Jump to content
Dogomania

happy End!!!!! - Dwie Doby Na Mrozie!!!!!! Maleństwo Po Przejściach!!!!

Recommended Posts

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Dziś Zuzanna miała koeljną przebieżke z dużą siostrą Esti i pozostałymi kolegami po Nadleśnictwie Chojnów.... Jak mówi Pani doktor sunia ma kondycje jak Korzeniowski na olimpiadzie :P

Duzo już nie gadam więcej. oto zdjecia Zuzi z Dzis :)

Jedziemy do stajni

W moim łóżeczku

I jak się błyszcze ;)

Posted

To duża siostra Zuzi

Razem się taplaja w wodzie teraz :P

A tak na marginesie to już n-osób się mnie pyta co to za rasa Zuzi jest bo wyglada im na jakiegoś rasowca :)

Jeszcze zdjecia z dziadkiem :) Troche starsze ale jest porównanie wielkości :)

Posted

A własnie zapomniałam o jednym wspomniec jeszcze...Kolejna kontrolna wizyta u weterynarza potwierdział niestety moje obawy co do zuzi przewodu pokarmowego.....Niewałsciwe zywienie na starcie bardzo nadwyrezyło przewód pokarmowy Zuzi przez co ma ona niska tolerancje dla białka , stąd tez jej problemy z łupiezem.....Będziemy teraz próbowac karme Specific o obniżonej zawartosci białka < ok. 16%> . Na razie codzinnie Zuzia dostaje kapsułki z wit. E i jakims olejem aby pomóc na ten problem z białą posypką. 23.04 mamy umówione ostatnie szczepienia dla Zuzi i dziadka

Posted

jak dobrze,że trafiła do Was:loveu:
myślę,że po roku wszystko minie i bedzie lepiej tolerowała białko.
Zyczymy Zuzi dużo szczescia i zapraszamy w odwiedziny do Poznania:lol:

• 2 months later...
Posted

Zuzia śliczna a włości Zuzi :crazyeye: ale dla takiej księżniczki pasują oj pasują tylko
pozazdroscić:loveu:

a jak tam problemy ze skorą? czy ma jeszcze łupiez?
czy nowa karma pomogła?
Mizianka dla ślicznej ksieżniczki od Cezarka - tez czarnuszka:loveu:

Posted

Jaka pannica się z niej zrobiła...jest śliczna...Aga, świetna robota...lepiej jej być juz nie może. Widać że psiunka zadbana i zadowolona a to dla nas najważniejsze:p a jak jeszcze jej Właścicielka jest również zadowolona to już szczyt marzeń :multi:

Tyle czasu minęło, a Zuzkę nadal wspominamy często i lekką łezką w oku że nie mogłyśmy jej zatrzymać;) ale takie zdjęcia działają jak balsam...

Ucałowania dla Zuzi i jej Pani :loveu:

Posted

A wiec co do łupieżu to jest tak zę czasami jets a czasami go nie ma...Po prostu pilnujemy co Zuźka je. JAk je samą sucha karme Nutra Nuggets Maintanance Premium jest spoko, ale jak mi sie rodzina zjedzie i zaczynaja wszyscy kiełbaska albo salcesonikiem pieska dokarmiac wtedy zaczyna prószyc.

Posted

Tak nadmienie jeszcze bo tu nie pisałam ze szczurek jest juz tez po sterylce :)

A właśnie dzieczyny ładuje filmik z zabaw Zuzi z dzaidkiem Brunem :))))

Tak chce pokazac jak się obydwoje z siebie cieszą i kochają. Zuzia do mojego domu wniosła tyle radości dla wszystkich jego mieszkańców . ..W szczególności dziadka który ma teraz kogo nianczyc i miziac :).

Posted

Cześć,
ale z Zuzi łobuz:lol:
a my mamy kolejną bidę do oddania, też suczkę.
Znaleziona dziś rano przebywa w Konstancinie. Jutro się dowiem czy w domku tymczasowym, czy przy "bramie".
jakbyś miała kogoś z dobrym domkiem (własnie takim zuzinym):::)))) to czekam na info:)
i ucałuj zuzi pyszczek od nas:)

• 4 weeks later...
Posted

Witam

Oto nowe zdjecia Panny Zuzanny. Kilka zdjec jest takich mniej fotogenicznych ale chodizło mi o to zeby pokazac siersc po naszej zakończonej skutecznie walce z łupiezem . Zuzia z Brunem stopniowo przechodza z Nutra Nuggets na Acana odpowiednią dla kazdego. chciałam im co prawda orginalnie po worku Orijena strzelic no ale ta " poprawna biologicznie cena" mnie lekko powaliła . W tej chwili mamy inne głowne wydatki takie jka leczenie dziadka ( zastrzyki przeciw dyspazji ), czy też derki dla obydwóch szczórów na zimę.

"Czarci pomiot"

Sierściucha nasza po kuracji :)

" Szczęki"

Nokautujemy Bruna piłeczką

Najpierw zamach...

Uderzamy...

I wiejemy tam gdzie bezpiecznie...

Portreciki

Punk Zuzia

Jęzorkowata Zuzia

Znów nieprzytomna Zuzia :D

I tak mnie naszło na wspomnienia.....Jak to szczurek przez te 6 miesięcy sie zmienił :)

Takie chucherełko było niepozorne :)