lolsferros Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 :Dog_run: REPRODUKTOR JIN FERRO OSANNA MŁ.CH.PL,CH.PL,ZW.KL.04,3-LOK BEST IN SHOW LUBLIN 04 SĘDZ.JAN GAJEWSKI,WIELOKROTNIE CWC,CACIB,RES.CACIB,BOB Szczenięta po JIN FERRO,tu mają prawie 4-tyg. .. Jino bo tak na niego mówimy jest wspaniałym psem o rewelacyjnym charakterze,ma to pewnie po rodzicach-ojciec Falcorn Dragon Osanna i nieżyjąca Boira del gor Blau-matka,dali dużo wspaniałych szczeniąt o doskonałej psychice.Większośc narzeka na słabe serce w tej rasie,zapewniam że większość ras,nawet mieszańców i równiż ludzi ma takie problemy.Miłośnicy tej rasy jak i też innych ras powinni zrobić swojemu pupilowi Echo serca nie EKG gdyż Echo więcej nam powie i diagnoza jest dokładniejsza.Ja swoim pupilom zrobiłam takie badanie i również inne badania i wiem że Jino ma serce jak dzwon-jak to się mówi.Dziękuje Hodowli R.J Osanna za tak wspaniałego psa jakim jest Jin Ferro. Quote
lolsferros Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Mój Nowy Nabytek-syn Ferro, (Azhar Pilluliti Priscilla FCI) [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
lolsferros Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 6-tyg. [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] 7-tyg. [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
lolsferros Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT='Times New Roman'][/FONT] Quote
lolsferros Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
lolsferros Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 AZHAR PILLULITI PRISCILLA 7-tyg Quote
lolsferros Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Biegnę do Ciebie... Chce mi się spać. Widzę coś ciekawego Quote
lolsferros Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Biegnę do Ciebie.. Chce mi się spać Widzę coś ciekawego. Quote
lolsferros Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 AZHAR Pilluliti Priscilla FCI miałem robione wszystkie badania,sprawdzane stawy,jest wszystko bardzo dobrze ,badania na plus,powtarzać będziemy jak skończę rok. Ładny mam uśmiech!!! Quote
lolsferros Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 AZHAR Pilluliti Priscilla FCI miałem robione wszystkie badania,sprawdzane stawy,jest wszystko bardzo dobrze ,badania na plus,powtarzać będziemy jak skończę rok. Ładny mam uśmiech!!! Quote
lolsferros Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Zokazji Walętynek ,życzę wszystkim zakochanym piesią-takiego właśnie deszczu uczuć.. ................. Quote
Janusz45 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 @lolsferros cóż za talenty posiadasz:crazyeye:fajna fota :thumbs: można wiedzieć w jakim programie to robiłaś daj odp.na PV Quote
lolsferros Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 @Janusz45 Dzięki.. Jin Ferro Quote
Recommended Posts