Esia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Maleństwo może dziś się szczęście do Ciebie uśmiechnie! Quote
AMON Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [LEFT]Pracowity dzień...I nikt nie chce malutkiej Zuzieńki:-( [/LEFT] Quote
bumerang Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 musimy być cierpliwi i mieć nadzieję!!!! wiem wiem łatwo powiedzieć:shake::shake: Quote
bumerang Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ludzie !!! proszę pomożcie w ogłoszeniach!!!!! Quote
bumerang Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Proszę o pomoc w ogłoszeniach małej!!!!! Quote
AMON Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Zamieściłam ogłoszenie na stronie miesięcznika "Mój Pies"...Chciałabym również w gazecie. Nie wiem co jeszcze...zrobię ogłoszenia i w paru klinikach weterynaryjnych...na SGGW w Klinice Małych Zwierząt wywieszę...Może zgłosi się ktoś z allegro. Mała rośnie w oczach;) Quote
bumerang Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Jutro bedą ogłoszenia na 4 łapach i w gratce,/poprosiłam koleżankę może jeszcze sie uda w kynologii Oby sie małej poszcześciło! wysłałam też zdjęcia do jednych panstwa! musimy czekać:shake::shake::shake: Quote
bumerang Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Podnosze maleńką - pilne!!!! czy odezwał się ktoś?? Quote
bumerang Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 nikt do ciebie maleńka nie zagląda:shake::shake: Quote
AMON Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Zamieściłam ogłoszenie wśród "psiarzy" na Gronie...Jutro przyjedzie do mnie pan obejrzeć małą :lol: Wykazuje spore zainteresowanie suczką. Ma już jednego psa i chciałby drugiego. Zuzia by miała towarzystwo !!! tak bym chiała żeby to był TEN JEDYNY dom.Trzymajcie kciuki ok.17. Jeżeli wszystko dobrze pójdzie w weekend pojadę zobaczyć przyszły dom małej i wątek się zakończy. A przynajmniej mam taką nadzieję... Quote
bumerang Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Trzymam mocno kciuki i łapki trzyma moj czarnuszek! Quote
GoniaP Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='AMON']Zamieściłam ogłoszenie wśród "psiarzy" na Gronie...Jutro przyjedzie do mnie pan obejrzeć małą :lol: Wykazuje spore zainteresowanie suczką. Ma już jednego psa i chciałby drugiego. Zuzia by miała towarzystwo !!! tak bym chiała żeby to był TEN JEDYNY dom.Trzymajcie kciuki ok.17. Jeżeli wszystko dobrze pójdzie w weekend pojadę zobaczyć przyszły dom małej i wątek się zakończy. A przynajmniej mam taką nadzieję...[/quote] A co ze sterylizacją?? Pam ma psa... a oto chce nieletnią suczkę :shake: Nie bije Wam dzwon?? Quote
snikops Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='GoniaP']A co ze sterylizacją?? Pam ma psa... a oto chce nieletnią suczkę :shake: Nie bije Wam dzwon??[/quote] a w jakim woj przebywa teraz sunia? Quote
Esia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Napisz koniecznie jak ten domek, i sporządź umowę adopcyjną, tak jak GoniaP pisze, może pan zobowiązałby się do sterylizacji suni w odpowiednim czasie ? Quote
drasunia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Witam :) zamiescilam ogloszenia w 4lapach i mojpupil oraz alegratce. Chociaz mam nadzieje ze domek wypali. Co ze sterylizacja suni? pozdrawiam M Quote
snikops Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 jestem zainteresowana małą czarna :) czy jest jeszcze do oddania? Quote
Edi100 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Bedzix']jestem zainteresowana małą czarna :) czy jest jeszcze do oddania?[/quote] Łoj, czyzby domek?:loveu: Quote
Bzikowa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Bedzix - a Ty nie bierzesz już Figi przypadkiem? :crazyeye: Quote
Recommended Posts