AMON Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 DZIęKUJę ZA PRZENIESIENIE WąTKU:lol: Quote
bumerang Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 mały pluszak kanapowy:loveu::loveu: mizianka przesyłamy:lol: Quote
Stefan_Batory Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Wesołego jajka i udanego Dyngusa życzą Zuzia i Agnieszka !!! Quote
bumerang Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Jak miło zobaczyc nasze maleństwo:loveu: Radosnych Swiąt:loveu: Quote
Stefan_Batory Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Dziś Zuzanna miała koeljną przebieżke z dużą siostrą Esti i pozostałymi kolegami po Nadleśnictwie Chojnów.... Jak mówi Pani doktor sunia ma kondycje jak Korzeniowski na olimpiadzie :P Duzo już nie gadam więcej. oto zdjecia Zuzi z Dzis :) Jedziemy do stajni W moim łóżeczku I jak się błyszcze ;) Quote
bumerang Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 jaka ona śliczna i szczęsliwa:loveu: wygląda jak mini flatka :crazyeye: tak sie ciesze,że ma taki cudowny domek :loveu: Quote
Stefan_Batory Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 To duża siostra Zuzi Razem się taplaja w wodzie teraz :P A tak na marginesie to już n-osób się mnie pyta co to za rasa Zuzi jest bo wyglada im na jakiegoś rasowca :) Jeszcze zdjecia z dziadkiem :) Troche starsze ale jest porównanie wielkości :) Quote
Stefan_Batory Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 A własnie zapomniałam o jednym wspomniec jeszcze...Kolejna kontrolna wizyta u weterynarza potwierdział niestety moje obawy co do zuzi przewodu pokarmowego.....Niewałsciwe zywienie na starcie bardzo nadwyrezyło przewód pokarmowy Zuzi przez co ma ona niska tolerancje dla białka , stąd tez jej problemy z łupiezem.....Będziemy teraz próbowac karme Specific o obniżonej zawartosci białka < ok. 16%> . Na razie codzinnie Zuzia dostaje kapsułki z wit. E i jakims olejem aby pomóc na ten problem z białą posypką. 23.04 mamy umówione ostatnie szczepienia dla Zuzi i dziadka Quote
bumerang Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 jak dobrze,że trafiła do Was:loveu: myślę,że po roku wszystko minie i bedzie lepiej tolerowała białko. Zyczymy Zuzi dużo szczescia i zapraszamy w odwiedziny do Poznania:lol: Quote
Stefan_Batory Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Zdjecia Zuzi z dzisiaj . To wszystko zielone na zdjecia to Zuziowe włości tam do hen daleka :) Umordowany pies wraca do domu :) I zdjęcie portrecik , które strasznie mi się podoba :) A wam? Quote
bumerang Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Zuzia śliczna a włości Zuzi :crazyeye: ale dla takiej księżniczki pasują oj pasują tylko pozazdroscić:loveu: a jak tam problemy ze skorą? czy ma jeszcze łupiez? czy nowa karma pomogła? Mizianka dla ślicznej ksieżniczki od Cezarka - tez czarnuszka:loveu: Quote
AMON Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Jaka pannica się z niej zrobiła...jest śliczna...Aga, świetna robota...lepiej jej być juz nie może. Widać że psiunka zadbana i zadowolona a to dla nas najważniejsze:p a jak jeszcze jej Właścicielka jest również zadowolona to już szczyt marzeń :multi: Tyle czasu minęło, a Zuzkę nadal wspominamy często i lekką łezką w oku że nie mogłyśmy jej zatrzymać;) ale takie zdjęcia działają jak balsam... Ucałowania dla Zuzi i jej Pani :loveu: Quote
Stefan_Batory Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 A wiec co do łupieżu to jest tak zę czasami jets a czasami go nie ma...Po prostu pilnujemy co Zuźka je. JAk je samą sucha karme Nutra Nuggets Maintanance Premium jest spoko, ale jak mi sie rodzina zjedzie i zaczynaja wszyscy kiełbaska albo salcesonikiem pieska dokarmiac wtedy zaczyna prószyc. Quote
Stefan_Batory Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Tak nadmienie jeszcze bo tu nie pisałam ze szczurek jest juz tez po sterylce :) A właśnie dzieczyny ładuje filmik z zabaw Zuzi z dzaidkiem Brunem :)))) Tak chce pokazac jak się obydwoje z siebie cieszą i kochają. Zuzia do mojego domu wniosła tyle radości dla wszystkich jego mieszkańców . ..W szczególności dziadka który ma teraz kogo nianczyc i miziac :). Quote
Stefan_Batory Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 bumerang jako ze chwilowo Pańca zapracowana bo w księgowości zaczeła pracowac , wiec wyjazd do Poznania to może na długi weekend sierpniowy? Jeśli nam tour zrobisz :P Quote
bumerang Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 nie ma problemu :lol: zapraszam w I poł. sierpnia bo od 15 balujemy w Bieszczadach:multi: Quote
Stefan_Batory Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 zapamietam jakby co ;) Kurcze ale ten filmik długo sie ładuje. A ja zaraz musze jechac odebrac zakupy dla zwierzyńca.... Quote
bumerang Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 super :multi: mała dodaje energi Brunowi i widać że bardzo ja kocha:multi: Quote
AMON Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Cześć, ale z Zuzi łobuz:lol: a my mamy kolejną bidę do oddania, też suczkę. Znaleziona dziś rano przebywa w Konstancinie. Jutro się dowiem czy w domku tymczasowym, czy przy "bramie". jakbyś miała kogoś z dobrym domkiem (własnie takim zuzinym):::)))) to czekam na info:) i ucałuj zuzi pyszczek od nas:) Quote
Stefan_Batory Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Przeslij mi na mail AMON zdjecia i opis suni. POstaram sie jej cos zorganizowac :) Quote
Stefan_Batory Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Witam Oto nowe zdjecia Panny Zuzanny. Kilka zdjec jest takich mniej fotogenicznych ale chodizło mi o to zeby pokazac siersc po naszej zakończonej skutecznie walce z łupiezem . Zuzia z Brunem stopniowo przechodza z Nutra Nuggets na Acana odpowiednią dla kazdego. chciałam im co prawda orginalnie po worku Orijena strzelic no ale ta " poprawna biologicznie cena" mnie lekko powaliła . W tej chwili mamy inne głowne wydatki takie jka leczenie dziadka ( zastrzyki przeciw dyspazji ), czy też derki dla obydwóch szczórów na zimę. "Czarci pomiot" Sierściucha nasza po kuracji :) " Szczęki" Nokautujemy Bruna piłeczką Najpierw zamach... Uderzamy... I wiejemy tam gdzie bezpiecznie... Portreciki Punk Zuzia Jęzorkowata Zuzia Znów nieprzytomna Zuzia :D I tak mnie naszło na wspomnienia.....Jak to szczurek przez te 6 miesięcy sie zmienił :) Takie chucherełko było niepozorne :) Quote
bumerang Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Buziaczki dla czarnuchow, śliczny duecik:lol: mała jest piekna:loveu: Quote
AMON Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Hej, ale ładna ta zuzia:lol::lol::lol: naprawdę:lol::lol::lol: a jak dziadek? co z łapami??? Quote
Recommended Posts