Jump to content
Dogomania

happy End!!!!! - Dwie Doby Na Mrozie!!!!!! Maleństwo Po Przejściach!!!!

Recommended Posts

Posted

Bedzix? Po co to robisz? :crazyeye:
Figę będziesz miała już od niedzieli i jeszcze piszesz w wątkach 2 innych (a właściwie 3 bo w jednym z wątków deklarujesz się na 2 szczeniaki:roll:)psów ze je weźmiesz?
Rozumiem, że chcesz razem adoptować 4 psy, mając już Dropsa. Jeśli nie to nic już nie rozumiem. :roll: Nabijasz sobie posty w taki głupi sposob, czy jak?:roll:

Ogarnij się dziewczynko droga.

Posted

no nikt nie rozumie.. Figę będę miała od niedzieli.. Figa będzie moja:p a dla pozostałych psiaków już mam chętne osoby, które po prostu mieszkają na wsiach i nie mają dostępu do internetu więc staram się im załatwić jakiegoś słodziaka :)

Posted

Bedzix napisał(a):
no nikt nie rozumie.. Figę będę miała od niedzieli.. Figa będzie moja:p a dla pozostałych psiaków już mam chętne osoby, które po prostu mieszkają na wsiach i nie mają dostępu do internetu więc staram się im załatwić jakiegoś słodziaka :)
Bedzix, z całym szacunkiem, psiaków sie nikomu "nie załatwia" i wątpię, by ktokolwiek skazał, i tak juz pokrzywdzoną istotę, na niepewny los u kogoś na wsi....
A może Ty masz zupełnie inne zamiary?

Posted

Bedzix napisał(a):
może coś się stało?:shake:

Wszystko ok. Przynajmniej wczoraj. Byłem u małej Zuzi. Potem Panie odwiozły mnie z Zuzią do domu. Suczka śliczna, szalona. Normalnie cudowna. Ząbki jak igiełki ;> Szaleje za piłeczką i zabawkami. Reaguje na imię. Panie powiedziały, że najprawdopodobniej jutro przywiozą nam ją.

Posted

Mam ogromna prośbę, bardzo proszę by nowy domek nie zrywał kontaktu
z nami z dogo i raz po raz w wolnej chwili przesłał nam trochę wiadomości o suni i jakieś foteczki z jej dalszego rozwoju w tak cudownym domku:multi:
Mała skradła nam serduszka :loveu:

Posted

A wiec sunia w niedziele planowo ma przyjechac do nowego domku pod Warszawą .Ma już przygotowana wyprawkę , papu i zamówiony zestaw wszelkich bajerów do zabawy i gryznienia.

Cała rodzina i moja szefowa w pracy czekaja w napieciu na przyjazd Zuzi . Szefowa dlatego ze przybędzie nam nowy specjalista od spraw degustacji karm dla szczeniaków :P .

Zuzieńka na pewno nie bedzie narzekac na brak towarzystwa....Będzie miała jako kolegów seniora owczarka niemieckiego i mojego wałacha . Więc na brak ruchu nie będzie narzekac :).

Jeżeli chcecie nie ma problemu z zdjeciami Zuzanny i jej dlaszych perypetii :)))W wakacje możliwe ze bedziemy robic tournee po niektórych polskich miastach , a dokładniej gabinetach weterynaryjnych, wiec moze nawet nas gdzies zobaczycie :P :)