Jump to content
Dogomania

happy End!!!!! - Dwie Doby Na Mrozie!!!!!! Maleństwo Po Przejściach!!!!

Recommended Posts

Posted

Zamieściłam ogłoszenie na stronie miesięcznika "Mój Pies"...Chciałabym również w gazecie. Nie wiem co jeszcze...zrobię ogłoszenia i w paru klinikach weterynaryjnych...na SGGW w Klinice Małych Zwierząt wywieszę...Może zgłosi się ktoś z allegro.
Mała rośnie w oczach;)

Posted

Jutro bedą ogłoszenia na 4 łapach i w gratce,/poprosiłam koleżankę
może jeszcze sie uda w kynologii
Oby sie małej poszcześciło! wysłałam też zdjęcia do jednych panstwa!
musimy czekać:shake::shake::shake:

Posted

Zamieściłam ogłoszenie wśród "psiarzy" na Gronie...Jutro przyjedzie do mnie pan obejrzeć małą :lol: Wykazuje spore zainteresowanie suczką. Ma już jednego psa i chciałby drugiego. Zuzia by miała towarzystwo !!! tak bym chiała żeby to był TEN JEDYNY dom.Trzymajcie kciuki ok.17. Jeżeli wszystko dobrze pójdzie w weekend pojadę zobaczyć przyszły dom małej i wątek się zakończy. A przynajmniej mam taką nadzieję...

Posted

[quote name='AMON']Zamieściłam ogłoszenie wśród "psiarzy" na Gronie...Jutro przyjedzie do mnie pan obejrzeć małą :lol: Wykazuje spore zainteresowanie suczką. Ma już jednego psa i chciałby drugiego. Zuzia by miała towarzystwo !!! tak bym chiała żeby to był TEN JEDYNY dom.Trzymajcie kciuki ok.17. Jeżeli wszystko dobrze pójdzie w weekend pojadę zobaczyć przyszły dom małej i wątek się zakończy. A przynajmniej mam taką nadzieję...[/quote] A co ze sterylizacją?? Pam ma psa... a oto chce nieletnią suczkę :shake: Nie bije Wam dzwon??

Posted

Napisz koniecznie jak ten domek, i sporządź umowę adopcyjną, tak jak GoniaP pisze, może pan zobowiązałby się do sterylizacji suni w odpowiednim czasie ?