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Coś faktycznie się pomieszało. Otwórz jeszcze raz panel użytkownika i edytuj podpis. Potem zaznacz banner ediego w oknie podpisu i kliknij tą ikonkę. Pokaże ci się miejsce na link. W to miejsce wklej adres wątku ediego, czyli http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102882 i zatwierdź. Quote
ZUZANNA11 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Trzymam kciuki....Aga raz nam sie udało wierzę że teraz też... Quote
GrubbaRybba Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Edi - wskakuj na pierwszą, po nowy domek!!! Quote
GrubbaRybba Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Nikt się nie interesuje psiakiem... :-( Quote
ocelot Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Śliczny ten nasz Edi, prawda? Wcale się nie dziwię Agnieszce, że wpadł jej w oko i serce. Ja im dłużej patrzę na zdjęcia to mi się robi to samo. Quote
Natussiaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ocelot napisał(a):Śliczny ten nasz Edi, prawda? śliczny,śliczny:loveu: tylko domek potrzebny..:roll: Quote
GrubbaRybba Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Zrobię dziś ogłoszenia, aby jak najwięcej ludzi zobaczyło Ediego. Quote
GrubbaRybba Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Jest allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=294420784 Quote
GrubbaRybba Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Nikt nie zagląda do Ediego. :-( Quote
GrubbaRybba Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Aniu, czy byłaś w weekendy w schronie? Masz jakieś nowe zdjęcia? A moze jakieś wieści? Quote
GrubbaRybba Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='ocelot']Wybieram się w tą sobotę[/quote] Aha. Coś mi się w takim razie pomieszało, bo wydawało mi się, że byłaś w weekend... zamotana jestem. :oops: Quote
GrubbaRybba Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Edi idzie na spacerek na pierwszą. Quote
GrubbaRybba Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 A u Ediego pustki na wątku :( nikt do biedaka nie zagląda. :( Quote
Recommended Posts